Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво да очаквам от КАСКОТО?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво да очаквам от КАСКОТО?

ударих моят опел астра 1.8 16 v,(95 г)(при тоталка 3000 лв) но преди това си направих пълно автокаско ИНТЕРАМЕРИКАН..Питането ми е според вас колко пари да очаквам за тези щети:1 Фарове-тотално счупени..2 Мигачи-счупени...3 Преден капак-леко изкривен...4 Маска счупена..5 Очиларка-крива-вероятно записана като за нова...6 броня-степен 2 (надрана)7 Воден радиатор-пробит....8 Крив радиатор на климатика-записан като ЗА РЕМОНТ9 Основа на брония-не знам как са я записали (но е крива)10 Десния калник е крив в областа към фара(ако не се лъжа на, която ляга самия фар) само там иначе и читав...но и той е записан..Тъй като колата е над 10 годишна, си я оправям аз пък каквото преведат...и за това ви питам....

"Какво да очаквам от КАСКОТО?" - Нищо хубаво! Много е относително колко ще ти дадат, но вероятно ще ти стигнат парите да я оправиш с втора ръка части. Много търсене моткане и нерви...
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Дори при тоталка няма да ти изплатят пълната сума, а само част от нея. Никой не може да ти каже какво да очакваш, още повече, че не знаеш кое как е писано. Имай предвид, че за твоята кола цената ще е по каталог по коефициент, което допълнително ще те ощети.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Днес ми беше втория оглед от армеец - тия твойте щети ми бяха на първия оглед , днес бях разкачил калник , капак , броня греди каквото може , без да се реже.Написаха доста и сега и казаха , че отива на тотал.Така ,че и на мен мнението ми е ,че ще ти дадат пари да си я закърпиш с части 2ра употреба и тва е...И да не отварям нова тема на армеец при колко процента се пише тотал ? 70 или 80 ? Че сега ми казаха че съм на към 65-70..
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

ele написа:
          Никой не може да ти каже какво да очакваш,....
          Аз мога - думата е вулгарна и трибуквена След време ще споделя опит...
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

nasty - На 80 % се дава тотал в повечето компании Иначе - залагам на 927,48 лв ...
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Е значи ще искам май още един оглед
              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Re: Какво да очаквам от КАСКОТО?

rento написа:
                ударих моят опел астра 1.8 16 v,(95 г)(при тоталка 3000 лв) но преди това си направих пълно автокаско ИНТЕРАМЕРИКАН..Питането ми е според вас колко пари да очаквам за тези щети:1 Фарове-тотално счупени..2 Мигачи-счупени...3 Преден капак-леко изкривен...4 Маска счупена..5 Очиларка-крива-вероятно записана като за нова...6 броня-степен 2 (надрана)7 Воден радиатор-пробит....8 Крив радиатор на климатика-записан като ЗА РЕМОНТ9 Основа на брония-не знам как са я записали (но е крива)10 Десния калник е крив в областа към фара(ако не се лъжа на, която ляга самия фар) само там иначе и читав...но и той е записан..Тъй като колата е над 10 годишна, си я оправям аз пък каквото преведат...и за това ви питам....
                Здравейте на всички...от Интерамерикан ми дадоха 710 лв като няма да плащам и оставащите 210 лв по 2-те вноски на каското..

Коментар

Working...
                X