Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за ксенон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

niko09 написа:
    BO написа:
    niko09 написа:
    То е ясно,че в лупите ще е проблемът - сега са стари ако са нови ще се окаже, че са ментета,страшна работа.Сериозно ли вярваш,че DC баласт свети колко AC?Инъче са DC,светлината, на който ще трепери и ще се променя постоянно наистина ще трябва доста прецизна апаратура.
    Имам ксенон с ДЦ баласт на Н1, работил сигурно над 2 години. Демек не и с нови крушки.Предлагам ти да дойдеш, да го сложим на твоята кола, ще донеса и уред за измерване на светлината.След теста пишеш резултатите и се извиняваш 3 пъти на всички и не пишеш 1 месец във форума.Навит ли си?
    КО? Аз на моята кола не съм се циганил да си сложа ДЦ и никога няма да си сложа, така че освен да ти се извиня от сега..Трябва и теб ли да те питам , на фона на самочувствието си твърдиш ли,че DC свети по добре от АС и сигурен ли си,че системата ти на 2 години е DC, щото ако гледаш лепенки.....Кое ще си сложиш на колата? И кое e DC айде сега да ви видим специалистите?
    Не ми показвай разни снимки.Ти твърдиш, че ДЦ баласт и ксенон от 2лв свети по-слабо от халогенна крушка.Май не помниш:
    niko09 написа:
    emzo написа:
    Готов ли си да се обзаложиш ?
    На кое да се обзаложа че две халогенни крушки от 50 лв ще светят повече от "ксенон" от 25 лв ли ? ДА, готов съм да се обзаложа!Чаве, а кантарчетата за оригиналния и тях с преходници ли да ги сложим и адаптивните фарове? :D
    Аз ще ти го докажа, че не е така и приемам облога. Имам всичко, за да направим теста. От теб искам само облога на масата.Навит ли си - имам всичко за теста - ксенон от 2.5лв, ДЦ баласт и уред за измерване на светлината.От теб искам просто колата, на твоите фарове да направим експеримента. Ако нямаш ксенон не се притеснявай. Нищо не се пробива, просто пробваме, измерваме резултата, споделяме и това е.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Филипс рали стават ли да взема за теста? :D Аз мога да ти ги донеса същите неща ама пак ДЦ няма да светне.Повярвай ми, че ксенон от два и петдесет наистина ще светне, не ,не той почти ще светне, щото ДЦ почти разпалва както се казва АХа да разпали, по-слабо от халогенната крушка,само да те питам треперещата светлина уруда дето ще мериш с него ще я отчете ли коректно?Все пак не пропускай момента, че съм написал халогенни крушки от 50 лв, които само малко по различни от стандартните.Сложих ти снимките да ми кажеш кое е ДЦ баласта нали искаш да играем честно.Както и да ми кажеш, дали баластът ти от преди 2 години сигурен, че е ДЦ или просто така пише на лепенката.Щото преди 2 години ако не се лъжа китайците не правеха още ДЦ или поне още на Илиянци не бяха вкарали.Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 И аз мога да ти покажа баласт от преди 6 години, на който светенето няма нищо общо с тези, които ги продават сега без значение ДЦ ,АЦ или 55В.За това като искаш тест вземаме най-евтиния ДЦ комплект, който е на пазара и тестваме него, щото хората си купуват тях, не си купуват баласти от преди 2 години, сещаш се!Това ,че ти си зареждаш от някъде ДЦ и те кефят не означава ,че не е сопа.Щото ТЪП пример е ,че ако ДЦ беше истината Hella,Bosch,Matsushita,Osram и т.н. щяха да правят ДЦ и колата от завода да е с ДЦ и с 12000 келвина, но за пореден път българите разбираме от повече.
      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Всъщност ксеноните,ако не са оригинални законни ли са ?Има ли опасност да бъдем глобени от КАТ?
        STILO-2003-115 HP-JTD Power
        Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

Купи си H1, 4300К, слим баласти. Уж са DC.Оказа се супер трудна задача да си намери човек ксенон.Всеки ми казва да се обадя след две седмици.......
          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

niko09 написа:
            Филипс рали стават ли да взема за теста? :D Аз мога да ти ги донеса същите неща ама пак ДЦ няма да светне.Повярвай ми, че ксенон от два и петдесет наистина ще светне, не ,не той почти ще светне, щото ДЦ почти разпалва както се казва АХа да разпали, по-слабо от халогенната крушка,само да те питам треперещата светлина уруда дето ще мериш с него ще я отчете ли коректно?Все пак не пропускай момента, че съм написал халогенни крушки от 50 лв, които само малко по различни от стандартните.Сложих ти снимките да ми кажеш кое е ДЦ баласта нали искаш да играем честно.Както и да ми кажеш, дали баластът ти от преди 2 години сигурен, че е ДЦ или просто така пише на лепенката.Щото преди 2 години ако не се лъжа китайците не правеха още ДЦ или поне още на Илиянци не бяха вкарали.Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 И аз мога да ти покажа баласт от преди 6 години, на който светенето няма нищо общо с тези, които ги продават сега без значение ДЦ ,АЦ или 55В.За това като искаш тест вземаме най-евтиния ДЦ комплект, който е на пазара и тестваме него, щото хората си купуват тях, не си купуват баласти от преди 2 години, сещаш се!Това ,че ти си зареждаш от някъде ДЦ и те кефят не означава ,че не е сопа.Щото ТЪП пример е ,че ако ДЦ беше истината Hella,Bosch,Matsushita,Osram и т.н. щяха да правят ДЦ и колата от завода да е с ДЦ и с 12000 келвина, но за пореден път българите разбираме от повече.
            Добре и на това съм навит.Купуваме от евтините китайски ксенони, чисто нов, а ти си купи Найт Брейкър блабла, който се води +110% светлина, най-доброто на пазара.Пак ти казвам - ти инвестираш в новите крушки и баласти - отваряме един сайт, поръчваш, плащаш.Ти определяш залога, който ще е на масата и спечелилия го прибира. Включвай си разходи и каквото искаш като печалба.Чакам предложение да се организираме, защото сега видях, че си от друг град.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ми крушки, що да не са законни?! Ако минат през ГТП-то, значи са законни.П.С. Да проведете експеримента на едни и същи фарове, щото десният ми фар дето е в мазето свети по-силно с найтбрейкъра, отколкото сегашните ми лупи с все ксеноните. Ама рефлекторът му е като нов, пък на тия и крушки от влак да сложа - все тая.
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

BO написа:
                Добре и на това съм навит.Купуваме от евтините китайски ксенони, чисто нов, а ти си купи Найт Брейкър блабла, който се води +110% светлина, най-доброто на пазара.Пак ти казвам - ти инвестираш в новите крушки и баласти - отваряме един сайт, поръчваш, плащаш.Ти определяш залога, който ще е на масата и спечелилия го прибира. Включвай си разходи и каквото искаш като печалба.Чакам предложение да се организираме, защото сега видях, че си от друг град.
                Аз нямам намерение да инвестирам нищо, още повече в нещо,което вече съм видял и съм се убедил, не си пиша ей така да се намирам, както правите повечето.И ако не си иди до илиянци вземи си най-голямата сопа и тествай или олкова като ти е зор заповядай веднага мога да ти направя театър, защо едното е 2,50 и никога няма свети и защо никога не трябва да си го купуваш.Просто ако се занимаваш с това моя съвет е недей да слагаш на клиентите си ДЦ, все пак дават пари за ксенон.
                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                  Аз нямам намерение да инвестирам нищо, още повече в нещо,което вече съм видял и съм се убедил, не си пиша ей така да се намирам, както правите повечето.
                  Казах ти, че няма смисъл да се напъваш и да правиш каквото и да било. В един друг форум говорим, че такива светлини.... са незаконни.... те накрая изкараха, че това е по добро от фабрично монтиран ксенон. И мен ме караха да правим какви ли не тестове.Сега очаквам да се включат

Коментар

Щото страшните жичкажии са се събрали тук и никой не му отърва да каже в прав текст,че DC Ксенона е най - голяма сопа на пазара,НЕ си слагайте и не слушайте некомпетентните си колеги, които обясняват колко е страшен.Нали темата е за ксенон,що заблуждавате хора и пишете простотии?Колегата сигурно си е поръчал от ДХ луксметъра за 22 долара и вече ще мери, само че и той още не е казал какво ще мери.
                    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                      Щото страшните жичкажии са се събрали тук и никой не му отърва да каже в прав текст,че DC Ксенона е най - голяма сопа на пазара,НЕ си слагайте и не слушайте некомпетентните си колеги, които обясняват колко е страшен.Нали темата е за ксенон,що заблуждавате хора и пишете простотии?Колегата сигурно си е поръчал от ДХ луксметъра за 22 долара и вече ще мери, само че и той още не е казал какво ще мери.
                      Аз не се пиша за жичкаджия, а споделям личния си реален опит. Понятието DC или AC ксенон не съм го въвел аз и нямам никаква идея каква е разликата в конструкцията им. По-долу може да видиш какъв е баласта и ако може да познаеш какъв е, може да споделиш. Но при всички случаи е много читав, все още работи и свети в пъти по-добре от който и да е халогенен фар за къси светлини.
                      Прикачени файлове

Коментар

niko09 написа:
                        BO написа:
                        Аз нямам намерение да инвестирам нищо,.....
                        достраша те , че сме прави и взе да се отмяташ като .....
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Най - сигурно се разбира по това какво има или по-точно какво няма вътре ,но ако комплектът ти е от около 3-4 години по-вероятно е да си АС какъвто трябва да си бъде, DC комплектите ги пуснаха след това и всички полудяха да си вземат ксенон от 20 лв и да сменят баласти и крушки, светлината да трепери, 6000 да е зелено и т.н и т.н.Още повече като знаеш къде живеем и как работят продавачите може да се сетиш на колко пари го зареждат и дали цената има някакво отношение с понятието качество.Та ставаше въпрос, че халогенна крушка свети повече от въпросните DC комплекти, които продават в момента.Нямам нищо против ксенона - с ксенон съм от 2007 , но никога няма да си сложа DC и да споделя,че това е истината.
                          emzo написа:
                          достраша те , че сме прави и взе да се отмяташ като .....
                          Прави може да сте в градския транспорт.При условие,че не знаете какво е DC баласт и как "свети" , но спорите, аз ли трябва да ви отварям очите, радвайте му се там и това е.То си е за страх наистина.Ако трябва да се върнем в заглавието на темата вашето мнение какво е - DC кит от 2.50 на 12 000К , това да си слагат колегите нали ?Вие двамата с колегата BO ксенон специалистите ли го раздавате във форума?
                          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                            Прави може да сте в градския транспорт.При условие,че не знаете какво е DC баласт и как "свети" , но спорите, аз ли трябва да ви отварям очите, радвайте му се там и това е.То си е за страх наистина.Ако трябва да се върнем в заглавието на темата вашето мнение какво е - DC кит от 2.50 на 12 000К , това да си слагат колегите нали ?Вие двамата с колегата BO ксенон специалистите ли го раздавате във форума?
                            За това искам да ти дойда на крака с един ДЦ баласт, поемаш ми всички разходи и ми оставяш 500лв накрая, ако се окаже, че халогенната крушка излъчва по-слаба светлина. Ако не, аз ти оставям 500лв и пито, платено. Навит ли си? За да си сигурен, избираме един потребител във форума, превеждаме му парите предварително, за да няма лъжа след това и да си подсигурим разправиите. Поне за мен, че знам как ще започнеш да се измъкваш, а не искам да бия едни 1000км за шоуто.Още този уикенд ще мога да го направя от моя страна. Приемаш ли?
                            A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Здравейте,Ето, че след четири месеца едната крушка започна да сдава багажа. Свети лилаво.Щом пусна фаровете светва с нормален цвят и след няколко секунди започва да лилавее.Ще сменя крушката. Въпроса ми е какви са баластите ? AC или DC ?
                              vgeorgiev написа:
                              Купи си H1, 4300К, слим баласти. Уж са DC.Оказа се супер трудна задача да си намери човек ксенон.Всеки ми казва да се обадя след две седмици.......
                              04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Най-вероятно са ДЦ.Ако са АЦ, то производителя ще го напише на 10 места с цел реклама. И пак може в този случай да са ДЦ реално.Отивай в първия магазин за такива дрънкулки и купувай първата крушка, която е най-евтина.
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                                X