Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за ксенон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Готов ли си да се обзаложиш ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Чшшшш, я не се карайте бе. Аз не питах за най евтиното, а за нещо с добро съотношение цена/качество. За 40 пари знам че мога от Продавалника, както и че мога от пазара. Идеята ми беше да получа препоръка, ане да се захапете...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Препоръчвам Луксима. Сега погледнах 49лв е. Сложих миналата година на една Киа ксенон Луксима и съм много доволен. По принцип дават 2год гаранция, включително на крушките, но познати са ми казвали, че се случва да изгори и за година. Аз съм много доволен от светенето, въпреки височката цена.

Коментар

Re: Мнение за ксенон

карал съм с 6000 8000 сега карам с 5000 и съм наи доволен 6000 също е добър избор 4300 сеедно си без ксенон на мокро

Коментар

mehanoveca написа:
            карал съм с 6000 8000 сега карам с 5000 и съм наи доволен 6000 също е добър избор 4300 сеедно си без ксенон на мокро
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Какъвто и да сложите все ще е лайно щом не е ОРИ. По добра инвестиция е втора употреба ОРИ + преходи/адаптори за крушките.

Коментар

emzo написа:
                На кое да се обзаложа че две халогенни крушки от 50 лв ще светят повече от "ксенон" от 25 лв ли ? ДА, готов съм да се обзаложа!Чаве, а кантарчетата за оригиналния и тях с преходници ли да ги сложим и адаптивните фарове? :D
                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

BO написа:
                  mehanoveca написа:
                  Боби, не е лесно...
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Още ли е жива легендата, че ксенона трябва да е от 200 лева, за да свети?
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Някой да даде мнение за 8000 или 10000К ?
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

niko09 написа:
                        emzo написа:
                        На кое да се обзаложа че две халогенни крушки от 50 лв ще светят повече от "ксенон" от 25 лв ли ? ДА, готов съм да се обзаложа!
                        Ще загубиш

Коментар

Сигурно - ако нямаш ксенон на тойотата измери я колко свети и после викни някоя широка душа с ксенон от 2.5 и измери неговия фар колко ще свети , предполагам,че доста от вас ще останат изненадани.Някой дето спори от вас отварял ли е DC баласт да го види от вътре, предполагам не , така че кво спорите всичките сте електричари.Тва дето ще загубя в кое ще е - в лумените, луксовете или канделите ?
                          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Ами да сравняваме с лазерните фарове, дето сега ги анонсират направо ?
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Дай по темата.Какво те притеснява да се сравниш с лупите на тойота, нали ксенона от два и петдесет свети повече?После може да вземем един ксенон от 2.5 един от 5лв и един от 10 и да ги сравним и тях кой колко свети.Съгласни ли сте всички, които поддържате тезата ,че няма разлика в ксенон от 25,50 и 100 лв ?
                              Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Кой ще проведе теста ? Кой има апаратура такава ?или на око ще мерим ?Притеснява ме, само това че неговите фарове са на няколко месеца,а моите на годинки.За един тест, да ти доставя удоволствието, да слагам нови лупи - е няма да стане.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X