Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за ксенон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мерси, колеги. А има ли значение тънки или дебели баласти? Има ли някакви предимства при тънките, освен, че са по-компактни?
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ами тънките, уж създават по-малко смущения. Аз също си взех преди няколко месеца HID комплект от ксенон.бг (ама реклама им направихме), с дебели баласти, с уговорката, ако имам проблеми, да ги заменя за тънки, и да си доплатя разликата. Проблеми нямах, само че едвам им намерих място. Колегата veselin10 пък, е имал проблем с дебелите баласти, не знам, трябва да се пробва.Иначе доволен съм, за сега добре си работят. Гаранция една година.
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Ще отида в офисът им и ще искам процент вече, във форума вече за 2-ри или 3-ти път ги споменавам, една камара приятели пратих при тях

Коментар

coolboby написа:
          Ще отида в офисът им и ще искам процент вече, във форума вече за 2-ри или 3-ти път ги споменавам, една камара приятели пратих при тях
          Редно би било А вие пускали ли сте допълнителна маса към купето или вашите са хванати директно на него (а не залепени за някоя пластмаса)?
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Не ти трябва допълнителна маса. Ето една снимка:В ляво, мъжките кабелни обувки, просто се свързват със женските такива, които по принцип са на крушката и/или цокъла, вътре във фара. Това е.
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Здравейте,От много време се каня да сложа ксенон на Бравата (с лупи е).Харесвам цвят между жълто и бяло. Тоест 4300 е ОК, а и гледам, че много го хвалите.Относно мощността какво ви е мнението ? 35 или 55 W.Има два типа DC и AC. Предполагам, че крушките ще изкарат повече с AC ксенона.Отделно му дават повече светлина. Някой да сподели ?И последно. Случвало ли ви се е да изгори крушка или баласт ?
              04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Сложи си 4300 на лупата, кола с ксенон от завода няма с 5000 или с 6000, така че всичко останало е съчинение.Вземи си 35 в ,разбира се АС.И ако крушката ти е Н7, потърси си с метална основа.
                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Дайте прясна идея от къде да купя, че не ми се поръчва от Китай - те и тука вече са на тия цени. Н7 ми трябва , за малката Алфа, на 4300 или 5000к
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                    Дайте прясна идея от къде да купя, че не ми се поръчва от Китай - те и тука вече са на тия цени. Н7 ми трябва , за малката Алфа, на 4300 или 5000к
                    prodavalnik.com 40 пари H7
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Yavor написа:
                      Утре, на пазара в Димитровград, 25лв някъдеТой даже агента е Хасковлия и май му имам координатите.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Стига сте се излагали - за 4.5 си купете.За 25 ксенон ли ще е ?и ще е АС и ще свети нали,аааа и цвета ще отговаря на 4300 или 5000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Едно време щото само АС имаше.4300 според мен, на който и да е комплект до 80лв свети като за 5000к.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да, едно време само АС имаше.DC свети като свещ, не говоря ако върне към колата ти,винаги трепери,изгори ли ти крушка трябва да търсиш DC крушка,максимума,който ще те изкара е 3 месеца.Важното е икономия да има.
                            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Ако говорим за долнопробни спирачки - ок, съгласен съм.Ама в случая ....
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

За тези пари по-добре си вземи Кул блу или Найтбрейкър и си карай с халогенните крушки...Със сигурност ще светят повече.
                                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Working...
                                X