Лоша работа...Преди няколко месеца и на мене ми отвориха пунтото и взеха новичкото cd/mp3 jvc .. Първоначално много се ядосвах, но с времето свикнах с мисълта че по-всяко време може да отворят и вземат каквото си искат от колата. Сега съм с едно старо радио с касетки на което му знам произхода и доста ще се зачудя ако се заинтересуват от него...Никога няма да си взема крадено cd/mp3, ако ще и за 10 лева да ми го дават - може би повече хора ако следват тоя принцип ще се подобрят поне малко нещата...Тъй че не се ядосвай, само ти си хабиш нервите, а на онези изобщо не им пука дори.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откраднаха ми радиото!?!?
Collapse
X
-
Vladim написа:Така, като се замислям и чета... чудя се не можем ли нещо сами да измислим и да гепим някой друг крадив келеш... За нещо организирано говоря. Аз със сигурност знам една улица, която цялата е обсипана със счупени стъкла и е в центъра на София. Там два пъти ми отваряха старата кола. Чудя се, ако организираме една хайка...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Vladim не ме разбираи погрешно повярваи ми ако видя някои да ми рови из колата и ако мога разбира се бих му натрушил кокалите, но това няма да разреши проблема разбираш ли хайките поне според мен не са решение . Ще ти дам пример в квартала ми едно време имаше един Емо който редовно обираше касетофоните от колите на хората които живееха в неговата кооперация и всички го знаеха не искам да ти казвам колко пъти сменяше протези , но така и не се промени биеха го , прибираха го в полицията и като излезеше пак същото пак крадеше . Според мен решението е застраховане и няма проблем .Слагайте си коланите
Коментар
-
Съгласен съм, че застраховката е най-доброто решение. Но парите, които ще ти върнат няма да изтрият гадното чувство на жертва, нито ще ти върнат времето и нервите похабени в разправии. За съжаление ние си оставаме племе макар и в 21 век. Затова трябва да важат крумовите закони! А това за хайките... просто, като идея го вметнах, едва ли може да се осъществи. Но, ако стане... мога да му уредя медийна изяваFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gdd55
Бой не помага! Хващали сме един да краде кола убихме го от бой пребраха го и след месец го хванаха пак да краде кола!!!!!!!!Аз ако хвана някой да ми краде колата съм решил да го на....а.Свалям му гащите и го е... то от бой фаида няма поне да не може да седне на задника си.Майка им фашистка Модерирам малко поста за да не е толкова очевидно ругаенето. Иначе точно същото щях да напиша и аз - след като боя не помага - sex! kiro_of_the_day
Коментар
-
gdd55 написа:Бой не помага! Хващали сме един да краде кола убихме го от бой пребраха го и след месец го хванаха пак да краде кола!!!!!!!!Аз ако хвана някой да ми краде колата съм решил да го на....а.Свалям му гащите и го е... то от бой фаида няма поне да не може да седне на задника си.Майка им фашисткаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:gdd55 написа:Бой не помага! Хващали сме един да краде кола убихме го от бой пребраха го и след месец го хванаха пак да краде кола!!!!!!!!Аз ако хвана някой да ми краде колата съм решил да го на....а.Свалям му гащите и го е... то от бой фаида няма поне да не може да седне на задника си.Майка им фашисткаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
има един проблем обаче, като го пребиеш крадеца и той ако е по оперен отива и те съди за телесна повреда, знам за два такива случая особено, ако е мангал веднага излиза с номера за дискриминацията и тогава няма начин да не ти опъне паричките независимо че има 10 висящи дела за кражбиTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар