Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скорост на БТК ADSL

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    Една голяма глупост от моя страна определям момента в, който подписах едногодишен договор за BTC-ADSL! По-смотана скорост дори не съм подозирал, но просто се подведох по рекламата... Скоростта от 12Mbps никога не съм я достигал, нормалната е между 1-2 до 7-8. Стоически с обица на ухо ще изчакам да ми изтече договора за да го прекратя. А иначе мисля, че тук в постовете бъркате мерните единици...
    Vladim не мисля че ги бъркаме.След направата на теста ти излиза една сравнителна таблица.Ако ги бъркаме едва ли ще имаме резултат от 6 минути за 800мб. филм.Ето и скрийн.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Re: Скорост на БТК ADSL

Joro написа:
      В последно време ми се струва че нета ми се бави повече от нормалното при сърфиране. Чудя се дали нещо компа ми не е за преинсталиране или просто влизам в натоварени сайтове. Иначе като тествам със www.SPEEDTEST.NET сичко в е нормите - 6мб/с доунлоад и 0.3-0.6 на ъп. Някой нещо подобно да е забелязал който е на БТК?
      Преди да преинсталиращ може да пробваш да го пооправиш с оптимизиращите програми на Uniblue, като RegistryBooster и SpeeUpMyPC (правят и реклама и в www.SPEEDTEST.NET - сините кръгчета). Също ми харесва и използвам TuneUp. Пробвай да сканираш и с друга антивирусна. Преди време бях с Аваст за 2-3 месеца и ПС-то все повече забавяше и забавяше. След сканиране с друга антивир. , която откри десетки гадове, неща се оправиха.Висока скорост ми е необходима само за сваляне на торенти, но дали ще сваля един филм (700МВ) за 6 или 12 мин. не ми е толкоз от значение.ADSL на БТК засега ми задоволява нуждите, а и нямам сериозни оплаквани за 2 години използване.

Коментар

ползвайте бтк-а и ревете,аз ползвам най-ниската тарифа на един средстатистически кабелен оператор,ето резултатаимайте предвид,че като обикалям по клиенти скоростта им е доста повече от моята,просто моя комп не позволява повече,на друга машина си правя по 60мегабита,ако щете вервайтеето при натоварени суичове,локалната връзка,повече трябва ли му на някой?
        ex.Мареа ТД100

Коментар

Това добре ли е А след 0:00ч( през нощта) ми е така
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Vladim написа:
            Една голяма глупост от моя страна определям момента в, който подписах едногодишен договор за BTC-ADSL! По-смотана скорост дори не съм подозирал, но просто се подведох по рекламата... Скоростта от 12Mbps никога не съм я достигал, нормалната е между 1-2 до 7-8. Стоически с обица на ухо ще изчакам да ми изтече договора за да го прекратя. А иначе мисля, че тук в постовете бъркате мерните единици...
            Недей да чакаш да изтече,защото ще се удължи,а отиди в някой център и пусни молба за прекратяване на договора,към дата на изтичането му!
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
              Недей да чакаш да изтече,защото ще се удължи,а отиди в някой център и пусни молба за прекратяване на договора,към дата на изтичането му!
              Да, благодаря ти за съвета чувал съм за това. Все пак той изтича чак август месец следващата година така, че някъде юли ще ходя да пусна молба.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: Скорост на БТК ADSL

Joro написа:
                В последно време ми се струва че нета ми се бави повече от нормалното при сърфиране. Чудя се дали нещо компа ми не е за преинсталиране или просто влизам в натоварени сайтове. Иначе като тествам със www.SPEEDTEST.NET сичко в е нормите - 6мб/с доунлоад и 0.3-0.6 на ъп. Някой нещо подобно да е забелязал който е на БТК?
                Не си само ти,колега.И при мене е така.Не си спомням точно,но май беше на 02.10.2009г.,когато нямаше АДСЛ - за няколко часа.От тогава скоростта ми е слаба и до днес,и след изтичането ми на договора с тях - край,има и по добри. Така че,тях ще ги отпиша окончателно.Като се има в предвид че,съм с два лаптопа и един рутер.
                Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
                Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

Ей това е от офиса. АДСЛ.

Коментар

Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

В магазина съм на тази скорост,но в къщи на БТК-ужасно!пп.Един филм за 1.5-2мин мах
                      LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                      LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                      LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                      Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                      Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Megalan

Винаги съм ползвал услугите на Мегалан. Това са резултатите в момента за най-евтината тарифа от 22 лева. Сигурно сте наясно, че основният трик на повечето доставчици е измамата с мерните единици - мегабит, мегабайт и и т.н., с което се предлагат уж високи скорости, но в пъти по-малки от нормалните.Аз поне най-добре се ориентирам като знам Mbytes, а на Mbyts. Т.е. искам да знам, че връзката ми е около 5 MB/sec., каквато е приблизително равностойността на картинката по-горе, с което си правя сметка за колко време ще сваля mp3 със същата големина. Все пак навсякъде в интернет файловете са в MB а не в Mb като стойности.В сайта на мегалан всяка от тарифите може да се види и с двете мерни единици, което е изключителна рядкост за повечето от другите доставчици...Ето моята тарифа: https://www.megalan.bg/internet_home-228.html

Коментар

Проблема на БТК е в DNS-ите, не знам колко тъпи админи бачкат там, че да не се усетят, ТО Е ОЧЕВАДНО. При пинг до DNS ns1.btc-net.bg имам загуба на пакети понякога. От торенти тегли, но браузването е леш. Добре че в нас ползвам освен БТК и един лан доставчик за други работи, че се сетих да ползвам неговия DNS. Резултата - интернета на БТК хвърчи.
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

emzo ги беше пускал веднъж, ето ги отново: 208.67.222.222208.67.220.220 http://www.opendns.com/Ползвайте ги, когато имате проблеми
                            Прикачени файлове
                            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Моите скорости изглеждат така: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=48329&start=90(да не ги пускам пак).Това беше преди месец, по кабел.Сега сложих един безжичен рутер, който ми събори скоростта на лаптопа на долните стойности:П.П. Забравих да кажа...това НЕ СА скорости на Виваком АДСЛ Обикновен, кабелен (ЛАН) интернет за 20 лв, ограничен единствено по скорост До блока идва оптика.

Коментар

В офиса сме на БТК. 7 - компа!!! Няма по-тъп нет, всеки ден поне по няколко пъти губим връзка. За сваляне незнам, не моа да гледам филми все пак съм на работ -УЖ
                                FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Working...
                                X