Да и аз съм съгласен че това е предпоставка за ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА КОРУПЦИЯ!! Няма да мине според мен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караш със 70 км.ч. над ограничението - взимат ти колата...
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Ако това влезе в сила няма и да спра на полицай. Не че с моите 70 коня успявам да поддържам някаква висока скорост, но дори и това да стане предпочитам да платя глоба, чиято стойност е по-голяма от стойноста на автомобила ми. Те утре ще гласуват, че ако сме в нарушение освен да ни вземат колата трябва да ни ебът и жената. Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Ще ставам убиец, ей! Тая няма да я бъде. П.П. Май миналата година един ескорт от 3-4 автомобили А8, някакви държавни, черни с тъмни стъкла ми застрашиха живота и на мен и на пътниците в колата, а и на всички участници в движението. Тия не стига, че се движеха в пъти над ограничението, ами и влизаха в насрещното (моето платно) без изобщо да ги интересува, че ще стане мазало. Та се чудих в банкета ли да влизам или направо да ловя гората. И същите тия после ще ми гласуват тоя закон.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
2000_16V написа:Ако това влезе в сила няма и да спра на полицай. Не че с моите 70 коня успявам да поддържам някаква висока скорост, но дори и това да стане предпочитам да платя глоба, чиято стойност е по-голяма от стойноста на автомобила ми. Те утре ще гласуват, че ако сме в нарушение освен да ни вземат колата трябва да ни ебът и жената. Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Ще ставам убиец, ей! Тая няма да я бъде. П.П. Май миналата година един ескорт от 3-4 автомобили А8, някакви държавни, черни с тъмни стъкла ми застрашиха живота и на мен и на пътниците в колата, а и на всички участници в движението. Тия не стига, че се движеха в пъти над ограничението, ами и влизаха в насрещното (моето платно) без изобщо да ги интересува, че ще стане мазало. Та се чудих в банкета ли да влизам или направо да ловя гората. И същите тия после ще ми гласуват тоя закон.Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
Въведат ли го ще се двигне корупциятаа до небето. Катастрофите също ще се увеличат, защото кой човек ще спре на катаджии движеики се с 200+ на магистрала или 120+ в града , знаеки , че ще му конфискуват колата. Аз ако карам с 120 в града и не спра на куки , шанса да ме настигнат после е нулев, освен ако не се нашия някъде.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Това е тъпо. Значи ако аз карам със 70 км/ч над ограничението - глобата ще ми е да кажем 3000 (колкото ми струва колата). Ако някой с Жигула направи същото нарушение - глоба 200 лева?!? А ако колата е служебна? Аз от къде да знам, че олигофрена, който съм наел, ще кара като луд? И заради него ми спира бизнеса, така ли?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Това е тъпо. Значи ако аз карам със 70 км/ч над ограничението - глобата ще ми е да кажем 3000 (колкото ми струва колата). Ако някой с Жигула направи същото нарушение - глоба 200 лева?!? А ако колата е служебна? Аз от къде да знам, че олигофрена, който съм наел, ще кара като луд? И заради него ми спира бизнеса, така ли?Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
Airfan написа:Според мен в затвор не - защото трябва да го хрантутя тоя мизерник, ами да се осъжда на обществено полезен труд, за да си изработи наказанието като оправя чистотата, примерно. Отделно от това - колата в полза на държавата!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Ха някой вече писал по темата, но ето още два линка за всеки случай: http://www.ruse-news.com/modules.php...icle&sid=26051 и http://www.novinar.net/news/vzemat-t...=.htmlСамо на ТЕОРИЯ: Общо взето ако има патрулка на магистралата - единственото място където е по-малко неразумно да надвишиш с толкова - то не знам как ще ме настигнат от спряло положение ако профуча с 200 покрай тях ... пък все ще се намерят черни пътища за да не могат да ме пресрещнат по нататък. НЕ ВЗЕМАЙТЕ МОЕТО МНЕНИЕ за пример, аз днес съм в палаво настроение, но обикновено съм кротък. Та моето скромно мнение е , че това ще е предпоставка за повече екшън преследвания като по американските телевизии - дето ги снимат от хеликоптер.
Коментар
-
niko_ymn написа:Ха някой вече писал по темата, но ето още два линка за всеки случай: http://www.ruse-news.com/modules.php...icle&sid=26051 и http://www.novinar.net/news/vzemat-t...=.htmlСамо на ТЕОРИЯ: Общо взето ако има патрулка на магистралата - единственото място където е по-малко неразумно да надвишиш с толкова - то не знам как ще ме настигнат от спряло положение ако профуча с 200 покрай тях ... пък все ще се намерят черни пътища за да не могат да ме пресрещнат по нататък. НЕ ВЗЕМАЙТЕ МОЕТО МНЕНИЕ за пример, аз днес съм в палаво настроение, но обикновено съм кротък. Та моето скромно мнение е , че това ще е предпоставка за повече екшън преследвания като по американските телевизии - дето ги снимат от хеликоптер.Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар