Някой има ли представа каква е процедурата за готините регистрационни номера и какъв е ценоразписа на КАТ - например огледалния 4554 или последователния 1117, и най-вече 4-те еднакви цифри. За номерата с шест цифри няма смисъл да говорим ,защото лично за мен тези табели не са направени за Фиат, а и не са ми във възможностите. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регистрационни номера
Collapse
X
-
Регистрационни номера
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZoЕтикети: –
-
Колегите наскоро обсъждаха въпроса,ето Темата,дано да ти свърши полезна рабора и ти даде желаното инфоFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
-
Ichkin написа:svetkos_ написа:Един съвет - заяви си желания номер предния ден. Аз така се прекарах, щото не знаех, че така трябва да направя.
Коментар
-
Ichkin написа:svetkos_ написа:Един съвет - заяви си желания номер предния ден. Аз така се прекарах, щото не знаех, че така трябва да направя.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
naskobg написа:Ichkin написа:svetkos_ написа:Един съвет - заяви си желания номер предния ден. Аз така се прекарах, щото не знаех, че така трябва да направя.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ами в КАТ си има написано - ако искаш номер по из6ор, ти вадят един списък с готови номера за деня и от него си из6ираш който ти харесва най-много. А ако искаш вече ком6инация по твой из6ор, не знам.Очевидно е, че тря6ва предварително да се заяви, кой ще ти го прави на момента.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
paralesa написа:що се занимавате с тия дивотии не мога да разбера,номера нито кара колата,нито вдигфа мощността излишни 50 лв първо и излишно разтакаване или чакане за определен номер,за мен лично е нелепоNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
paralesa написа:що се занимавате с тия дивотии не мога да разбера,номера нито кара колата,нито вдигфа мощността излишни 50 лв първо и излишно разтакаване или чакане за определен номер,за мен лично е нелепоchaveto написа:Е друго е като номера ти е 84 84...................... все си е същият човек вътре, но някак си се чувства газар. Тва с номерата отмина много отдавна, вече се слагат номера по избор когато човека е суеверен и някое число му носи късмет. А тези с многото цифри отново показват вижте ме къв съм прост.
Коментар
-
svetkos_ написа:trace,Така е, ама при мен вече беше свършило всичко в 11.00 часа. Освен това и с молба не ставаше във въпросния... ПАК ЗА МОЕ СЪЖАЛЕНИЕ!Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар