Суча си се тука сабалем по пактинга да се навра между 2 коли и както си карам полечка наназад, и гледам да не закача съседните коли... ДРА-А-А-АН! и задния двам на сол... какво стана, защо стана - нямам си идея, сърцето ми слезе от стреса в петите а 15 минути след това си седях просто като попарен и си мислих... Целата е работа втасала, зимни обувчици трябваха, 2 носача требет да се правят, предния джам вече е доста надран и мислех него да сменям... Шъ му се незнае и късмет значи, просто нямам думи. Тъкмо се успокоих, че позакърпих бюджета и посъбрахме някой лев "излишен" и пак на надоле...Пуснал съм си и една темичка в "Купува", ако някой има оферти или идей за цени и от къде да се вземе само стъклото за отзад или цяла врата задна за бяло Типо да казва, че зима иде, студ и мраз...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М***а му и компот... Чибурашка окуця...
Collapse
X
-
Етикети: –
-
bubachko
marea_3731 написа:оле оле абе ти от кои краи на българия си ...Код:Докато паркирах сутринта на тесния паркинг и внимавах да не закача някоя от паркиралите коли, стъклото на 5-тата врата без видима причина просто се разпадна на сол. Сега ме е яд, защото трябва да преразпределям семейния бюджет с оглед на непредвидения от тази сутрин разход. Понеже незнам от къде и за колко пари може да се купи 5-та врата или само стъкло съм пуснал тема и в раздел "Купувам" и моля някой да помогне със съвет.Искрено ваш:bubachko
Коментар
-
Ами колко да е един джам, 15-20 най-много. Аз за 6раво-то цялата врата я разкарах за 20лв.Питай SHВ, той продаваше едно Типо на части, но е златисто.п.с. Пък ако ти тря6ва 6ояджия после, казвай.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
bubachko
trace написа:Ами колко да е един джам, 15-20 най-много. Аз за 6раво-то цялата врата я разкарах за 20лв.Питай SHВ, той продаваше едно Типо на части, но е златисто.п.с. Пък ако ти тря6ва 6ояджия после, казвай.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар