Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караш със 70 км.ч. над ограничението - взимат ти колата...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    +1 темата вече е за ключ
    Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
    Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
    -------------------------------------------------------------

    Коментар


      Може да се заключи . "Спазването" на скороста води до това показано на линка . .За това карайте не със 70км над ограничението ами давайте със сто. http://www.prosport.bg/news/9524-Zag...a-Sozopol.html
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

      Коментар


        Е тая статия за какво я постваш? Никъде в нея не пише нищо за скорост, дори не се спонемава "превишена". Или поне несъобразена. Може котка да е изскочила на пътя и да са се забили в реклама пред кметството която да е паднала върху колата и да ги е убила. Разбира се, че не е било така, но точно от този линк нищо не се разбира. Просто постнат линк след умишлена обида за да се замажат нещата. Не се прави така другарю Коцев.

        Коментар


          Пак не ме разбра . Явно момчето е карало с 20км но нали е футболистче и хоп се е изцепило яко и което е много жалко ,че на 18 години си отиде от тоя свят . А за скороста си пишеше в бюлетина на КАТ че е била много висока . Не може със 60км колкото е разрешена в населено място да се убиеш по тоя начин . Много жалко и за родителите сега . За тях живота приключи .Та затова казвам, че отнемането на превозното средство при констатирана скорост 70 км над допустимата не е престъпление спрямо собственоста. Сега родителите на това момче щяха да бъдат стотици пъти по благодарни ако колата е била отнета и детето да е живо . Има и още нещо важно . Все пак когато знаеш ,че като нарушиш значително скороста може да се разделиш с колата си то вече имаш едно на ум и се съобразяваш . Тъй си мисли бай ви Иван пък всеки носи глава на рамете си и да преценява сам . :D :D :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

          Коментар


            коцев написа:
            Сега родителите на това момче щяха да бъдат стотици пъти по благодарни ако колата е била отнета и детето да е живо .D
            Същите тези родители, които би трябвало да го възпитат да спазва закона, но явно толкова са го направили?
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

            Коментар


              ele написа:
              Ся и аз да се изкажа
              Второ: според мен в повечето случаи катастрофите при които има превишена скорост са не по вина на превишилия, а заради неадекватна реакция на пъплещия. Изобщо пъплещите пъплят понеже са неадекватни. А криенето зад високопарни фрази от сорта на "ама аз карам така понеже е неправилно да се нарушава" не е достатъчно добро прикритие за истината.
              Не знам кой е този потребител, който нарича пешеходеца пъплещия, но когато и той стане пъплещ, ще му се *** *******.Гнусни шофьори, тип пресичащи с десен/ляв завой хората, докато им свети зелено им пожелавам точно на такова кръстовище да свършат, като пешеходци, пресечени на зелен светофар!!Никой не живее цял живот в кола, но някои във форума, а и не само, се правят, че не е така?Говорят за моментите, когато са под измамната протекция на ламарините, а не говорят, че в крайна сметка слизат от колите и, като пресичат, трябва да дават път на такива идиоти, като самите тях! Толкова унизени се усещат, че трябва да се покажат поне във форума големи.Реално, за съжаление, няма друга оправия, освен сами да се изтрепят един друг.За щастие все повече шофьори пускат хората, преди да завият надясно, а и повечето хора знаем да чакаме. На места, обаче, няма пресичане с минути!! Някой пресичал ли е пеша тук: http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...02411&t=h&z=19 в 18:30? Това е завоят от центъра към летището.А някой пуснал ли е човек там? Налагало се е да заемам двете ленти пред пешеходната пътека, за да не позволя да ме изпреварят, докато пешеходецът минава. За съжаление с простотията трябва да се борим с простотия.За съжаление тонът на еле не е достатъчен да се променят нещата, защото хората, които умишлено правят проблемите по пътищата, не четат форуми, а дори и да четат, не е адекватен начин с човешка дума да им се повлияе...

              Коментар


                fuoco, конретно в цитирания от теб пост под "пъплещи" се има предвид не пешеходци, а шофьори, каращи доста под разрешената скорост.Като например да се влачиш с 60 по главния път Нова Загора - Стара Загора, където е забранено изпреварването и да създаваш зад себе си километрична колона.В същото време нарушаваш поне 2 члена на закона, сетете се сами кои са те.Иначе в останалата част на поста си си прав.

                Коментар


                  Колеги, в духа на темата, но да не отварям нова или половин тема: приятел е заснет с мобилна камера в полицейска кола, че шофира в извънградски път с ограничение 40 км/ч със скорост 73 км/ч. Маршрутът е Плевен-Белене, на който ограничение с 40 км/ч има само в с. Мечка. Държа да отбележа, че пътя го познавам като собственият си джоб! Освен в посоченото село друго такова ограничение НЯМА! Има ограничение 60 км/ч на разклона за Никопол при с. Дебово. На разлккона за с. Кулина вода няма никакви знаци, ограничаващи скоростта. Ченгетата искат да му вземат книжката за 3 месеца, което май нещо не се вързва със ЗДП... Снимката е връчена днес (петък 06.11.2009 г.).Въпросите са следните: събота и неделя броят ли се за дни, в които може да обжалва, 3 месеца без свидетелство за упварление на МПС не са ли много, как може да се докаже, че той е шофирал с тази скорост на пътен учасък с ограничение 90 км/ч.Предварително благодарим за напътствията!П.П. Приятелят е професионален рибар и производител на висококачествен пчелен мед със стотици кошери, автомобилът му е нужен всеки ден!

                  Коментар


                    Би трябвало да са 3 работни дни.
                    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

                    Коментар


                      Не, не се броят, ако официално не са обявени за работни. Да кажем, ако акта му е съставен/връчен в петък, срока изтича в края на работния ден в сряда.Вариант при пропуснат срок е, срещу малък рушвет в пощата, да се обжалва чрез препоръчано писмо. Слагат му клеймо с дата в тридневния срок, тя е важната. Това, че е стигнало след две седмици не е основание за процедурно отхвърляне на жалбата. Преди две-три години услугата струваше 5-10 лева.На какво основание го наказват с тази санкция?В Акта пише. Така е трудно да гадаем, освен ако нямаме кристална топка.На снимката би трябвало да се види къде е направенo нарушението и в интерес на "нарушителя" е да провери точно там има ли ограничение и точно колко е.Нещо повече, в самия акт трябва точно да е указано мястото на нарушението. Имам предвид в рамките на 100-200 метра, а не "пътя между Плевен и Белене". Това изискване е заложено в чл. 42, т. 3 от ЗАНН и е императивно, което ще рече, че няма мърдане. Ако не са посочени датата и мястото на извършване на нарушението, това е достатъчно основание Акта да се атакува, като нищожен.
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

                      Коментар

                      Working...
                      X