Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откраднаха ми радиото!?!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лоша работа...Преди няколко месеца и на мене ми отвориха пунтото и взеха новичкото cd/mp3 jvc .. Първоначално много се ядосвах, но с времето свикнах с мисълта че по-всяко време може да отворят и вземат каквото си искат от колата. Сега съм с едно старо радио с касетки на което му знам произхода и доста ще се зачудя ако се заинтересуват от него...Никога няма да си взема крадено cd/mp3, ако ще и за 10 лева да ми го дават - може би повече хора ако следват тоя принцип ще се подобрят поне малко нещата...Тъй че не се ядосвай, само ти си хабиш нервите, а на онези изобщо не им пука дори.
    Punto 1.1 SX 95г

Коментар

Vladim написа:
      Така, като се замислям и чета... чудя се не можем ли нещо сами да измислим и да гепим някой друг крадив келеш... За нещо организирано говоря. Аз със сигурност знам една улица, която цялата е обсипана със счупени стъкла и е в центъра на София. Там два пъти ми отваряха старата кола. Чудя се, ако организираме една хайка...
      Good Idea! и може да ги снимаме и да ги разлепим по стълбовете и да напишем "ЗНАЕМ ВСЕКИ ВАШ ХОД, НИЕ ВИ НАБЛЮДАВАМЕ...!" ... така де - за назидане!!!
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Нещо се поразвълнувахте май :D
        Слагайте си коланите

Коментар

BOIT написа:
          Нещо се поразвълнувахте май :D
          Ти май си имал късмета да не са ти влизали в колата!?
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

специално за касетофоните никакво монтиране преди да го застраховаш, просто глупава постъпка...
            ex Fiat Bravo GT

Коментар

Vladim не ме разбираи погрешно повярваи ми ако видя някои да ми рови из колата и ако мога разбира се бих му натрушил кокалите, но това няма да разреши проблема разбираш ли хайките поне според мен не са решение . Ще ти дам пример в квартала ми едно време имаше един Емо който редовно обираше касетофоните от колите на хората които живееха в неговата кооперация и всички го знаеха не искам да ти казвам колко пъти сменяше протези , но така и не се промени биеха го , прибираха го в полицията и като излезеше пак същото пак крадеше . Според мен решението е застраховане и няма проблем .
              Слагайте си коланите

Коментар

Съгласен съм, че застраховката е най-доброто решение. Но парите, които ще ти върнат няма да изтрият гадното чувство на жертва, нито ще ти върнат времето и нервите похабени в разправии. За съжаление ние си оставаме племе макар и в 21 век. Затова трябва да важат крумовите закони! А това за хайките... просто, като идея го вметнах, едва ли може да се осъществи. Но, ако стане... мога да му уредя медийна изява

Коментар

Бой не помага! Хващали сме един да краде кола убихме го от бой пребраха го и след месец го хванаха пак да краде кола!!!!!!!!Аз ако хвана някой да ми краде колата съм решил да го на....а.Свалям му гащите и го е... то от бой фаида няма поне да не може да седне на задника си.Майка им фашистка Модерирам малко поста за да не е толкова очевидно ругаенето. Иначе точно същото щях да напиша и аз - след като боя не помага - sex! kiro_of_the_day

Коментар

gdd55 написа:
                    Бой не помага! Хващали сме един да краде кола убихме го от бой пребраха го и след месец го хванаха пак да краде кола!!!!!!!!Аз ако хвана някой да ми краде колата съм решил да го на....а.Свалям му гащите и го е... то от бой фаида няма поне да не може да седне на задника си.Майка им фашистка
                    След такива изявления, как да не ги е страх хората да ходят по форум срещите?

Коментар

Vladim написа:
                      gdd55 написа:
                      Бой не помага! Хващали сме един да краде кола убихме го от бой пребраха го и след месец го хванаха пак да краде кола!!!!!!!!Аз ако хвана някой да ми краде колата съм решил да го на....а.Свалям му гащите и го е... то от бой фаида няма поне да не може да седне на задника си.Майка им фашистка
                      След такива изявления, как да не ги е страх хората да ходят по форум срещите?
                      Е да ама ние не ходим по срещи за да се бием, респ. за да ние страх от sex! п.с. Пък то - лошо няма - само да е с противоположния пол...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

има един проблем обаче, като го пребиеш крадеца и той ако е по оперен отива и те съди за телесна повреда, знам за два такива случая особено, ако е мангал веднага излиза с номера за дискриминацията и тогава няма начин да не ти опъне паричките независимо че има 10 висящи дела за кражби
                        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                        UNO 1.0 FIRE

Коментар

Аз знам как най лесно ще се реши въпроса с мойто mp3! - с ново разбира се Тъй че ако решите за 8 март да ми вземете едно ама никак няма да ви се расърдяяя!
                          Единственото сигурно нещо е, че няма нищо сигурно!

Коментар

За мангалите - напалм, за дрогите -заразена дрога, другите ще ги биеме, е...ме и това е пътя и истината Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                            The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Е-е-е, чак пък толкова... Алкохолиците ги забравихме, те какво, разстрел?

Коментар

на тях метилов безплатно
                                The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Working...
                                X