Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко можете да натоварите своето Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А, аз с Марчето всякакви строителни материали съм пренасял, мебели, ламиниран паркет, перални, сушилни, входна врата с касата, матрак на покрива, греди за покрива на къща - също на покрива, но мисля, че върхът на изгъзицата беше, когато с един приятел натоварихме скутера му, че нещо му беше блокирало задното колело и не можеше да помръдне и трябваше да го закараме на майстор. При това, вратата на багажника беше спусната, само дето ключалката не беше щракнала. Жалко, че не я снимах тази гледка, но моментът беше напечен и даже самият аз се съмнявах, че ще можем да набутаме скутера вътре, но взе, че стана.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

кво ми се фръцкате с тия въшки,ако мара можеше да каже нещо,щеше яко да реве...целия си багаж пренесох с нея-хладилник,пералня,една камара куфари и сакове(все на жена ми),телевизор,два компютъра...в колата на брат ми само дрехите носихме и единия комп,останалото на два пъти с моята...няма да казвам какво и бе със двама души,една автоматична пералня и един телевизор +няколко сака!!!Инъче от Любимец до тук търкалях на задната седалка дини и пъпеши,щото в багажника нямаше място за нищо-ракии,вино,зарзават,мЯсо...представете си колко псувах,като се прибрах и се оказа,че асансьора не работи абе товарно муле си се комбито,нодържи фронта,на всички бих препоръчал такава кола за служебна-ако е свързано с товарене!
      ex.Мареа ТД100

Коментар

sugarboy написа:
        А, аз с Марчето всякакви строителни материали съм пренасял, мебели, ламиниран паркет, перални, сушилни, входна врата с касата, матрак на покрива, греди за покрива на къща - също на покрива, но мисля, че върхът на изгъзицата беше, когато с един приятел натоварихме скутера му, че нещо му беше блокирало задното колело и не можеше да помръдне и трябваше да го закараме на майстор. При това, вратата на багажника беше спусната, само дето ключалката не беше щракнала. Жалко, че не я снимах тази гледка, но моментът беше напечен и даже самият аз се съмнявах, че ще можем да набутаме скутера вътре, но взе, че стана.
        Всичко опира до това как ще подредиш багажа в прострнаство в купето.Бравото също събира доста само да го подредиш.КАто стана дума за скутер ето на снимката по-долу какво събира Мареа.
        Прикачени файлове
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          sugarboy написа:
          Всичко опира до това как ще подредиш багажа в прострнаство в купето.Бравото също събира доста само да го подредиш.КАто стана дума за скутер ето на снимката по-долу какво събира Мареа.
          Е-е, браво! Ти тука така си подредил нещата, че ти е останала и предната седалка и можеш мястото там да го дадеш под наем, например за една кафемашина :D

Коментар

Колега dvoinikat, можеш ли да дадеш повече детайли как се закрепя багажник за покрива?Гумените ленти махат ли се, или се захваща за рамката на вратата един вид?Фабрично ли ти е бравото с багажник, или си го слагал допълнително?А задния багажник за колелетата как се държи?

Коментар

Мале... на, какво са ви заприличали пластмасовите панели облицоващи багажника не ми се мисли! :D Като товарите дърва метнете поне едно-две стари одеала! Аз за два чувала с картофи опъвам найлон, а пък камо ли кубик дърва! Мен друго ме интересува повече... Колко тежи една малка каравана и може ли моята Брава да я тегли без да запецва по баирите?
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

fuoco написа:
                Колега dvoinikat, можеш ли да дадеш повече детайли как се закрепя багажник за покрива?Гумените ленти махат ли се, или се захваща за рамката на вратата един вид?Фабрично ли ти е бравото с багажник, или си го слагал допълнително?А задния багажник за колелетата как се държи?
                Пуснал съм тема за това. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...216&highlight= Не се махат никакви гумени лайсни или каквото и да било. Гредите се слагат за 5 мин. Задното лапа влиза между стъклото и покрива, мислех, че няма да е здраво и стабилно, но не е вярно - наскоро влачих към 50 - 60 кг, без да съобразявам шофирането си и нямаше никакъв проблем. Задния багажник за колелетата е универсален - може да се захваща за всичко посредством ремъци и лапи, които влизат в процепа на багажната врата.Поздрави
                Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

Vladim написа:
                  Мале... на, какво са ви заприличали пластмасовите панели облицоващи багажника не ми се мисли! :D Като товарите дърва метнете поне едно-две стари одеала! Аз за два чувала с картофи опъвам найлон, а пък камо ли кубик дърва! Мен друго ме интересува повече... Колко тежи една малка каравана и може ли моята Брава да я тегли без да запецва по баирите?
                  И аз много го мисля този вариант и съм на мнение, че няма да е много тегаво да теглиш каравана, но и няма да е преживяване за всеки ден. Все пак има двуместни каравани, които са според мен безпроблемни за малки коли.
                  Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

Vladim написа:
                    Една малка каравана е около 700 кг. и Бравата ти ще се справи отлично като разбира се ако катериш проход лятото ще трябва да внимаваш с температурата защото този двигател има потенциал ,но си загравя като го натовариш.Другото което трябва да те притеснява е ,че без Е категория не можеш да влачиш ремарке над 750 кв. и ако караваната е повече ще трябва и категория.http://vbox7.com/play:007fa3cfИнвестицията по купуване и поддръжка на каравана май за момента не си струва.http://www.novinar.net/news/40-lv-na...wMTsxNg==.html

Коментар

Vladim написа:
                      Моите панели бяха надрани отзад, още като я купувах, ама от автокъщата ме светнаха, че бившият собственик бил рибар и отзад сомовете, като са скачали и махали с опашки, са я надрали. Аз им повярвах де, все пак колата като не е била на възрастен поп, на който пред гаража са израсли две липи... :D

Коментар

Vladim написа:
                        Мен друго ме интересува повече... Колко тежи една малка каравана и може ли моята Брава да я тегли без да запецва по баирите?
                        Ей тази кола докара каравана от Белгия, колата е 1000сс, 45-50 коня да е, знам ли.
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Аз най тежкото което съм причинявал на бравото беше камион газ 53, при това не мърдан от години.Е бравото го изтегли колкото трябваше само дето накрая ми се изкърти резбата на куката за теглене.Иначе ако някой иска да ми пъха нещо в багажника много се сърдя- искам да ми е чистичко и да мирише на ново вътре
                          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                          FIAT БРАВО 1.2 16v
                          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Дам... и на мен ми се струва, че до към 800кг. каравана няма да има проблем да се тегли. А за категорията... ще го мисля, ако някой ден се сдобия с каравана! Тъпото е, че не съм виждал по обявите да указват теглото...
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

В събота 150 кг. жито. с дядо ми и братовчед ми прибирахме рента от съседно село
                              Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                              Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Vladim написа:
                                Дам... и на мен ми се струва, че до към 800кг. каравана няма да има проблем да се тегли. А за категорията... ще го мисля, ако някой ден се сдобия с каравана! Тъпото е, че не съм виждал по обявите да указват теглото...
                                Проблем няма колега ако спазваш основни изисквания.Спираш на такова място което ти позволява после плавнно тръгване без да товариш съединителя.Спазваш скорост която не товари двигателя и трянсмисията.И още други подобни.

Коментар

Working...
                                X