В моята кола всички пътуващи ползват задължително коланите - случвало ми се е и 5те колана да са "заети". С катаджиите нещо напоследък и аз нямам проблеми, а щеше да е добре да имам - от февруари месец до сега са ме спирали 5-6 пъти - няколко пъти за рутинни проверки за алкохол, един или два пъти за рутинни проверки на документите и веднъж за да ми направят "забележка", че шофирам с включени халогени. Последният път дори ги направих криви, като ми казаха "ще ти пишем акт", а над Варна таман се вдигаше мъглата - викам им - да изкарам фотоапарата, има дата и час и да щракна как се вижда мъглата и снимката да я пратя на шефа ви, а? Размина се и там - без нищо. И пусто - тия КАТ служители кво гледат бе да ги таковам? Аз се оказва, че карам с невалидна книжка от началото на февруари, а нито съм и обърнал внимание (чел съм я) нито катаджиите? Що? Можеха да ми пернат едно фишче и вече да съм с нова книжка, а сега трябва да семоря да ходя на 2 места - хем да си платя глобата по закон, хем да кисна по опашки за да си платя издаването на нова книжка по закон... мда... И кво? Вие сте недоволни? И АЗ! Що не гледат бе?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде започнаха и за задните колани и още нещо....
Collapse
X
-
Колега @pr_00f този клип където си го дал не е много реален защото все пак това е манекен и това може да се случи ако караш труп или дълбоко заспал човек. И мога само да ви кажа, че има много по опасни неща от пътник без колан на задната седалка. Говоря за гума в багажника която не е хваната, куфар с инструменти и всякакви неща които тежат и не са укрепени, на повечето българи багажниците са им пълни с какви ле не боклуци. Извади някой клип където се прави тест с куфар за инструменти да видиш какво мазало прави спрямо един човек без колан.
Коментар
-
Re: Хайде започнаха и за задните колани и още нещо....
Tornado написа:Вече се чудят какво да правят.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
chaveto написа:Колега @pr_00f този клип където си го дал не е много реален защото все пак това е манекен и това може да се случи ако караш труп или дълбоко заспал човек. И мога само да ви кажа, че има много по опасни неща от пътник без колан на задната седалка. Говоря за гума в багажника която не е хваната, куфар с инструменти и всякакви неща които тежат и не са укрепени, на повечето българи багажниците са им пълни с какви ле не боклуци. Извади някой клип където се прави тест с куфар за инструменти да видиш какво мазало прави спрямо един човек без колан.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
jenshen73 написа:И пусто - тия КАТ служители кво гледат бе да ги таковам? Аз се оказва, че карам с невалидна книжка от началото на февруари, а нито съм и обърнал внимание (чел съм я) нито катаджиите? Що?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
аз имам една такава питанка,ами ако нямам колани отзад? Извинявам ако сте го обсъдили вече,но късно виждам темата и 5 стр мнения не ми се преглеждат...Колата ми няма колани отзад,имат ли основание да ме глобят при положение,че е така?Щото примерно руските возила старите като нямат задни колани кво правят с тях?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:аз имам една такава питанка,ами ако нямам колани отзад? Извинявам ако сте го обсъдили вече,но късно виждам темата и 5 стр мнения не ми се преглеждат...Колата ми няма колани отзад,имат ли основание да ме глобят при положение,че е така?Щото примерно руските возила старите като нямат задни колани кво правят с тях?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар