Мерси, колеги. А има ли значение тънки или дебели баласти? Има ли някакви предимства при тънките, освен, че са по-компактни?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за ксенон
Collapse
X
-
Ами тънките, уж създават по-малко смущения. Аз също си взех преди няколко месеца HID комплект от ксенон.бг (ама реклама им направихме), с дебели баласти, с уговорката, ако имам проблеми, да ги заменя за тънки, и да си доплатя разликата. Проблеми нямах, само че едвам им намерих място. Колегата veselin10 пък, е имал проблем с дебелите баласти, не знам, трябва да се пробва.Иначе доволен съм, за сега добре си работят. Гаранция една година.
Коментар
-
coolboby написа:Ще отида в офисът им и ще искам процент вече, във форума вече за 2-ри или 3-ти път ги споменавам, една камара приятели пратих при тяхThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Здравейте,От много време се каня да сложа ксенон на Бравата (с лупи е).Харесвам цвят между жълто и бяло. Тоест 4300 е ОК, а и гледам, че много го хвалите.Относно мощността какво ви е мнението ? 35 или 55 W.Има два типа DC и AC. Предполагам, че крушките ще изкарат повече с AC ксенона.Отделно му дават повече светлина. Някой да сподели ?И последно. Случвало ли ви се е да изгори крушка или баласт ?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Дайте прясна идея от къде да купя, че не ми се поръчва от Китай - те и тука вече са на тия цени. Н7 ми трябва , за малката Алфа, на 4300 или 5000кAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Дайте прясна идея от къде да купя, че не ми се поръчва от Китай - те и тука вече са на тия цени. Н7 ми трябва , за малката Алфа, на 4300 или 5000кFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар