Ако съм в нарушение и на кеф давам, но ако нямам никакво нарушение направо много ме нерват. Иначе за колан съм спирал на няколко метра пред тях и съм си го слагал и после тръгвам и те ме спират и се заяждат, но нищо не могат да докажат, това е като с фаровете. Забравил съм да ги пусна той ме спира, обаче аз отричам до последно, нека да докаже.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде започнаха и за задните колани и още нещо....
Collapse
X
-
ele написа:....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
И колега почина при катастрофа във Варна. На задната седалка бил, без колан [то кой ли слага де]. Излетял от колата, уж не била нещо страшно катастрофата и ... на място..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Точно това е, че е 50 на 50 ако си с колан оставаш на седалката ако си без в много от случаите не оставаш. По някой път по добре да изпаднеш а по някой път не. Всичко е до късмет, знам случай когато колата изпада от пътя в едно голямо спускане около 1км и тримата които са били вътре изпадат през задният прозорец, ако са останали вътре сега и тримата да ги нямаше. Кола минава през таван.................. искам да ви кажа, че всичките се бяха разхвърчали като кегли а един беше под автомобила. Общо взето човек ако си има късмет с колан и без .....................
Коментар
-
Malone написа:На задната седалка... [то кой ли слага де]....
Коментар
-
Остава само някой да се досети ,че от създаването на фирма която трябва да се занимава със проверката на изправността на коланите ще спечели много.Коланите си имат определен срок на годност и след изтичането му всичко е имитация.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Тия вече ташак си правят майка ИМ деба. Ми хубаво като са толко полезни тия колани, никой не съм спрял да си ги слага. А защо трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и чак да глобяват за това . То е най-безопасно да карам с бронирана кола, що не ни задължат и това да правим с колите си?Копеленца долни... а катаджиите са най-мръсната сган , повече от мангалите. Еле я си посисли пак... за спазване на закона ли следят или за да си напълнят джобовете.. защо те си ги пълнят и от хора , които СПАЗВАТ закона ..... защо един колега се оплака , че са му написали акт за телефон , въпреки , че е той не е говорел , а човека до него?Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Тия вече ташак си правят майка ми деба. Ми хубаво като са толко полезни тия колани, никой не съм спрял да си ги слага. А защо трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и чак да глобяват за това . То е най-безопасно да карам с бронирана кола, що не ни задължат и това да правим с колите си?Копеленца долни... а катаджиите са най-мръсната сган , повече от мангалите. Еле я си посисли пак... за спазване на закона ли следят или за да си напълнят джобовете.. защо те си ги пълнят и от хора , които СПАЗВАТ закона ..... защо един колега се оплака , че са му написали акт за телефон , въпреки , че е той не е говорел , а човека до него?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Malone написа:trace написа:Отговора - я се разкарай МА, ти немаш ли си друга ра6ота.Коментара е излишен.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Не trace, не се съмнявам, че не са отишли до катастрофата, съмнявам се, че са използвали точно фразата, която са ти предали.Истината, 99% съм сигурен, че са гледали умно и са казали: "ОК, няма проблеми, ще отидем, ама вие тръгвайте, че тормозите движението". Точно 30 секунди след като твоите познати са си тръгнали ушеви със сигурност дори са забравили, че някой нещо им е казал. Така мисля, че е по вероятното развитие на ситуацията.ДКН - Държавен Контролен Номер, разбирай "регистрационен номер".Принципно, в официални документи би трябвало така да се съкращава [IMHO]. Поне така беше преди, не мога да кажа къде нормативно е описана абревиатурата..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Никога не ми е пречело да си слагам колана. Изградил съм си навик и си го слагам автоматично след като се кача. Не съм (все още) с огромен търбух за да ми пречи. Щом го изкат ще си го слагам и ще задължавам всички мои пътници да си го слагат!А относно катаджиите - вие се радвайте че взимат "под масата" парички, че иначе...аз до ся да съм се разделял с всичките си точки и книжката си няколко пъти!Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
ele написа:Времето когато народът беше като робот - бачкаше, развяваше червени знамена и викаше "КПСС-БКП" отмина
Коментар
-
Истината е, че нашите полицаи те спират за да вземат пари. По едно време се заговори, че няма да спират без явно нарушение, но така няма да има лапачка и всичко се потули. Днес бях свидетел на това как гледат да изкарват пари за много малко време :D На бул. Рожен става задръстване защото се извършват някакви ремонти, локалното посока Илиенци е свободно защото светофара държи адски много и малко водачи се изхитряват да минат през него, след светофара имаш право само на десен завой и почти няма никакво движение. Е господата бяха застанали след завоя и щавеха яката за минаване на червено. Тук наистина спираха за явно нарушение, но защо не застанат там когато няма задръстване Отговора го знаете всички. А за коланите те задължават защото по принцип в други страни като стане инцидент това е разход и с цел да се намалят разходите те задължават. Е при нас аз досега не съм видял помощта да е на европейско ниво за да те задължават за каквото и да било. Последният път когато бях в болнично заведение пред травматологията един човек лежа на една количка над час и стенеше от болка и никой не му обърна внимание, правеха си лафче в кабинета и им дремеше, че отвън сме се събрали 50 човека.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар