Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автомобили от Русия - шокиращи цени?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    el, все се каня да те похваля за хубавия аватар... Много е артистичен
    Style34, да ти дам един съвет, не се прави така.Намираш и адреса, не е трудно, купуваш един голям букет рози, купуваш най-големия шоколад, който можеш да намериш, плащаш 40-50 лева на някой куриер за "частпром" доставка и я изненадваш ужасно [приятно].Пък тя нека после обяснява, че не яде шоколад.И аз се извинявам за спама.По темата.Ако това е цената в долари, дори и в САЩ, си струва да се купи.20 футов контейнер до тук струва по малко от 2 000 евро.Само новото Camaro ми харесва "на кантар" с Ford Mustang Shelby.Някога ще карам или едната или другата, сигурен съм. Ама моя, не на някого.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
      style34 написа:
      Style34, да ти дам един съвет, не се прави така.Намираш и адреса, не е трудно, купуваш един голям букет рози, купуваш най-големия шоколад, който можеш да намериш, плащаш 40-50 лева на някой куриер за "частпром" доставка и я изненадваш ужасно [приятно].Пък тя нека после обяснява, че не яде шоколад.
      Да не ти е орала на нивата, че ще инвестираш така?!?! Ако е чак толкова капризна, даже и с SLR за 40 000рубли да се изтипосаш няма да ти върже По темата:Ако е вярно, че доставката с контейнер от САЩ ти излиза към 2000Евро, то си заслужава кола от там. За руските незнам, но в американските сайтове за продажби на коли има новите мостанги под 20000$ от човек, което пак е доста под цената в България
      Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Malone написа:
        style34 написа:
        Style34, да ти дам един съвет, не се прави така.Намираш и адреса, не е трудно, купуваш един голям букет рози, купуваш най-големия шоколад, който можеш да намериш, плащаш 40-50 лева на някой куриер за "частпром" доставка и я изненадваш ужасно [приятно].Пък тя нека после обяснява, че не яде шоколад.
        Аааа така ли се правeло :D Ние с нея ще се разберем, а и държа да й дам шоколада лично, няма нужда от посредници... По темата. В САЩ нов Мустанг струва около 24000 долара. Мои познати имаха такива, но не Шелби, и плащаха около 250 долара на месец за лизинг. Там това е масова кола почти, но всички казват, че пластмасите вътре дрънчат яко. Въпреки това мен ме кефи колата.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Шефа ми има ей таквоз:и с доставката до България + акциз, ДДС, мито и т.н. му е излезнало по-малко от 70 хил. лева.
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Е това вече ми е от любимите коли. Много тънко му е излязло.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Кой мотор е взел? Да не е В6, най-слабият?! Ми то тези коли не са толкова скъпи. Запазили са и традицията като при предшествеиците им - да са на нормални цени като за нов автомобил.
              Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Working...
              X