Мерси, колеги. А има ли значение тънки или дебели баласти? Има ли някакви предимства при тънките, освен, че са по-компактни?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за ксенон
Collapse
X
-
Ами тънките, уж създават по-малко смущения. Аз също си взех преди няколко месеца HID комплект от ксенон.бг (ама реклама им направихме), с дебели баласти, с уговорката, ако имам проблеми, да ги заменя за тънки, и да си доплатя разликата. Проблеми нямах, само че едвам им намерих място. Колегата veselin10 пък, е имал проблем с дебелите баласти, не знам, трябва да се пробва.Иначе доволен съм, за сега добре си работят. Гаранция една година.
Коментар
-
coolboby написа:Ще отида в офисът им и ще искам процент вече, във форума вече за 2-ри или 3-ти път ги споменавам, една камара приятели пратих при тяхА вие пускали ли сте допълнителна маса към купето или вашите са хванати директно на него (а не залепени за някоя пластмаса)?
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Здравейте,От много време се каня да сложа ксенон на Бравата (с лупи е).Харесвам цвят между жълто и бяло. Тоест 4300 е ОК, а и гледам, че много го хвалите.Относно мощността какво ви е мнението ? 35 или 55 W.Има два типа DC и AC. Предполагам, че крушките ще изкарат повече с AC ксенона.Отделно му дават повече светлина. Някой да сподели ?И последно. Случвало ли ви се е да изгори крушка или баласт ?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Дайте прясна идея от къде да купя, че не ми се поръчва от Китай - те и тука вече са на тия цени. Н7 ми трябва , за малката Алфа, на 4300 или 5000кAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Дайте прясна идея от къде да купя, че не ми се поръчва от Китай - те и тука вече са на тия цени. Н7 ми трябва , за малката Алфа, на 4300 или 5000кFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар