Здравейте, днес направих колата ми да изглежда като коледна елха. Накичих я яко и я натъпках до горе. Мислех, че ще ме спрат, но ми се размина....Мисля обаче, че може още...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко можете да натоварите своето Браво
Collapse
X
-
sugarboy написа:Не ви знам как товарите Бравотата, ама вижте аз кво причиних на Мареата. Ами така де, мързелът е голяма работа - налагаше се да пренеса тези дърва на 20 метра, но разполагах с един съдран чувал и така разреших проблема.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
И аз съм товарил Вravo-to с пясък и цимент, не по-малко от 300 кила, даже повече,щото само пясъка 6еше толкова. Нищо му няма, само дето се цапа много.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
При моите коли положението е: "Ако можеха да говорят"....Виж и на двата Пунтака не им се е случвало да носят нещо повече от зимните си гуми в багажника.Ама старото Типо, а пък особено Уното преди това - като знам че с него си вадих хляба няколко години - то не бяха пазари и зареждане на магазини.Виж Бравата не е тъпкана много, ама то се не знае - покрай ремонта пренесе доста пъти по 200-250 кила лепила за плочки и ламинат и какво ли още не.Трябва да бачкат - в крайна сметка не ги купуваме само да ги гледаме.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар