при мен си ми дойде редът и уцелих 8633 въпрос на късмет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регистрационни номера
Collapse
X
-
Един приятел преди година си регистрира Алфата и искаше готин номер. Като отиде в КАТ му казали, че номерата с еднакви цифри са свършили и той си сложи номер който му се падна. После ми каза че след него влязъл някав циганин с ланците и Мерцедеса и излезнал с номер от рода на 5444.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
GbGz написа:За моят номер 5335 чаках 1 месец защото когато отидох да я регистрирвам номерата вървяха с 4 имаше 4334 и 4554 4664 и тнт ама аз исках 5335 и следващия месец имаше Пари не ми взеха за номера нормално колкото и разбъркан номерFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
ЧЕ кво им има на мойте - 1989 и 2917 От тях по-готини не съм видял Съжалявам само, че не ми се падна на Дедрата 2989, че щяха да се различават само по първата цифра.Иначе редът за даване на такива номера е уникално объркан.В Ямбол има един раздрънкан ФОРД Сиера, с нов номер 1111 (който според ценоразписа на КАТ би трябвало да струва 1000 лв... ма тя цялата кола не струва толкоз)
Коментар
-
Да и аз съм виждал някакви бараки и адските номера, как става тая работа не знам. По принцип при нормални обстоятелства номера трябва да е по- скъп от колата, но явно за някой действа по-лесната процедура за уреждане с як номер.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Да и аз съм виждал някакви бараки и адските номера, как става тая работа не знам. По принцип при нормални обстоятелства номера трябва да е по- скъп от колата, но явно за някой действа по-лесната процедура за уреждане с як номер.Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
Абе въпрос на вкус, гъзарийка. И летите джанти не вдигат мощността, пък много хора ги слагат. Аз се отличавам с просташки чалгаджийски вкус и всичките ми коли, които съм имал, са с готини, поне в моите очи, номера. Опелът си го карах цял месец с временни номера, за да започнат номерата с 13, държах да започва с 13. Но апетитът идва с яденето и реших да е 1333. След това палиото ми исках да е с обратни цифри в сравнение с опела и си взех 3111. Мареата исках да е 4400 (пощенския код на Пазарджик), но не ми се чакаше толкова и се задоволих с пощенския код на Пловдив :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Абе въпрос на вкус, гъзарийка. И летите джанти не вдигат мощността, пък много хора ги слагат. Аз се отличавам с просташки чалгаджийски вкус и всичките ми коли, които съм имал, са с готини, поне в моите очи, номера. Опелът си го карах цял месец с временни номера, за да започнат номерата с 13, държах да започва с 13. Но апетитът идва с яденето и реших да е 1333. След това палиото ми исках да е с обратни цифри в сравнение с опела и си взех 3111. Мареата исках да е 4400 (пощенския код на Пазарджик), но не ми се чакаше толкова и се задоволих с пощенския код на Пловдив :D .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар