КОлеги, фиатаджии , мислите ли че е време за летните гуми?Проблемът е че са ми с летите джанти и вече много искам да си обуя колата с тях...тези железните започнаха да ме дразнят ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Летни гуми
Collapse
X
-
blondy_driver
-
Съгласен съм с мнението на Vladim но при метеорологични аномалии. Случвало се е сняг да вали и през май. Не е препоръчително да караш с летни гуми в такова време. За града обаче това не е от чак толкова голямо значение. Тук важна роля играе и температурата... Мисля, че средата на март - до края му е времето за смяна на гуми. Продължително застудяване и големи снегове след този преиод не може да има. Задръж още малко.Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
peho написа:Ами аз какво да кажа.Цяла зима изкарах с летни гуми,при това сам от Габрово и няколко пъти минавах през прохода в сняг.Е вярно колата я карам от средата на яняри но все пак си имаше доста сняг дори и в града на моменти,и не съм имал проблем.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
peho написа:Ами аз какво да кажа.Цяла зима изкарах с летни гуми,при това сам от Габрово и няколко пъти минавах през прохода в сняг.Е вярно колата я карам от средата на яняри но все пак си имаше доста сняг дори и в града на моменти,и не съм имал проблем.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Хахаха,надявам се че ни си видял бяла Brava с транзитни номера да спира така с ръчната :D което значи че не съм бил аз.А тези спрелите по бордюрите явно немогат да карат. Обаче си прав,спирането с летни гуми зимата е проблем,ако не съобразиш добре скорост и дистанция може да се натресе човек в някого пред себе си.
Коментар
-
mvmrik написа:Да ви питам колко горе-долу вървят летните гуми втора употреба, че нямам пари за нови а мойте са много зле. В момента гумите са ми 165х65х14 и се чуда дали ако сложа отпред на типото 175х65х14 ще опират в калниците.
Коментар
-
mvmrik написа:А колко горе-долу е разликата в цената между 165х65 и 175х65?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар