Напълно съм отвратен от нехуманната идея на управляващите, не тези на които гласувах доверие! Това което се случва уви е пълно погазване на правото на неприкосновеност на частната собсвеност. Искрено се надявам че ще има разумни депутати които ще отхвърлят това безумие, защото накрая то ще доведе до огромно напрежение между шофьорите и властта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караш със 70 км.ч. над ограничението - взимат ти колата...
Collapse
X
-
bravajtd написа:Напълно съм отвратен от нехуманната идея на управляващите, не тези на които гласувах доверие! Това което се случва уви е пълно погазване на правото на неприкосновеност на частната собсвеност. Искрено се надявам че ще има разумни депутати които ще отхвърлят това безумие, защото накрая то ще доведе до огромно напрежение между шофьорите и властта.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:убийците по пътя също нарушават моето непрекосновено право да живея. какво ще кажеш по този въпрос?Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
направо публичен разтрел защо не прилагат на виновниците. я да се опомнят и тези които са го измислили и тея които го подкрепят. направо викам да му взимат колата апартамента, да му е**т жената и да му колят децата.. чиста работа! тва да не ви е дивия запад бе?Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
sim4ata написа:ele написа:убийците по пътя също нарушават моето непрекосновено право да живея. какво ще кажеш по този въпрос?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз също съм за това предложение, но има и доста неща около всичкото това. 1. Трябва да се преразгледат всички поставени знаци, дали са реални.2. По добра инфраструктира.И много други.Моето предложение е да се отнемат колите за определн период , освен това да се дава и обществено полезен труд в болници с пострадали от катастрофи а защо не и в автоморги и т.н.Нека веднъж си видял смазан човек от катастрофа а пък после да видим как ще караш.
Коментар
-
Не съм сигурен в твърдението си, но мисля че уредите с които се засича скоростта от страна на полицията не са сертифицирани и калибровани. В този ред на мисли, може би ще има доста възражения и спорове до доказване на истината. Сигурен съм, че корупцията ЩЕ НАРАСНЕ ГЛАВОЛОМНО. Аз също съм за по-сериозни наказания, но не знам как ще се доказва нарушението, нали все пак е необходим и свидетел за едно такова обвинение (при положение, че следва конфискация на МПС-то).ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Трябва да внимавам значи ,че не ми се остава без кола. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
T_SHOW написа:Не съм сигурен в твърдението си, но мисля че уредите с които се засича скоростта от страна на полицията не са сертифицирани и калибровани. В този ред на мисли, може би ще има доста възражения и спорове до доказване на истината. Сигурен съм, че корупцията ЩЕ НАРАСНЕ ГЛАВОЛОМНО.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Чета всичко написано до тук и не мога да проумея за какво е това цялото ежене и дървене .Значи предлага се да се конфискува колата при каране с 70 км над позволената и всички пищите . Значи според вас при преминаване през населено място с ограничение 60км вие карате със 130 км и хоп само глоба даже и затвор но не и да се конфискува колата ??? Е ,кой нормален човек може да се движи с такава скорост ??? Защо всички сте против като 99 на сто от вас едва ли биха си позволили така драстично да нарушат скороста . Даже според мен и 80 на сто от водачите не би ги притеснявал такъв закон защото едва ли ще си позволят лукса да карат със 70 км над разрешената.Много родители си скубят косите когато техните деца са загинали именно от висока скорост и си викат тежки да я бяха конфискували колата но да са живи децата обаче каруцата вече се обърнала и няма връщане назад.Хем искаме нещо да ес промени и да има ред по пътищата ,хем всяка мярка която се предприеме се охулва .
Коментар
-
ele написа:bravajtd написа:Напълно съм отвратен от нехуманната идея на управляващите, не тези на които гласувах доверие! Това което се случва уви е пълно погазване на правото на неприкосновеност на частната собсвеност. Искрено се надявам че ще има разумни депутати които ще отхвърлят това безумие, защото накрая то ще доведе до огромно напрежение между шофьорите и властта.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
А сега един казус за разрешаване:Тази промяна влиза в сила и аз я нарушавам.Някой идва да ми конфискува автомобила,но съпругата ми си иска своите законни 50 %.Как ще стане номера,аз съм нарушител и ми конфискуват имуществото законно,но моята съпруга не е престъпила закона и конфискацията на нейното имущество е май лека кражбаЮристи вие сте на ход.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Важно е на кой е регистрирана колата.Дали на твое име или на нейно.Даже като се замисля,няма значение,пак ти я взиматAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар