ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караш със 70 км.ч. над ограничението - взимат ти колата...
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
Слав написа:Новините са такива, каквито ги напишат журналистите във вестниците и такива, каквито ги излъчат същите по телевизията.Това, че сега се акцентира на това по никакъв начин не означава, че и преди не е било така.Да не драматизираме А относно този закон...безумен е.Няма да го приемат.Трябва да се приложи нещо много по -реално и приложимо
Коментар
-
Да, ама като ме спре! Идва ми на ум, че това може да се предлага за въвеждане заради незаконните улични състезания, кадето 120км се надвишават задължително и веднага попадат в графа "конфискация". Но наистина, незнам кой от обикновените граждани и каде ще кара със повече от 120км/ч в градът.Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
Бахти, от 10 дерета вода ще докарате, за да защитите изконното си право на своеволие и свободия - това е моя извод от изчетеното до тук! Айде добре, няма да ви вземат колата, а ще направят глобата 7000 лв, тогава пак ще се намери някой да каже - " ами ако..... ако спрат някой богаташ, той ще си плати глобата и няма да му пука". Да, "ако"-то мирише! Ама колко са хората, които могат с лека ръка да платят 7000 лв, нали като караш лизингова кола и знаеш, че ще я вземат и ти ще я плащаш, а ще са ти я взели, или че ще вземат на шефа ти колата и вероятно ще трябва ти да я плащаш, пак ли ще караш с 50-70-100 над ограничението? Ей, опасна работа сме.... винаги търсим да изклинчим и да намерим обяснение на необяснимото. Много съм разочарован от мисленето на част от изказалите се колеги.Поздрави и дано не ви застига някой свободомислещ, ама челно.
Коментар
-
Airfan написа:Бахти, от 10 дерета вода ще докарате, за да защитите изконното си право на своеволие и свободия - това е моя извод от изчетеното до тук! Айде добре, няма да ви вземат колата, а ще направят глобата 7000 лв, тогава пак ще се намери някой да каже - " ами ако..... ако спрат някой богаташ, той ще си плати глобата и няма да му пука". Да, "ако"-то мирише! Ама колко са хората, които могат с лека ръка да платят 7000 лв, нали като караш лизингова кола и знаеш, че ще я вземат и ти ще я плащаш, а ще са ти я взели, или че ще вземат на шефа ти колата и вероятно ще трябва ти да я плащаш, пак ли ще караш с 50-70-100 над ограничението? Ей, опасна работа сме.... винаги търсим да изклинчим и да намерим обяснение на необяснимото. Много съм разочарован от мисленето на част от изказалите се колеги.Поздрави и дано не ви застига някой свободомислещ, ама челно.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
http://db.pozvanete.bg/news.php?id=49565&lpa=0 Спомних си за този случай и го изрових. Това е решението. Ама то пък българите с високи доходи, обикновено не ги декларират, така че пак ще скатаят. Трябва първо да се затегне данъчната система... А бе, няма да се оправим, няма какво да се напрягаме да го мислим.
Коментар
-
Стига с това Конституционно право ! То по Конституция не трябва да има етническа партия , обаче има . Трябва и образованието и лечението да са достъпни и безплатни ама не . Конституцията е вятър работа . Интересно ,хем всички спазваме правилника ,хем всички пищят ако се въведе това нещо . Тук става въпрос за скорост 70 км над позволената . Ама някой пак щял да си купи друга кола и пак щял да кара . Ми да си купува .Пак като наруши и нея ще му вземат. Ние нали уж сме примерни водачи ,защо се плашим Скоро един нали пищеше във форума че му взели книжката защото останал без точки и то заради четири пъти каране без колан . Е ,на кого нагърби като след първата санкция не си е взел поука ? На него си . Сега ще е 6 месеца без книжка и после отново по мъките на изпит и така нататък . То не трябва само при превишена скорост да се конфискува колата ами и когато те хванат пиян . Какво като се разтовари малко движението от коли ? Поне ще има от малко -малко ред. :D
Коментар
-
ele написа:на много от вас ви е по-скъпа колата отколкото нечий живот.
Коментар
-
Много сте се наежили бе, ще си помисли човек че е влязъл в тема за превишаване на скоростта и тази тема са писали Коцев и Еле Еле, като си се разревала за правото си на живот, кажи колко звезди за безопасност има колата ти? Или правото ти на живот е важно само кат трябва да застреляме някой нарушител, да вземем на друг имуществото и да мрънкаме по форумите? Все пак аз вярвам в Теорията за непогрешимостта ти и и несрещаните у друго човешко същество шофьорски умения и морално-волеви качества на Еле(нка) Коцев, ти преди 8 месеца разбра, че разрешената на извънградско е 90 км/ч, а не 80, после си купи Стилото, видя малко кончета под капака, и май май си призна, че си попревишил скоростта? Разбирате ли, че се превръщате в карикатури - всеки иска да има ред по пътищата, ама вие кат лешояди чакате подобни теми, надушвате разложението и веднага се спускате да морализаторствате. Предполагам, че един от вашата компания "непогрешими" няма да се появи в тази тема - все пак минавайки по Цариградско със 150 км/ч, този иначе симпатичен стожер на морала и закона... би получил похвала от майор Костов Прекален светец и богу не е драг.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Много сте се наежили бе, ще си помисли човек че е влязъл в тема за превишаване на скоростта и тази тема са писали Коцев и Еле Еле, като си се разревала за правото си на живот, кажи колко звезди за безопасност има колата ти? Или правото ти на живот е важно само кат трябва да застреляме някой нарушител, да вземем на друг имуществото и да мрънкаме по форумите? Все пак аз вярвам в Теорията за непогрешимостта ти и и несрещаните у друго човешко същество шофьорски умения и морално-волеви качества на Еле(нка) Коцев, ти преди 8 месеца разбра, че разрешената на извънградско е 90 км/ч, а не 80, после си купи Стилото, видя малко кончета под капака, и май май си призна, че си попревишил скоростта? Разбирате ли, че се превръщате в карикатури - всеки иска да има ред по пътищата, ама вие кат лешояди чакате подобни теми, надушвате разложението и веднага се спускате да морализаторствате. Предполагам, че един от вашата компания "непогрешими" няма да се появи в тази тема - все пак минавайки по Цариградско със 150 км/ч, този иначе симпатичен стожер на морала и закона... би получил похвала от майор Костов Прекален светец и богу не е драг.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Re: Караш със 70 км.ч. над ограничението - взимат ти колата.
donnna написа:Да бъде отнет автомобилът на шофьор, превишил скоростта с повече от 70 км/ч спрямо посоченото ограничение.Това е едно от радикалните предложения за изменение на Закона за движение по пътищата, което беше обсъдено в сряда в МВР.На обсъждането присъстваше и вътрешният министър Цветан Цветанов.Той отбеляза, че във Франция за превишена скорост с над 50 км/ч колата се конфискува.Председателят на Съюза на българските автомобилисти Георги Янакиев не е съгласен с подобно радикално предложение.На дискусията стана ясно, че близо половината катастрофи в България са заради превишена скорост.п.п. аз съм за!п.п.2. Синята птица чак толкоз не може да върви
Коментар
-
И двамата не ми отговорихте на въпросите. Аз също съм за мерки, но:1. Мисля преди да пиша - едно просто правило в юриспруденцията - наказанието трябва да съответства на престъплението. Не можеш да откраднеш 2 вафли и да те осъдят на смърт. 70 км са си 70 км и за Фиат Уно и за Майбах, но стойността на автомобилите е различна, което автоматично означава различни наказания за еднакви деяния. Това решение е атакуемо от всякъде и няма как да мине.2. Избягвам да отправям квалификации освен в случаите, в които наблюдавам патологична неспособност за приемане на чуждо мнение, жалка фанфаронщина и лъхащо на лицемерие чуство за непогрешимост...3. Ele, ти не изразяваш мнение. Ти налагаш мнение. С което убиваш всякакъв зачатък на културна дискусия. Айде както е заваляло ходи да снимаш охлювчета - поне там няма да имаш проблеми със скоростта ...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Хайде приемам всичко написано от теб за правилно . Ако е верно това написаното по горе в цитата че във Франция отнемат колата за 50 км над допустимата ,то те как не нарушават с този закон нечии други интереси ? И ако е верно това защо да не се приложи и в България ? Какви са французите ,какви сме ние та ще има разлика .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар