Колеги, вчера ми се случи нещо неприятно след победата на Левски над Локо Пд с 4:0
(честита победа на всички левскари между другото). Отключвам си колата с централното, всичко си е в ред, колата здрава, алармата работи, все едно нищо не е било! Но после влизам и гледам вместо радио - кабели
. Всичко това е става почти пред очите ми, защото през цялото време бях на първия етаж на сградата пред която беше Пунтото и периодично го поглеждах(почти през 10 минути). Но какво да му гледам, и без това не си личи по нищо че някой е влизал,само ключалката счупена. Алармата въобще не е пискала, защото 100% щях да я чуя. Тъй че, освен на радиа явно са факири и на алармите.
Сигурно за вас това не е нищо ново. Касетофони се крадат на поразия, дори и във време когато навън е бъкано с полицаи
По-лошото е че един лекар (например майка ми) трябва да работи 2 месеца, за да си купи едно такова радио, а един нрадец го краде за не повече от минута и половина. Вече ми мина ядът за радиото, все пак не е непоправимо. Но има едно много гадно чувство, че си унизен, когато си ограбен. Защото го правят нагло и пред очите ни! И никога не сме застраховани от нищо! Със същия успех можеха да ми тупнат колата посред бял ден в центъра! Може би го приемам твърде лично, просто ми е адски кофти когато се сетя че са ми влизали в колата! Че са били там и са я пипали и то без да срещнат никакви проблеми. ДА МУ ИЗСЪХНАТ РЪЧИЧКИТЕ! ДА ГИ ДАДЕ ТИЯ ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВА ДАНО! Тъй че колеги вече нямам Pioneer DEH 3660

Коментар