Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скорост на БТК ADSL
Collapse
X
-
Re: Скорост на БТК ADSL
Joro написа:В последно време ми се струва че нета ми се бави повече от нормалното при сърфиране. Чудя се дали нещо компа ми не е за преинсталиране или просто влизам в натоварени сайтове. Иначе като тествам със www.SPEEDTEST.NET сичко в е нормите - 6мб/с доунлоад и 0.3-0.6 на ъп. Някой нещо подобно да е забелязал който е на БТК?
Коментар
-
ползвайте бтк-а и ревете,аз ползвам най-ниската тарифа на един средстатистически кабелен оператор,ето резултатаимайте предвид,че като обикалям по клиенти скоростта им е доста повече от моята,просто моя комп не позволява повече,на друга машина си правя по 60мегабита,ако щете вервайтеето при натоварени суичове,локалната връзка,повече трябва ли му на някой?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Vladim написа:Една голяма глупост от моя страна определям момента в, който подписах едногодишен договор за BTC-ADSL! По-смотана скорост дори не съм подозирал, но просто се подведох по рекламата... Скоростта от 12Mbps никога не съм я достигал, нормалната е между 1-2 до 7-8. Стоически с обица на ухо ще изчакам да ми изтече договора за да го прекратя. А иначе мисля, че тук в постовете бъркате мерните единици...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Недей да чакаш да изтече,защото ще се удължи,а отиди в някой център и пусни молба за прекратяване на договора,към дата на изтичането му!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: Скорост на БТК ADSL
Joro написа:В последно време ми се струва че нета ми се бави повече от нормалното при сърфиране. Чудя се дали нещо компа ми не е за преинсталиране или просто влизам в натоварени сайтове. Иначе като тествам със www.SPEEDTEST.NET сичко в е нормите - 6мб/с доунлоад и 0.3-0.6 на ъп. Някой нещо подобно да е забелязал който е на БТК?Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.
Коментар
-
Megalan
Винаги съм ползвал услугите на Мегалан. Това са резултатите в момента за най-евтината тарифа от 22 лева. Сигурно сте наясно, че основният трик на повечето доставчици е измамата с мерните единици - мегабит, мегабайт и и т.н., с което се предлагат уж високи скорости, но в пъти по-малки от нормалните.Аз поне най-добре се ориентирам като знам Mbytes, а на Mbyts. Т.е. искам да знам, че връзката ми е около 5 MB/sec., каквато е приблизително равностойността на картинката по-горе, с което си правя сметка за колко време ще сваля mp3 със същата големина. Все пак навсякъде в интернет файловете са в MB а не в Mb като стойности.В сайта на мегалан всяка от тарифите може да се види и с двете мерни единици, което е изключителна рядкост за повечето от другите доставчици...Ето моята тарифа: https://www.megalan.bg/internet_home-228.html
Коментар
-
Проблема на БТК е в DNS-ите, не знам колко тъпи админи бачкат там, че да не се усетят, ТО Е ОЧЕВАДНО. При пинг до DNS ns1.btc-net.bg имам загуба на пакети понякога. От торенти тегли, но браузването е леш. Добре че в нас ползвам освен БТК и един лан доставчик за други работи, че се сетих да ползвам неговия DNS. Резултата - интернета на БТК хвърчи.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
emzo ги беше пускал веднъж, ето ги отново: 208.67.222.222208.67.220.220 http://www.opendns.com/Ползвайте ги, когато имате проблемиКогда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Моите скорости изглеждат така: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=48329&start=90(да не ги пускам пак).Това беше преди месец, по кабел.Сега сложих един безжичен рутер, който ми събори скоростта на лаптопа на долните стойности:П.П. Забравих да кажа...това НЕ СА скорости на Виваком АДСЛ Обикновен, кабелен (ЛАН) интернет за 20 лв, ограничен единствено по скорост До блока идва оптика.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар