Чудя се вече какво остана за 2010г.,което няма да поскъпне!! http://www.dnes.bg/politika/2009/10/...t-2010-g.79752
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Винетките поскъпват от 2010г.!!
Collapse
X
-
dobrujanetza написа:И бивши и сегашни управляващи само знаят цени и такси да повишават. И техните майки ще ’’благославяме’’. Заучено положение-новите се оправдават със старите.....порочен омагьосан кръг.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:dobrujanetza написа:И бивши и сегашни управляващи само знаят цени и такси да повишават. И техните майки ще ’’благославяме’’. Заучено положение-новите се оправдават със старите.....порочен омагьосан кръг.Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
vaskobravo написа:Tornado написа:dobrujanetza написа:И бивши и сегашни управляващи само знаят цени и такси да повишават. И техните майки ще ’’благославяме’’. Заучено положение-новите се оправдават със старите.....порочен омагьосан кръг.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Е то да бяха само винетките, тва да ни е проблема. Ами то всичко поскъпва .Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Нека има пътни такси но само за пътищата, а не и за всички останали терени, които носят това наименование.Тази година смених два носача и кормилен накрайник на автомобила си. Интересно защо ли? А годината още не е свършила. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 П.П. Единият носач беше подменян преди 2 години. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Има хора които ни най-малко трябва да се обаждат по такава тема ама..... Аз ако съм увиснал на държавата и чакам данъкоплатеца да си внесе данъка за да получа аз заплата , няма да я отворя тази тема и ще я заобикалям като дявол тамян. Данъкоплатеца крепи тази държава от която цокат хиляди , кои законно , кои незаконно Доста извън темата задълбах както и други преди мен са направили , но неможах да се сдържа. Когато един човек за работа от тип "бездействие" взема заплата два пъти и половина по-голяма от средната за страната и мрънка със всички , това е безочие. Такива длъжности са два вида едните около 45-50000 души другите към 70 000души. Така че просто замълчете и точно вие не се обаждайте. Някой сега ако се познае да не се обиждаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Tornado написа:Така е колега плащаме измамите по митниците и укриването на данъците.Трябва всички да станем като Бойко цербери и тогава ще се оправим.Не може комшията да разполага с джобни на ден 1000 лв. ,а аз да разполагам примерно с 40 дневно.
Коментар
-
Atanas71 написа:Има хора които ни най-малко трябва да се обаждат по такава тема ама..... Аз ако съм увиснал на държавата и чакам данъкоплатеца да си внесе данъка за да получа аз заплата , няма да я отворя тази тема и ще я заобикалям като дявол тамян. Данъкоплатеца крепи тази държава от която цокат хиляди , кои законно , кои незаконно Доста извън темата задълбах както и други преди мен са направили , но неможах да се сдържа. Когато един човек за работа от тип "бездействие" взема заплата два пъти и половина по-голяма от средната за страната и мрънка със всички , това е безочие. Такива длъжности са два вида едните около 45-50000 души другите към 70 000души. Така че просто замълчете и точно вие не се обаждайте. Някой сега ако се познае да не се обиждаКогда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар