Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Служители на Виваком.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Простотия по наще магазинчета колкото искаш. На скоро един младеж в Мултирама ми обясняваше, че ако си взема безжична клавиатура от тях, която се свързва с компа чрез WIFI ще имам смущения при отваряне и затваряне на врата, а тази с блутут връзка няма да има такъв проблем. Направо ме отказа да си купувам каквото и да било от тях. Едва ли знаеше точно какво ми предлага. Може и пералня да е било, но и аз не съм разбрал. А това с отношението на служителите на магазините за мобилни комуникации, не винаги е вярно. В Плевен си имаме магазинчета където отношението е подобно на описаното, но има и такива в които служителите са страшно пекани. Като не ви кефи някой не си взимайте от него - те са на процент. Нека им е гадно.
    Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
    Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
    -------------------------------------------------------------

Коментар

Malone написа:
      На мен, като почнат да ми говорят на "ти", девойки имам предвид, им обяснявам, че много се възбуждам сексуално, когато фамилиарничат с мен по този начин.И питам, това случайно ли е или наистина иска да бъдем близки.Не можете да си представите какъв ефект има след това изявление.
      Е аз ако го кажа това, всеки ще започне да ми говори на "ти" И аз преди време отивам в Германос да си платя сметката. Пред мен клиент си купува телефон. Чакам 10 минути. Клиентът си тръгва. Очаквам, че е дошъл моя ред. Да ама не. Питам аз младежът, който трябва да ме обслужи, мога ли да си платя сметката, казва ми, че трябвало да изчакам нещо си. Викам си - ок, първо ще напазарувам в съседния магазин. Отивам пак аз след 20 минути. Изчаквам още 10, защото пред мен имаше друг клиент. Тръгва си клиентът, служителя пак ме подминава. Брех! Питам го аз: "Извинете мога ли да си платя сметката вече?". Следва отговор: "Сега не може, човек, имам много работа" Без нерви и викове, гледайки в баджа му, му казах "Как е името Ви?", като съм извадил телефона с намерение да записвам. Получавам отговор: "Заповядайте да оправим сметката, просто имаме страшно много работа, извинявайте".
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Днес получих честитка, че предстои спиране на News mobile картата ми. Регистрирах я в средата на декември. Предполагам, че младежът в Хенди Пазарджик е написал на листа за регистрация един номер, а после е въвел друг - например с една или повече грешни цифри. Копието от картата за регистрацията е в мен, писал е скраката си, явно после и той не е разбрал какво е писал. Кво му пука в крайна сметка на него ? Сигурен съм, че подобни мърляшки случки ще има с още стотици добросъвестно регистрирани карти.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

да ва яд аз като ходих да си регистрирам картата. Отидох отзаде стария свободен университет... Който е идвал в Бургас или е от тук, го знае каде е. Влизам ватре една готина чаровница със усмивката ме посрещна. Работата свършихме, номерата си разминихме иии флиртове разни напраихме :D

Коментар

Влизаме в офиса на Германос в Овча Купел, приятелката да регистрира една б-конект карта. Дава си тя личната карта, и се почна, предплатена карта, нов телефон да си вземете, при което мойта жена отговаря, благодаря Ви, не съм заинтересована, само да си регистрирам картата. Онази си продължава, ей тука една нокиа 50 лева с 5 години договор, самсунг, манмунг....100 години договор, аз междувременно си зяпам по витрините, и се правя че не чувам. Приятелката ми не издържа на тормоза вече, и с по-остър тон, и казва: вижте, бързаме, дайте да си регистрирам картата, имам предплатена карта към друг оператор, и не съм заинтересована от офертите Ви.Служителката ново дваЙсе,... А лаптоп имате ли? Страхотна оферта HP, за 50 лева на месец, интернет 2 гига месечно....Не издържах, отидох до мадамата, и й казах дайте ми личната карта на приятелката ми. Господине, офертата не е за изпускане,... Викам, Дайте ми Личната Карта!!! Даде ми я, казах, благодаря, лек ден, и така и не регистрирахме картата.На Витошка в Германос същият ден по-късно, регистрирахме я веднага. И там се опитаха с офертите, ама поне като им кажеш, "не благодаря", разбират.
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

И аз имам една, регистрирах я в Интърнити - ша са върна, щото не ме занимаваха с глупости. За около 1мин с писането стана всичко.Имам въпрос, за да не пускам друга тема, ще го сложа тук?Доволни ли сте от покритието на Виваком? Интересуваме, защото искам да прехвърля служебните телефони от Грабул при тях - дават ми оферта с около 50-60% по-ниски цени.

Коментар

Боби,криза е ))))))))Шегата настрана,ама наистина е криза за качествени кадри...а една от основните причини е ниското заплащане. Наемат се келеши(не само на години,най-вече на акъл),префърцунени парцалани мислещи,че култура е вид сирене-тоест калорично е и не е за нея и пъпчиви тинейджъри със стажантски заплати,които като им изтече пробния период и биват заменяни с нови такива!!! И цялата работа е един омагьосан кръг... Не искам да правя реклама на моята фирма,затова на лично ще ти пиша нещо
                ex.Мареа ТД100

Коментар

vital написа:
                  И аз имам една, регистрирах я в Интърнити - ша са върна, щото не ме занимаваха с глупости. За около 1мин с писането стана всичко.Имам въпрос, за да не пускам друга тема, ще го сложа тук?Доволни ли сте от покритието на Виваком? Интересуваме, защото искам да прехвърля служебните телефони от Грабул при тях - дават ми оферта с около 50-60% по-ниски цени.
                  Колега, Абонат съм от м.Април 2008 , не съм имал никави проблеми с тях до сега, а покритието им е мога да кажа по-добро от Мтел. Казвам го защото имам 2 телефона/Мтел и Виваком/, Мтел се губи на места ,но Виваком там имам покритие почити винаги .

Коментар

Благодаря, сега видях Още един въпрос се сетих - като неплатиш сметката - спират ли ти и входящите разговори като при Ментел ?

Коментар

vital написа:
                      Благодаря, сега видях Още един въпрос се сетих - като неплатиш сметката - спират ли ти и входящите разговори като при Ментел ?
                      Спират много рядко телефоните, дори и ако не си платил.

Коментар

Супер, питам защото се случва да забравим да платим, а почти непрекъснато трябва да има връзка. При Грабул спират само изходящите, а при Ментел и входящи, и изходящи.

Коментар

paralesa написа:
                          Боби,криза е ))))))))Шегата настрана,ама наистина е криза за качествени кадри...а една от основните причини е ниското заплащане. Наемат се келеши(не само на години,най-вече на акъл),префърцунени парцалани мислещи,че култура е вид сирене-тоест калорично е и не е за нея и пъпчиви тинейджъри със стажантски заплати,които като им изтече пробния период и биват заменяни с нови такива!!! И цялата работа е един омагьосан кръг... Не искам да правя реклама на моята фирма,затова на лично ще ти пиша нещо
                          Като чета се сещам за офиса на Виваком срещу Здравната каса до Бали. Само някакви псевдо кукли и псевдо футболисти работят там. Майка и е по-лесно да излезе от здравната каса и да отиде в офиса да плати сметките, но понеже не е доволна от тея и ходи чак до пощата.

Коментар

vital написа:
                            Супер, питам защото се случва да забравим да платим, а почти непрекъснато трябва да има връзка. При Грабул спират само изходящите, а при Ментел и входящи, и изходящи.
                            Откак минах на Виваком се родих. Сметките ми паднаха с 50%, а телефоните ми не бяха спрени дори след 3 месечно неплащане. Няколко пъти ми се обаждаха да ми напомнят, че имам 3 неплатени фактури, но така и не ми спряха входящите разговори. Изходящите разбира се, бяха спрени. Проблеми с обхвата няма, дори, както казва и ВесМил - на места е по-добър от на останалите оператори (вече).И аз бях скептичен в началото, но си промених мнението.

Коментар

Ооо, май Грабул ще загубят още няколко десетки абоната П.С Благодаря за включването

Коментар

И аз съм доволен от Виваком. Единствения проблем беше, че след първия месец от 18 сим карти 8 се подмениха, а момента беше критичен. Иначе личният ми телефон е на Мтел, но го преживявам някак си... Виваком - Мтел 4:2.5 така ги виждам аз нещата.

Коментар

Working...
                                X