Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скандално: Регистрират "Порше Кайен" като баничарка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ls1 написа:
    Всъщност май има изместване на въпроса. Кое е по-важно - това че някой си е регистрирал кайена като баничарка или това че някой му е подписал документите? Не може ли да се издирят служителите на КАТ одобрили тая свинщина и да се глобят? Странно че никой (на държавно ниво) не обсъжда това.
    Направо да връщат лагерите.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Това пък как го разчете в думите ми?! Аз искам следващия път като отиде в КАТ да се регистрира някой и нещо като не е наред катаджията да си каже ’Опаааа....това няма как, ще ме глобят, че и уволнят’.Аз като не си свърша работата търпя финансови последици, защо това да не важи за служителите на КАТ?! И отново, какво общо имат лагерите тук? Смяташ изискването към един държавен служител да спазва закона за държавна репресия?

Коментар

ls1 написа:
        Не мога да разбера защо държавата (и чиновниците) се държат като безкрайно изненадани. след като много добре знаят от години че това си е нормална практика.
        Чиновниците знаят, но за младите новинари - това си е новина. Мой познат си направи ремонта на къщата от спестено ддс...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
        X