На мен преди две години ми ядеше маркучите за чистачките. От казанчето до почти предното стъкло, вечерта го нахраних с отрова която действа след няколко часа и колата не я спирах там където идва нарушителя два дни, от тогава го няма :D Но преди седмица забелязах, че при двигателя е пълно с костилки, изистих ги и онзи ден отново и чак имаше при пантите на вратата. Тия дни отново ще го каня на вечера
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем: Мишка в служебната ми кола!
Collapse
X
-
слагай гипс и брашно и гледай сеира Преди много години имахме на село на тавана плъхове ,големи колкото шепата ми и много,ама наистина много на брой...с капан няма как да хванеш толкова и пробвахме с гипс...ей такова чудо не бях виждал после,след два дни се престрашихме да се качим на тавана и се върнахме с две тенекии пълни с труповете им.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:слагай гипс и брашно и гледай сеира Преди много години имахме на село на тавана плъхове ,големи колкото шепата ми и много,ама наистина много на брой...с капан няма как да хванеш толкова и пробвахме с гипс...ей такова чудо не бях виждал после,след два дни се престрашихме да се качим на тавана и се върнахме с две тенекии пълни с труповете им.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
paralesa написа:слагай гипс и брашно и гледай сеира Преди много години имахме на село на тавана плъхове ,големи колкото шепата ми и много,ама наистина много на брой...с капан няма как да хванеш толкова и пробвахме с гипс...ей такова чудо не бях виждал после,след два дни се престрашихме да се качим на тавана и се върнахме с две тенекии пълни с труповете им.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
chaveto написа:Но преди седмица забелязах, че при двигателя е пълно с костилки, изистих ги и онзи ден отново и чак имаше при пантите на вратата.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Ми те явно сега се крият там на топло, като я паркирам на паркинга и явно ме дебне и се смшгва на топло при двигателя и си носи нещо за халяс, но когато му свършат по рано провизиите и започва да напада изолацията на кабелите ил там каквото му се яде. В бачкането ядът кабелите на машините, но не ядът някой силов кабел ами все тия от които няма вероятност да го замрази тока както казва един колега.
Коментар
-
Колега от друг форум беше написал следното, по повод електронни устройства за прогонване на мишоци:Има и работещи на 12 волта и се включвали с алармата.Пробвай на този телефон-0889538382- търсиш г-н Стойнов,той ги продаваше и струваха 20 лв.Дано тел. да е актуален,че е от 2007г.На долната снимка до акумулатора има един такъв,да се ориентираш как изглежда.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар