MitioLudiq написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос свързан с отнемане на шофьорска книжка
Collapse
Заключена тема
X
X
-
за вастановяване на точки вече мн. касно за колегата дано да се расе размоне само сас шест месечното наказание , това е в най-добрият вариант , че ше ходи отново на курсове е верно но мисля и че ше го карат да ходи и на пробациа ако не се лажа което мн тапо и излишно губене на време , но да но не му се налага
Коментар
-
MitioLudiq написа:Божее и тва ми го казва жена .. както и да няма да споря но не смятам че си права в тоя случай П.П nasty късно е вече тва трябваше да го направя като имах малко точкиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Re: Въпрос свързан с отнемане на шофьорска книжка
ogi28b написа:_жоро_ написа:Адски тъпо е,но е факт.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
ele написа:MitioLudiq написа:Божее и тва ми го казва жена .. както и да няма да споря но не смятам че си права в тоя случай П.П nasty късно е вече тва трябваше да го направя като имах малко точкиFiat Brava SX 1.6 16V 103 BHP
Коментар
-
gipsa написа:за вастановяване на точки вече мн. касно за колегата дано да се расе размоне само сас шест месечното наказание , това е в най-добрият вариант , че ше ходи отново на курсове е верно но мисля и че ше го карат да ходи и на пробациа ако не се лажа което мн тапо и излишно губене на време , но да но не му се налагаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
_жоро_ написа:ogi28b написа:_жоро_ написа:Адски тъпо е,но е факт.
Коментар
-
Извинете за втория пореден пост, но прочетох темата наново и ми прави впечатление че се бъркат основни неща:Никой никога няма да ви вземе книжката за каране без колан. Книжката я губите защото ви свършват контролните точки, а не защото карате без колан. А контролните точки ви свършват за каране без колан. Но не взимат книжката за това. Има разлика нали?
Коментар
-
Съгласен съм за изпита,но вместо да е един проверовъчен изпит в нашата мила родина трябва да караш изпити за всяка категория.ogi28b написа:Доколкото разбирам - смяташ че ако те хванат без колан в кола, трябва да изгубиш само категорията за кола, но не и за камион ?Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
MitioLudiq написа:Aйде моля ти се точно жена да тръгва да упреква не на мен тия .. и никъде не съм казал че е гордост да карам срещъ закона!! незнам каде го прочете това?! И незнам защо да ни е срам да кажем че са ни взели книжките не съм първия нито последния и други колеги си признаха направили сме нарушения и са ни ги взели. Някой човек с 20 , 30 , 40 години стаж зад волана ако го спрат няколко пъти за без колан примерно ( дори и да няма стаж ) нали се сешташ че тва е адски глупаво и не би трябвало за това да ми вземат книжката. Тои не прави предпоставка за ПТП нали се сещаш ? И пак ти казвам не си права в тоя случай.П.П _жоро_ човек защо са те бавили 9 месеца с тая книжка бе , не ме отчайвай ???!?!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Мога да ви кажа ,че сте тревопасни на тези който критикуват.Можете да четете конско само от позицията ,че знаете закона и го спазвате и тем подобни.Човек да не пусне тема с някакво прегрешение ще го изядете с парцалките.Земете си преосмислете начините да накарате човек да се замисли за постъпките си.Тоя форум на какво искате да заприлича - това което кажат няколко хора това да е ?! Карам без колан в града ми , излезна ли извънградско и в София съм с колан , за към София зависимост от настроението карам с ограничението или минавам с над 100+ през волуяк.И имам един акт за превишена скорост и без колан за вече близо 10 години.Сега имам отнети 5 точки за каране по трамвайни релси по Дондуков щот са много хубави пътищата ни.И имам 3птп-та.Човека попита най-скромно какво да очаква ,а не поучения от всички.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:Мога да ви кажа ,че сте овце на тези който критикуват.Можете да четете конско само от позицията ,че знаете закона и го спазвате и тем подобни.Човек да не пусне тема с някакво прегрешение ще го изядете с парцалките.Земете си преосмислете начините да накарате човек да се замисли за постъпките си.Тоя форум на какво искате да заприлича - това което кажат няколко хора това да е ?! Карам без колан в града ми , излезна ли извънградско и в София съм с колан , за към София зависимост от настроението карам с ограничението или минавам с над 100+ през волуяк.И имам един акт за превишена скорост и без колан за вече близо 10 години.Сега имам отнети 5 точки за каране по трамвайни релси по Дондуков щот са много хубави пътищата ни.И имам 3птп-та.Човека попита най-скромно какво да очаква ,а не поучения от всички.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
_жоро_ написа:Съгласен съм за изпита,но вместо да е един проверовъчен изпит в нашата мила родина трябва да караш изпити за всяка категория.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар