Gecata_82 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за ксенон
Collapse
X
-
Е то и да спорите за ксенона или против него - полза няма. Всеки с мнението си. Аз бях като колегата popara - бях твърдо против ксенон на рефлектор проектиран за халогенна лампа. Но мало и голямо си наслага ксенон, и бях пред избора дали да виждам и да ме заслепяват, или да виждам по-малко и пак да ме заслепяват. Монтирах си едно ксенонче, с цвят 4300, защото ми е най-приятен, и щом масово заводските коли излизат с такъв - значи може би наистина е най-подходящ. И все пак не бях напълно доволен, и си купих прожекторни фарове, и сега съм спокоен че хем аз виждам, хем не притеснявам излишно онези отсреща. Преди с рефлекторния - чат-пат някой ми присветне, но ми бяха наведени доста близо, а сега с прожекторния - хем са ми максимално нагоре, както е по книжка, хем никой не ми присветва, освен при десен завой, което е незибежно, независимо от автомобила.
Коментар
-
pakumba написа:.... това, че като имаш ксенон на къси нямало да пускаш дълги.... няма такъв филм, колкото повече толкова повече- имам ли възможност за дълги винаги ги пускам. късите са си къси, дългите поне при мен дават сериозна разлика в осветеността надалече, а и не е правилно късите да светят като дълги, то ако е така всички да си караме на дълги направо, па насрещния да го дуа.....
Коментар
-
chaveto написа:Колега малко си объркал цоклите на халогенните крушки. А ксеноновите крушки за рефлекторен фар трябва да са покрити от всякъде и само където е балончето от там да излиза светлината. Ако са такива в пъти по малко дразнят.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Да вдигна малко темата Някой има ли случайно наблюдения над този ксенон?Или пък да препоръчате някой, че в китайското море трудно може да се ориентира човек кое е по-малко качествено/некачествено :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
119лв??? Та те чайна изпълненията вече паднаха на 30-40лв за комплект. Освен евентуален проблем със зануляването на дневният километраж (ако ти е дигитален),едва ли ще имаш други ядове.ПП- Ей този е моят модел и в момента е към 30-40лв от магазин за туниг циганийки.http://hopshop.bg/index.php?main_pag...products_id=13
Коментар
-
Абе и на мен скъпичко ми се вижда. Затова и се чудя, защото цени от 40 до 140+ и то все за китайки и се чудя има ли някаква разлика в качеството или всичко е спекулация :DПритесняват ме само разни смущения и да не ми прецакат електрониката и ЕКУ-то.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз съм с би-ксенон система от половин година от xenon.bg и съм доволен.Не го купих директно от тях,а от продавалника от някаква мацка,но няма трептения,досега винаги е запалвал веднага и като за 6000к свети доста бяло сравнено с на приятели ксеноните.В сайта им сега гледам,че цените са добри,а и има голям избор на цветове...EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар