Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Винетките поскъпват от 2010г.!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Винетките поскъпват от 2010г.!!

Чудя се вече какво остана за 2010г.,което няма да поскъпне!! http://www.dnes.bg/politika/2009/10/...t-2010-g.79752
    Fiat Brava 1.6 16v 97г.
    Citroen C4

Докога ще си мият ръцете с олигофрена Станишев?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Криви бастуни нямат наядане.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

И бивши и сегашни управляващи само знаят цени и такси да повишават. И техните майки ще ’’благославяме’’. Заучено положение-новите се оправдават със старите.....порочен омагьосан кръг.
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
          И бивши и сегашни управляващи само знаят цени и такси да повишават. И техните майки ще ’’благославяме’’. Заучено положение-новите се оправдават със старите.....порочен омагьосан кръг.
          Така е колега плащаме измамите по митниците и укриването на данъците.Трябва всички да станем като Бойко цербери и тогава ще се оправим.Не може комшията да разполага с джобни на ден 1000 лв. ,а аз да разполагам примерно с 40 дневно.

Коментар

вместо да ги вдигат, да повишат събираемостта
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Тоrnado, освен да минаваме на вариант ’’Чилийска диктатура’’
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Tornado написа:
                dobrujanetza написа:
                Така е колега плащаме измамите по митниците и укриването на данъците.Трябва всички да станем като Бойко цербери и тогава ще се оправим.Не може комшията да разполага с джобни на ден 1000 лв. ,а аз да разполагам примерно с 40 дневно.
                така е ама много българи мислят как да направят комшията им да взима колкото тях,а не те колкото комшията
                Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

vaskobravo написа:
                  Tornado написа:
                  dobrujanetza написа:
                  така е ама много българи мислят как да направят комшията им да взима колкото тях,а не те колкото комшията
                  Ти май си от комшиите с 1000 лв .а ?

Коментар

мерси за пожеланието не колега просто хората са го казали-"аз не искам на мен да ми е добре а на Нане да му е зле".Мисля си че голяма част от нас се водят по тази пословица/дано не съм прав/
                    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Е то да бяха само винетките, тва да ни е проблема. Ами то всичко поскъпва .
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Нека има пътни такси но само за пътищата, а не и за всички останали терени, които носят това наименование.Тази година смених два носача и кормилен накрайник на автомобила си. Интересно защо ли? А годината още не е свършила. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 П.П. Единият носач беше подменян преди 2 години. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                        Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                        -------------------------------------------------------------

Коментар

Има хора които ни най-малко трябва да се обаждат по такава тема ама..... Аз ако съм увиснал на държавата и чакам данъкоплатеца да си внесе данъка за да получа аз заплата , няма да я отворя тази тема и ще я заобикалям като дявол тамян. Данъкоплатеца крепи тази държава от която цокат хиляди , кои законно , кои незаконно Доста извън темата задълбах както и други преди мен са направили , но неможах да се сдържа. Когато един човек за работа от тип "бездействие" взема заплата два пъти и половина по-голяма от средната за страната и мрънка със всички , това е безочие. Такива длъжности са два вида едните около 45-50000 души другите към 70 000души. Така че просто замълчете и точно вие не се обаждайте. Някой сега ако се познае да не се обижда
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Tornado написа:
                            И също така примерно, какво пречи комшията да е бил по приедприемчив / по-образован / по-настойчив / по-гъзолизещ и прочие, и прочие?Аз лично предпочитам да си броя стотинките (и евентуално да се зачудя защо са толкова) отколкото да броя на някой парите. Като има - има. Да е жив и здрав.И не... аз също не съм от тези с 1000 лв дневни. Хайде сега някой да попита, дали някой се замисля защо искания откуп за Румен Гунински е 1 милион евро и ще докараме едно към едно коментарите в днес.бг От всичко най-много ми хареса мнението на kiro_of_the_day. В началото ми беше забавно как Бойко си мие ръцете за всичко със Станишев, но вече ми се струва повече от жалко. Явно обаче тая тактика продължава да трупа дивиденти и почитатели. Дерзайте.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Atanas71 написа:
                              Има хора които ни най-малко трябва да се обаждат по такава тема ама..... Аз ако съм увиснал на държавата и чакам данъкоплатеца да си внесе данъка за да получа аз заплата , няма да я отворя тази тема и ще я заобикалям като дявол тамян. Данъкоплатеца крепи тази държава от която цокат хиляди , кои законно , кои незаконно Доста извън темата задълбах както и други преди мен са направили , но неможах да се сдържа. Когато един човек за работа от тип "бездействие" взема заплата два пъти и половина по-голяма от средната за страната и мрънка със всички , това е безочие. Такива длъжности са два вида едните около 45-50000 души другите към 70 000души. Така че просто замълчете и точно вие не се обаждайте. Някой сега ако се познае да не се обижда
                              Ти отписа една камара народ, само защото са на държавна заплата и си изкарват прехраната по различен от теб начин. Това армия, полиция, лекари, учители, казваш да не мрънкат. Да ги махаме ли?
                              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
                              X