Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило 1,8 или 1,9 ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стило 1,8 или 1,9 ?

Колеги обмислям закупуването на Стило 2/3 врати но честно казано съм, малко раздвоен отностно изборът на двигаетл дали да е бензин , който със сигурност ще е 1,8 или дизел. Моля колегите, който имат такива автомобили да ми дадат малко информация за тях. Как епотдръжката, цените на консумативите слаби места, колко горят и т.н.
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Градски, аз е ясно, че съм фен на дизела, но ако тръгнеш да обикаляш давай линковете на обявите, знам ги повечето, да ти спестя разкарването.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги, благодаря за мнеинията , но не получих един отговор по мойте въпроси ,аз газова уредба няма да слагам не съм си и помислял. Искам да знам за +/- на фиат стило с двигател 1,8 бензин и 1,9 ЖТД. Бензина върви повече, но дизела с едно чипче също ще се представи добре.
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

За дизела:+ нисък разход+ турбина+ подлежи на софтуерна модификация
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

От един месец съм със Стило 1.9 JTD и съм много доволен . По принцип съм си за дизелова кола . Днеска пак ходих до Плевен по друга работа и се отбих в автокъщата от където си го купих и там видях едно Стило същото кото моето докарано преди два дни и веднага капарирано . Не да се хваля но двигателя ми няма никакво тракане и шум работи все едно е бензинов . Ето средния разход на гориво на моето при изминати 470км като 70-100км от тях са градско каране.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
          X