Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София е ,,Най-добрият град за живеене в БГ" за 2009г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

София е ,,Най-добрият град за живеене в БГ" за 2009г.

Честито на живеещите в София! http://dnes.dir.bg/2009/10/27/news5285427.htmlНо ме интересува дали и живеещите в София мислят така?Малко ме съмнява, защото 9 от 10 мои познати и приятели, които са в София са ми казвали, че ако имат нормално препитание в родните си места - ще се махнат от София без да поглеждат назад.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Кире... нали си даваш сметка, какво ще се случи в тази тема? Защо я пускаш не мога да разбера!?!?
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ем аз ... нали от 5 годишен живея тук ... май Софиянец се водя ... но ми се иска да бягам нанякъде ... тука по някой път ... знам ли ... Абе не ми се седи, ама ... ще видиме Иначе ... Бойко според мен има пръст в тази анкета ... за да може да каже какво е станало след неговия мандат
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Най-добрият град е този, в който се чувстваш най-добре. А тази класация е огромна измишльотина - нормално е повече да гласуват за София, защото сравнете колко % повече население има в сравнение с един малък град примерно.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ха ха ха... на мен в Ямбол не ми се стои, все гледам да си ида на село, на тишина...В София повече от 2 дни не мога да остана... ще има мнооооооого псувни по улиците и ще се прибирам като пребит само от пътуването... не, мерси...Поздрави на най-добрия за живеене град от най-доброто за живеене село

Коментар

Бургас, пък бил най-благоприятен за развиване на бизнес... Айде да се мятаме тогава
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Както се казва ,на който не му харесва да не живее в него.На мен си ми е добре.Обичам да ходя и на село :D на спокойствие да си почина от време на време ,но това спокойствие и еднообразие ми омръзват за около 10 дни и се връщам пак в лудницата. :D
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

ele написа:
                Най-добрият град е този, в който се чувстваш най-добре
                абсолютно
                Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

А пък Габрово бил най-зеленият град..Пфууу...Днес за да спра някъде из центъра се въртях поне 10 мин....
                  Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                  Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Не спорете,ако имаше анкета за най-тесен и мизерен град щеше да спечели Велико търново...Толкова тесни улици няма и в близките по малки градове Лясковец и Г.Оряховица... А по мизерни квартали от прилежащите му пишмана(Бузлуджа) зоната(ЗонаБ) и Чолаковци няма!!! Извинявам се ако някой се обиди,но няма такава селяния,особено като на зоната Това умишлено да си затапваш асансьора и да качваш 6 етажа пеша какво ако не селяния? Аз за асансьор плащам 5лв месечно,айде краката ми за 5 лв ли са Това половината им улички(по скоро пътеки) да са осеяни с някакви адски трапове и да ги заобикалят,без да направят нещо,какво е? Това да се качиш на покрива и да отрежеш кабела на комшията си за интернета,защото ти си нямал файда от тоя кабел и не ти се получавал наем,а кабела на "твоя" покрив...и още примери има,ама хайде стига толкова...ако има анкета за най-противен град,след София със сигурност бих гласувал за Търново...Все пак на шоплука не можеш им отне приза,те са първи във всичко
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

Re: София е ,,Най-добрият град за живеене в БГ" за 2009

kiro_of_the_day написа:
                      Честито на живеещите в София! Но ме интересува дали и живеещите в София мислят така?Малко ме съмнява, защото 9 от 10 мои познати и приятели, които са в София са ми казвали, че ако имат нормално препитание в родните си места - ще се махнат от София без да поглеждат назад.
                      София си 6еше много ху6ав град преди 20-30 години. Сега е заприличал на строителна площадка(причините са ясни), неподържан, мръсен, дупки по улиците, задръствания.И на мен ми се маха.
                      Ex Fiat 126P
                      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS
                      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

До скоро приза беше за Варна, а сега е на второ място. Аз не смятам така. Във Варна определено не се живее по-добре, а сигурно и в София. Тук съм забелязал от новините, че стават по-малко убийства, по-малко крадци и просяци има, а и от скоро във Варна се научиха по примера на Софиянци, да отстъпват предимство на движещете се по улица без такова, при натоварено движение. Това с по-малкото криминални прояви го прикачам заради ТИМ, поради факта че се налагат в политиката в града и законно или не, налагат респект сред криминалния контингент. Визирам и случая, че те единствени успяха да лапнат апетитно парче от бреговата ивица, за която нечестна сделка дори и Б.Б. не се намесва още, а медийте доста странно и умело отбягват да коментират случая.
                        Fiat Marea TD100

Коментар

Никога не бих отишъл да живея в най-добрата "лудница" - София. Напук на всички само аз си останах в родния град, всичките ми приятели са в София.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Пълни глупости София е един от най-стресиращите, изцеждащи и депресиращи градове. При всички случай е много по-натоварващ от 2.5 пъти по-големия Измир, например.Причините, поради които изобщо сме останали да живеем хора в него са икономически, естествено. Страхувам се да си помисля, че и тук може да стане както в Гърция, където половината население живее в Атина, но натам са тръгнали нещата...
                            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Абе тези, които никога не са живяли в София ми е странно как я определят като "отвратителен" град? Аз съм тук от около 10 години. В сравнение с един европейски град, всеки град в България е отвратителен. Но! Като си ходя в Ямбол наистина е страхотно спокойствие, имам чувството, че всичко е спряло. Ако имаше добри перспективи за работа и заплащане МОЖЕ БИ щях да се върна там. На никой задръстванията и мръсотията в София не са приятни. И все пак задръствания има във всеки голям град в света. Бил съм в Атина, вечер в час пик е ад. Дано като стане метрото нещата се пооправят. В София възможностите за всичко просто са много. За работа, за забавление, за всичко. Така де, цяла седмица бачкам и накрая къде мога да отида да се забавлявам в Ямбол - на едната или на другата дискотека, образно казано. Където виждам едни и същи мутри всеки път. Това се отнася за всяко нещо. Стоя ли 2 дена в Ямбол и ми омръзва много. Така че освен спокойствието, друг плюс в малкия град не виждам. Дали Варна или София е по-добър за живеене - тук вече не знам.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                              X