Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

падна границата на най-млада родилка.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

падна границата на най-млада родилка.

11 г.моме, луда работа ора,даже и бързала да си оди да се омъжва.

До година границата може да падне на 10г.Те и без това вече са похабени до тази възраст, (циганска му работа).
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Циганите имат съвсем други разбирания за граници. За тях, щом едно момиче почне да се крие като ходи по малка нужда, значи вече става
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

и сеа кат се метнат бой-бойвсека годинка гадинка

Коментар

Най-младата документирана майка е била на 5 г. и 7м. Имаше и снимки в нета, но не мога да ги намеря. освен това:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...othersдаже случаят от вчера вече е вписан - някои хора са доста бързи. Не мисля, че е само циганска работа - може да се случи на всяко дете, ако бъде изнасилено (гнусна работа). А едно дете на 11 много лесно може да се подлъже, че някой батко на 19 много го обича. А тоя батко реално е гаден и гнусен педофил, чието място е в затвора. Защото утре, 11 годишното дете като порасне, може да тръгне по други 11 годишни деца.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Като зайчета
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Що не ме хареса някоя 11 годишна?Седем години ще се дърпам, ще издържа. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

Циганска работа
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

тва кой клас треа да е ? 3ти или 4ти ?бах ма !
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                    тва кой клас треа да е ? 3ти или 4ти ?бах ма !
                    Според теб Тя дали въобще ходи на училище, вместо това е много по забавно да си бъркат в гащите и да си миришат пръстите .

Коментар

Какво я обсъждате въобще тая история.Мангалска работа!Не ли я видяхте тя на човек не прелича, по-скоро на маймуняк.

Коментар

Без обиди моля, сега ще те обвинят в дискриминация и погазване на човешките права.

Коментар

Те са си такива, при тях няма както при нас да са гаджета и т.н. винаги се женят. От 5г работя с 98% цигани и знам, че такова чудо няма. Има една циганка която както го роди и веднага е подута и докато носи едното в едната си ръка другото расте в корема и направо е жалка гледка. Но на нас държавата ни е е... дава им доста помощи и затова е така.

Коментар

batproho написа:
                            Без обиди моля, сега ще те обвинят в дискриминация и погазване на човешките права.
                            Нека да ма съдят за дискриминация.Тъпи цигани !
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Истината е,че няма закони и забрани!
                              Уважавам тези,които ме уважават!
                              Clube do Marea!

Коментар

Working...
                              X