Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караш със 70 км.ч. над ограничението - взимат ти колата...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Караш със 70 км.ч. над ограничението - взимат ти колата...

Да бъде отнет автомобилът на шофьор, превишил скоростта с повече от 70 км/ч спрямо посоченото ограничение.Това е едно от радикалните предложения за изменение на Закона за движение по пътищата, което беше обсъдено в сряда в МВР.На обсъждането присъстваше и вътрешният министър Цветан Цветанов.Той отбеляза, че във Франция за превишена скорост с над 50 км/ч колата се конфискува.Председателят на Съюза на българските автомобилисти Георги Янакиев не е съгласен с подобно радикално предложение.На дискусията стана ясно, че близо половината катастрофи в България са заради превишена скорост.п.п. аз съм за!п.п.2. Синята птица чак толкоз не може да върви
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

И аз съм за! Дори не 70, а 50 над ограничението е по-адекватно. Но, като други много добри предложения и това ми се струва, че ще иде в коша...
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Наказателните паркинги ще се напълнят с Голфове и Бравота, а S-класите и Q7-ците пак ще си летят необезпокоявани.
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

С две ръце за нововъведението. dikanio: ако разсъждаваме като теб, не е ли по-добре да за**ем всичко и да се търкаляме по надолнището? Не става така - вярно е, че в близо бъдеще не се очертава скъпите коли да бъдат наравно с евтините, но една промяна към по-добро не става за 1-2 години, пък и вече виждам знаци за промяна
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

dikanio написа:
          Наказателните паркинги ще се напълнят с Голфове и Бравота, а S-класите и Q7-ците пак ще си летят необезпокоявани.
          Абсолютно. Най-големите нарушители, които без да спират хвърлят някакви пари или показват някаква служебна карта или казват на кой са човек, ще продължат да си карат големите коли както си знаят.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Случка от бъдещето след влизане в сила на тази промяна:В населено място контролен орган спира SLK движещо се със скорост 150км/ч. при ограничение 50км.ч.По закон SLK-то трябва да се отнеме в полза на държавата...Познайте каква сума ще вземе органа за да си затвори очите: 1. 1000-5000лв.2. 5000-10000лв. 3. .............
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Пълни глупости.Как ще ти конфискуват колата.Аз съм против.Ако ще има наказание, то да бъде в друга сфера, по друг начин. Примерно 2 години затвор. Защо ще ти конфискуват нещо. Просто още по-голямо условие за корупция. Нищо повече няма да стане.Хайде да ви видим, аз предлагам с 5км/ч над ограничението също да се отнема автомобила. Да видим тогава дали ще се съгласите. Аз съм спокоен, защото не си позволявам да превишавам скоростта. Правил съм го и сега го правя от време на време, но винаги в границите на разумното. Както казах залагам каквото кажете, че няма в този форум човек, който да не е превишавал скоростта.Всеки е най-примерен на думи, но като дойдат крайните факти и всеки се скатава.Ето и сега съм в нарушение на закона. Имам пожарогасител, от тези малките като дезодорант, но по закон трябва да е заверен, годишен преглед и т.н.Да не говорим още колко други неща има....
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Значи на половината меден рудник колите още днес трябва да бъдат отнети. В началото на ремонтирания път, който е само без маркировка още стои знак 30
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

BO написа:
                  Пълни глупости.Как ще ти конфискуват колата.Аз съм против.Ако ще има наказание, то да бъде в друга сфера, по друг начин. Примерно 2 години затвор. Защо ще ти конфискуват нещо. Просто още по-голямо условие за корупция. Нищо повече няма да стане.Хайде да ви видим, аз предлагам с 5км/ч над ограничението също да се отнема автомобила. Да видим тогава дали ще се съгласите. Аз съм спокоен, защото не си позволявам да превишавам скоростта. Правил съм го и сега го правя от време на време, но винаги в границите на разумното. Както казах залагам каквото кажете, че няма в този форум човек, който да не е превишавал скоростта.Всеки е най-примерен на думи, но като дойдат крайните факти и всеки се скатава.Ето и сега съм в нарушение на закона. Имам пожарогасител, от тези малките като дезодорант, но по закон трябва да е заверен, годишен преглед и т.н.Да не говорим още колко други неща има....
                  какво залагаш не разбрах аз ще те уборя и човека е жена ми която на всичкото отгоре има и златен талон но за 12 години книжка е карала не повече от 150 километра и то много под ограничението .Така че чакам да видя какво ще ми обещаеш а

Коментар

lubomm написа:
                    BO написа:
                    какво залагаш не разбрах аз ще те уборя и човека е жена ми която на всичкото отгоре има и златен талон но за 12 години книжка е карала не повече от 150 километра и то много под ограничението .Така че чакам да видя какво ще ми обещаеш а
                    На "шофьори" като жена ти трябва да им взимат свидетелствата за правоуправление. Нищо лично, но според мен те са опасни за движението, когато седнат зад волана.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      lubomm написа:
                      BO написа:
                      На "шофьори" като жена ти трябва да им взимат свидетелствата за правоуправление. Нищо лично, но според мен те са опасни за движението, когато седнат зад волана.
                      Е тя и не иска да сяда , но се пак спазва ограниченията по закон защото не могат да я хванат

Коментар

Като ще взимат колата, по-добре да ти взимат и жената или децата. Аман от малоумен популизъм.
                        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

BO написа:
                          Ако ще има наказание, то да бъде в друга сфера, по друг начин. Примерно 2 години затвор. Защо ще ти конфискуват нещо. Просто още по-голямо условие за корупция. Нищо повече няма да стане.
                          Eпа то нали знаеш като влезе в съд едно такова дело какво става. Като го спрат със 70 отгоре, дали ще е застрашен от конфискация или години затвор, пак ще предложи подкуп. Ама както каза колегата дори и да се напълни с голфове и т.н пак ще бъда доволен. Пък и ако правят в америка тия коли после да се продават на безценица, резервни части ще има бол
                          Браво 1.6 16v 1996
                          Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Като вземат колата какво? Същия ще седне в друга и пак ще е опасен. Според мен трябва сериозна глоба и лишаване от свобода за някакъв период.
                            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

ele написа:
                              С две ръце за нововъведението. dikanio: ако разсъждаваме като теб, не е ли по-добре да за**ем всичко и да се търкаляме по надолнището?
                              Вече се търкаляме, и няма връщане назад.
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                              X