11 г.моме, луда работа ора,даже и бързала да си оди да се омъжва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
падна границата на най-млада родилка.
Collapse
X
-
До година границата може да падне на 10г.Те и без това вече са похабени до тази възраст, (циганска му работа).Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Най-младата документирана майка е била на 5 г. и 7м. Имаше и снимки в нета, но не мога да ги намеря. освен това:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...othersдаже случаят от вчера вече е вписан - някои хора са доста бързи. Не мисля, че е само циганска работа - може да се случи на всяко дете, ако бъде изнасилено (гнусна работа). А едно дете на 11 много лесно може да се подлъже, че някой батко на 19 много го обича. А тоя батко реално е гаден и гнусен педофил, чието място е в затвора. Защото утре, 11 годишното дете като порасне, може да тръгне по други 11 годишни деца.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Като зайчетаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Що не ме хареса някоя 11 годишна?Седем години ще се дърпам, ще издържа. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
uBoy написа:тва кой клас треа да е ? 3ти или 4ти ?бах ма !Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Без обиди моля, сега ще те обвинят в дискриминация и погазване на човешките права.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Те са си такива, при тях няма както при нас да са гаджета и т.н. винаги се женят. От 5г работя с 98% цигани и знам, че такова чудо няма. Има една циганка която както го роди и веднага е подута и докато носи едното в едната си ръка другото расте в корема и направо е жалка гледка. Но на нас държавата ни е е... дава им доста помощи и затова е така.
Коментар
-
batproho написа:Без обиди моля, сега ще те обвинят в дискриминация и погазване на човешките права.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар