Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

свестен бояджия?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    свестен бояджия?

    от днес и аз съм горд собственик на спойлер за моето браво...проблемът е че състоянието в което го получих е почти грубо...т.е. трябва да се китне и след това боядиса(фирмата която ми го направи не предлага тези услуги)..та ви питам ако някой знае свестен и не до там скъп бояджия който ще може да ми шлайфне и боядиса спойлера да пише..предварително ви благодаря...честита баба мартаи честит трети март на всички Българи!!!

    #2
    Като стане дума за бояджия винаги препоръчвам един сервиз в Дружба.Майсторите там го определят като "бившия сервиз "Лада"" Намира се точно зад бензиностанцията под моста.
    Fiat Bravo GT -> дзверчето

    Коментар


      #3
      Аз лично съм посещавал 3 пъти ( ) такова мероприятие и от личен опит мога да препоръчам ГЖЕМИНИ 4. Голям сервиз за всичко /специализиран още за автоматици/ и бояджийната им е на ниво. Работят с качествени материали само. Цените мисля са нормални 110-130 лв на компонент, но не съм плащал нито веднъж, защото всичко съм минавал през каското. И боята се пече! Намира се на бул. Европа след като минеш околовръстното, малко след разклона за Банкя.
      "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
      Кара любимата червена Brava 1,4 12V

      Коментар

      Working...
      X