Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караш със 70 км.ч. над ограничението - взимат ти колата...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да и аз съм съгласен че това е предпоставка за ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА КОРУПЦИЯ!! Няма да мине според мен!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Ако това влезе в сила няма и да спра на полицай. Не че с моите 70 коня успявам да поддържам някаква висока скорост, но дори и това да стане предпочитам да платя глоба, чиято стойност е по-голяма от стойноста на автомобила ми. Те утре ще гласуват, че ако сме в нарушение освен да ни вземат колата трябва да ни ебът и жената. Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Ще ставам убиец, ей! Тая няма да я бъде. П.П. Май миналата година един ескорт от 3-4 автомобили А8, някакви държавни, черни с тъмни стъкла ми застрашиха живота и на мен и на пътниците в колата, а и на всички участници в движението. Тия не стига, че се движеха в пъти над ограничението, ами и влизаха в насрещното (моето платно) без изобщо да ги интересува, че ще стане мазало. Та се чудих в банкета ли да влизам или направо да ловя гората. И същите тия после ще ми гласуват тоя закон.
      Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
      Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
      -------------------------------------------------------------

Коментар

2000_16V написа:
        Ако това влезе в сила няма и да спра на полицай. Не че с моите 70 коня успявам да поддържам някаква висока скорост, но дори и това да стане предпочитам да платя глоба, чиято стойност е по-голяма от стойноста на автомобила ми. Те утре ще гласуват, че ако сме в нарушение освен да ни вземат колата трябва да ни ебът и жената. Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Ще ставам убиец, ей! Тая няма да я бъде. П.П. Май миналата година един ескорт от 3-4 автомобили А8, някакви държавни, черни с тъмни стъкла ми застрашиха живота и на мен и на пътниците в колата, а и на всички участници в движението. Тия не стига, че се движеха в пъти над ограничението, ами и влизаха в насрещното (моето платно) без изобщо да ги интересува, че ще стане мазало. Та се чудих в банкета ли да влизам или направо да ловя гората. И същите тия после ще ми гласуват тоя закон.
        Напълно поткрепям!!! Като знам че са ме засекли с превишената скорост за конфискация, НИКОГА няма да им спра на ушаците. Глобата за не спиране на стоп палка е далеч по-приемлива от това да ме увътрят с колата ми! Лелеее, само като си го помисля как ми взимат колата, ме избива на садизъм и нерви! Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Та това си е за стачка! Утре може да преценят, че трябва да ти взимат жилището, щ’от не си си платил данъците на време! Я да си *бават пи*ката майчина!!!!!!!!
        Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Въведат ли го ще се двигне корупциятаа до небето. Катастрофите също ще се увеличат, защото кой човек ще спре на катаджии движеики се с 200+ на магистрала или 120+ в града , знаеки , че ще му конфискуват колата. Аз ако карам с 120 в града и не спра на куки , шанса да ме настигнат после е нулев, освен ако не се нашия някъде.
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Вие всеки ден ли карате със 70 км/ч над ограничението? Ако не - какво се притеснявате?Аз не съм карал никога със 70 над ограничението, тъй че ако искат да ги бесят тия. Ако да - мчи вие сте за за бой
            Браво 1.6 16v 1996
            Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Е да, но ако ме хванат докато засрамвам некой Голф Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Това е тъпо. Значи ако аз карам със 70 км/ч над ограничението - глобата ще ми е да кажем 3000 (колкото ми струва колата). Ако някой с Жигула направи същото нарушение - глоба 200 лева?!? А ако колата е служебна? Аз от къде да знам, че олигофрена, който съм наел, ще кара като луд? И заради него ми спира бизнеса, така ли?
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Абе идеята е да се обнови автомобилния парк . Аз не виждам как ще конфискуват порше , бетли , Ес класа и т.н.
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

style34 написа:
                    Това е тъпо. Значи ако аз карам със 70 км/ч над ограничението - глобата ще ми е да кажем 3000 (колкото ми струва колата). Ако някой с Жигула направи същото нарушение - глоба 200 лева?!? А ако колата е служебна? Аз от къде да знам, че олигофрена, който съм наел, ще кара като луд? И заради него ми спира бизнеса, така ли?
                    Шанс Пък и ми е трудно да си представя жигула със 70 над ограничението. А за служебните - сигурно ще има някаква точка. Не ги приемайте нещата толкова буквално
                    Браво 1.6 16v 1996
                    Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Вече си представям статии във вестниците за убезумял шофьор застрелял 2ма полицаи изкали да му вземат колата и стотици за не спрели на СТОП палка

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Според мен в затвор не - защото трябва да го хрантутя тоя мизерник, ами да се осъжда на обществено полезен труд, за да си изработи наказанието като оправя чистотата, примерно. Отделно от това - колата в полза на държавата!

Коментар

Airfan написа:
                          Според мен в затвор не - защото трябва да го хрантутя тоя мизерник, ами да се осъжда на обществено полезен труд, за да си изработи наказанието като оправя чистотата, примерно. Отделно от това - колата в полза на държавата!
                          В полза на кой? Не разбрахте ли, че в България подобно понятие има съвсем друг смисъл. И като ми конфискуват колата какво - ще я продадат на търг. Търговете у нас, мисля, всеки знае как се печелят.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

svilens написа:
                            Пък и ми е трудно да си представя жигула със 70 над ограничението.
                            Ба, има много ниски ограничения, особено по прелезите Що да не вдигне 90 км/ч
                            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Ха някой вече писал по темата, но ето още два линка за всеки случай: http://www.ruse-news.com/modules.php...icle&sid=26051 и http://www.novinar.net/news/vzemat-t...=.htmlСамо на ТЕОРИЯ: Общо взето ако има патрулка на магистралата - единственото място където е по-малко неразумно да надвишиш с толкова - то не знам как ще ме настигнат от спряло положение ако профуча с 200 покрай тях ... пък все ще се намерят черни пътища за да не могат да ме пресрещнат по нататък. НЕ ВЗЕМАЙТЕ МОЕТО МНЕНИЕ за пример, аз днес съм в палаво настроение, но обикновено съм кротък. Та моето скромно мнение е , че това ще е предпоставка за повече екшън преследвания като по американските телевизии - дето ги снимат от хеликоптер.
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                                Ха някой вече писал по темата, но ето още два линка за всеки случай: http://www.ruse-news.com/modules.php...icle&sid=26051 и http://www.novinar.net/news/vzemat-t...=.htmlСамо на ТЕОРИЯ: Общо взето ако има патрулка на магистралата - единственото място където е по-малко неразумно да надвишиш с толкова - то не знам как ще ме настигнат от спряло положение ако профуча с 200 покрай тях ... пък все ще се намерят черни пътища за да не могат да ме пресрещнат по нататък. НЕ ВЗЕМАЙТЕ МОЕТО МНЕНИЕ за пример, аз днес съм в палаво настроение, но обикновено съм кротък. Та моето скромно мнение е , че това ще е предпоставка за повече екшън преследвания като по американските телевизии - дето ги снимат от хеликоптер.
                                Батка не се филмирай с тези хиликоптери и дър-бър-пръц! Това е в САЩ, НО не е, и никога няма да бъде в България! Мой случай: Преди време ме чукна на един паркинг един потпийнал чичка(залиташе на едно место) и ми вдлъбна леко капака. Докато звънях на КАТ той духна. Аз и още един приятел го гонихме докато не ни вдигнеха телефона си(след 30мин) и не им продиктувахме номера му. След като им казахме, че изкуфелника е пиян, шофираше опасно, настъпваше бордюри и правеше рисковани изпреврвания, караше доста бързо, и им обяснихме къде се намираме, те ни казаха да не го гоним! Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 и не предпиреха никакви мерки! Вместо това ми казаха да се върна на местопроизшествието и да чакам КАТ. Дойдоха след час и половина единият видимо почерпен за да им гледам вкиснатите физиономии за това че сам ги викнал! За какво говорим значи! Имал съм два случая, как след като са ме спряли, махат с палката да спре и следващата кола, която не го е*ава и дава газ и тоя вика "Бааах маааму, тоя па не спре" и това беше .... на друг случай спират колата пред мен(БМВ новата 5ца), а на мен ми казват да продължа и гледам как БМВ-то спира за малко и отпрашва преди полицая да е стигнал до колата. На идният сфетофар ги гледам двамата в Бумера как се лендзят, а полицията не се е мръднала в далечината и си спряли друга кола С това искам да кажа, че в българия свестна полиция няма, така че най-много да нарастне корупцията в случая!

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Working...
                                X