Същите приказки за преминаване към абонаментен план ми изприказваха и в Глобул, но това просто го пропуснах. Обаче не ми дадоха никакъв документ, че съм регистрирал конкретни номера на предплатени карти. Аз попитах служителката как ще докажа, че съм регистрирал картите, ако нещо стане, а тя ми отговори: "Нали видяхте, че ги регистрирах." Какво да отговоря на този железен довод ? След това в М-тел направо казах на девойката да пропусне интро-то и да регистрира картите. И пак не ми дадоха копие от декларацията, с която ги регистрирах.А за това дали се обръщат към мен на Ти или на Вие, ми е абсолютно все тая. Простотията е навсякъде, даже вече се учудвам, когато срещна някъде културно и възпитано отношение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Служители на Виваком.....
Collapse
X
-
Jeff е екслузивен партньор на Vivacom, но не е Vivacom.Респективно, и служителите на Jeff не са служители на Vivacom.Оплаквания на:България, София 1407ул. Сребърна №21Бизнес Център "Алагон", ет.5, П.К. 115тел.: 02/806-08-08 факс: 02/806-08-06На мен, като почнат да ми говорят на "ти", девойки имам предвид, им обяснявам, че много се възбуждам сексуално, когато фамилиарничат с мен по този начин.И питам, това случайно ли е или наистина иска да бъдем близки.Не можете да си представите какъв ефект има след това изявление..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
заповядайте в Пловдивтоку що извърших такава регистрация на една предплатена карта на VIVACOM.Даже и думичка не отвориха за преминаване към някакъв абонаментен план,супер вежливи,бързи,дадох им л.карта-те попълниха всичко,дадоха ми копие от договора и ми казаха че ще ми изпратят 50 безплатни минути в тяхната мрежа-абе браво
.а чесно казано очаквах мотаница.
Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
coolboby написа:simeon3000 написа:Искам и аз да се оплача от лелката в кварталната баничарница, винаги е нацупена и се държи неучтиво. На кого да пусна жалба?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:coolboby написа:simeon3000 написа:Искам и аз да се оплача от лелката в кварталната баничарница, винаги е нацупена и се държи неучтиво. На кого да пусна жалба?
Коментар
-
svilens написа:Честно да ти кажа в БТК, сегашната Виваком, ги събират от кол и въже. Брат ми работи там 5 месеца и не издържа...Тия Jeff не знам какви им се водят на Виваком, ама явно и там е така...
ВИВАКОМ - ДЖЕФ
МТЕЛ - МСВЯТ, ХЕНДИ, ОФИС 1
ГЛОБУЛ - ГЕРМАНОС, ИНТЪРНИТИ
Коментар
-
Мрън, мрън. Куулбоби на колко години си бе мойто момче?Е то такива случки стават всеки ден, с много от нас, ма не хленчим. Преди време като беше хигиенист в Пикадили мрънкаше че те снимали камерите им. И какво като не стъпиш повече в Джефф? Нали знайш къде им е на тях? Оплачи се на шефовете им щом мислиш, че това е проблем.Аз така навремето смених половината персонал на търновския шел. Звъннах на шефа им и му казах че не ми е приятно всики ден като нода там да гледам намусените му касиерки, да си зареждам сам щото на пичовете им е студено и не им се излиза, да си мия прозорците пак аз. Казах му по 3 фактури кога съм бел там и да си види камерите за справка. След 2 дни персонала беше в намален състав.
На който не му се работи да си стои у тях. И то със скимичене по форумите не става....
Коментар
-
zaio написа:svilens написа:Честно да ти кажа в БТК, сегашната Виваком, ги събират от кол и въже. Брат ми работи там 5 месеца и не издържа...Тия Jeff не знам какви им се водят на Виваком, ама явно и там е така...
ВИВАКОМ - ДЖЕФ
МТЕЛ - МСВЯТ, ХЕНДИ, ОФИС 1
ГЛОБУЛ - ГЕРМАНОС, ИНТЪРНИТИ
Не казвам, че всички са така - казвам че голямата част са такива...Поне в централата в София преди година, година и половина.
Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
Humppa
Абе не се ли правиш на нахален или скандалджия не те бръснат много-много... Така е и по някой от веригите мега-магазини. Или са груби, или не отбират много от материала, за който консултират...
Коментар
-
r51 написа:Мрън, мрън. Куулбоби на колко години си бе мойто момче?Е то такива случки стават всеки ден, с много от нас, ма не хленчим. Преди време като беше хигиенист в Пикадили мрънкаше че те снимали камерите им. И какво като не стъпиш повече в Джефф? Нали знайш къде им е на тях? Оплачи се на шефовете им щом мислиш, че това е проблем.Аз така навремето смених половината персонал на търновския шел. Звъннах на шефа им и му казах че не ми е приятно всики ден като нода там да гледам намусените му касиерки, да си зареждам сам щото на пичовете им е студено и не им се излиза, да си мия прозорците пак аз. Казах му по 3 фактури кога съм бел там и да си види камерите за справка. След 2 дни персонала беше в намален състав.
На който не му се работи да си стои у тях. И то със скимичене по форумите не става....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар