Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скандално: Регистрират "Порше Кайен" като баничарка
Collapse
X
-
Скандално: Регистрират "Порше Кайен" като баничарка
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZoЕтикети: –
-
Вместо да им налагат парична глоба или затвор по-добре да ги задължат да доставят хляб и банички в трудно достъпните места особенно през зимния период.Нали с тази цел са си ги купили.Мноо съм гаден нали.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Преди дни имаше пак подобни разкрития за "Бентли"-та регистрирани като товарни автомобили или камиони незнам как точно беше описаноФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Tornado написа:Вместо да им налагат парична глоба или затвор по-добре да ги задължат да доставят хляб и банички в трудно достъните места особенно през зимния период.Нали с тази цел са си ги купили.Мноо съм гаден нали.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:Турбо гъзарите са така... хаха :rofl:Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Хайде ще допълня на собствени разноски за сметка на горивото.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ls1 написа:Не мога да разбера защо държавата (и чиновниците) се държат като безкрайно изненадани. след като много добре знаят от години че това си е нормална практика.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар