Да бъде отнет автомобилът на шофьор, превишил скоростта с повече от 70 км/ч спрямо посоченото ограничение.Това е едно от радикалните предложения за изменение на Закона за движение по пътищата, което беше обсъдено в сряда в МВР.На обсъждането присъстваше и вътрешният министър Цветан Цветанов.Той отбеляза, че във Франция за превишена скорост с над 50 км/ч колата се конфискува.Председателят на Съюза на българските автомобилисти Георги Янакиев не е съгласен с подобно радикално предложение.На дискусията стана ясно, че близо половината катастрофи в България са заради превишена скорост.п.п. аз съм за!п.п.2. Синята птица чак толкоз не може да върви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караш със 70 км.ч. над ограничението - взимат ти колата...
Collapse
X
-
С две ръце за нововъведението. dikanio: ако разсъждаваме като теб, не е ли по-добре да за**ем всичко и да се търкаляме по надолнището? Не става така - вярно е, че в близо бъдеще не се очертава скъпите коли да бъдат наравно с евтините, но една промяна към по-добро не става за 1-2 години, пък и вече виждам знаци за промянаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
dikanio написа:Наказателните паркинги ще се напълнят с Голфове и Бравота, а S-класите и Q7-ците пак ще си летят необезпокоявани.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Случка от бъдещето след влизане в сила на тази промяна:В населено място контролен орган спира SLK движещо се със скорост 150км/ч. при ограничение 50км.ч.По закон SLK-то трябва да се отнеме в полза на държавата...Познайте каква сума ще вземе органа за да си затвори очите: 1. 1000-5000лв.2. 5000-10000лв. 3. .............VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Пълни глупости.Как ще ти конфискуват колата.Аз съм против.Ако ще има наказание, то да бъде в друга сфера, по друг начин. Примерно 2 години затвор. Защо ще ти конфискуват нещо. Просто още по-голямо условие за корупция. Нищо повече няма да стане.Хайде да ви видим, аз предлагам с 5км/ч над ограничението също да се отнема автомобила. Да видим тогава дали ще се съгласите. Аз съм спокоен, защото не си позволявам да превишавам скоростта. Правил съм го и сега го правя от време на време, но винаги в границите на разумното. Както казах залагам каквото кажете, че няма в този форум човек, който да не е превишавал скоростта.Всеки е най-примерен на думи, но като дойдат крайните факти и всеки се скатава.Ето и сега съм в нарушение на закона. Имам пожарогасител, от тези малките като дезодорант, но по закон трябва да е заверен, годишен преглед и т.н.Да не говорим още колко други неща има....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Пълни глупости.Как ще ти конфискуват колата.Аз съм против.Ако ще има наказание, то да бъде в друга сфера, по друг начин. Примерно 2 години затвор. Защо ще ти конфискуват нещо. Просто още по-голямо условие за корупция. Нищо повече няма да стане.Хайде да ви видим, аз предлагам с 5км/ч над ограничението също да се отнема автомобила. Да видим тогава дали ще се съгласите. Аз съм спокоен, защото не си позволявам да превишавам скоростта. Правил съм го и сега го правя от време на време, но винаги в границите на разумното. Както казах залагам каквото кажете, че няма в този форум човек, който да не е превишавал скоростта.Всеки е най-примерен на думи, но като дойдат крайните факти и всеки се скатава.Ето и сега съм в нарушение на закона. Имам пожарогасител, от тези малките като дезодорант, но по закон трябва да е заверен, годишен преглед и т.н.Да не говорим още колко други неща има....
Коментар
-
lubomm написа:BO написа:Пълни глупости.Как ще ти конфискуват колата.Аз съм против.Ако ще има наказание, то да бъде в друга сфера, по друг начин. Примерно 2 години затвор. Защо ще ти конфискуват нещо. Просто още по-голямо условие за корупция. Нищо повече няма да стане.Хайде да ви видим, аз предлагам с 5км/ч над ограничението също да се отнема автомобила. Да видим тогава дали ще се съгласите. Аз съм спокоен, защото не си позволявам да превишавам скоростта. Правил съм го и сега го правя от време на време, но винаги в границите на разумното. Както казах залагам каквото кажете, че няма в този форум човек, който да не е превишавал скоростта.Всеки е най-примерен на думи, но като дойдат крайните факти и всеки се скатава.Ето и сега съм в нарушение на закона. Имам пожарогасител, от тези малките като дезодорант, но по закон трябва да е заверен, годишен преглед и т.н.Да не говорим още колко други неща има....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:lubomm написа:BO написа:Пълни глупости.Как ще ти конфискуват колата.Аз съм против.Ако ще има наказание, то да бъде в друга сфера, по друг начин. Примерно 2 години затвор. Защо ще ти конфискуват нещо. Просто още по-голямо условие за корупция. Нищо повече няма да стане.Хайде да ви видим, аз предлагам с 5км/ч над ограничението също да се отнема автомобила. Да видим тогава дали ще се съгласите. Аз съм спокоен, защото не си позволявам да превишавам скоростта. Правил съм го и сега го правя от време на време, но винаги в границите на разумното. Както казах залагам каквото кажете, че няма в този форум човек, който да не е превишавал скоростта.Всеки е най-примерен на думи, но като дойдат крайните факти и всеки се скатава.Ето и сега съм в нарушение на закона. Имам пожарогасител, от тези малките като дезодорант, но по закон трябва да е заверен, годишен преглед и т.н.Да не говорим още колко други неща има....
Коментар
-
BO написа:Ако ще има наказание, то да бъде в друга сфера, по друг начин. Примерно 2 години затвор. Защо ще ти конфискуват нещо. Просто още по-голямо условие за корупция. Нищо повече няма да стане.Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар