Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възмутен съм от новините по СКАТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За тези, които нямаме честта да гледаме култовата телевизия СКАТ, дай нещо линк към VBOX ли нещо друго, да разберем за какво става дума. Така, както е написана темата - моите, тази, онази, зад граница..., аз не разбрах почти нищо.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Това скат не беше ли морско животно :D
      F31 BMW 320d

Коментар

Журналята са кофти пичове търсещи ефтини сензации. Откакто водещите новини станаха черните и журналистите почнаха да ги съобщават с мрачно задоволство спрях да ги гледам.
        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Re: Възмутен съм от новините по СКАТ

naskobg написа:
          Здравейте колеги. Не се сдържах да пусна тема, в която да изразя възмущението си от новините по СКАТ.Та значи днес аз плащам на моите хора заплатите за септември - по договор трябва да ги получат до края на октомври. Платил съм им и квартирите до момента. А какво се получава:Днес сутринта ми идва екип на СКАТ. Извикали ги двама от моите, че не съм им плащал. Разбраха на място за какво става въпрос, казаха "Е ми то проблем нямало, за какво сме дошли?" И като гледам новините , егати и монтажа.А на тази толкова компромиси съм и правил, та даже и когато бяха замъкнали дъщеря и зад граница за ........ Застанах зад нея и й помогнах.Разни хора. Ама и телевизията си я бива. Убедих се с очите си как се манипулират новини. От репортажа (около 15 минути) излъчиха около 1-2 и то с поднодящите извадки на думи. Къде беше интервюто с мен? Защо излъчиха само това с тях? Всичко останало бяха извадки на думи от разговора.Просто нямам думи. И им звъня по време на новитине, те ми казват "Обадете се на репортерите". Нали се сещате как успях да се свържа с тях в 19:15.
          За същия репортаж ли става дума?http://www.skat.bg/news.php?action=0&newsID=5872
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

От клипа си личи,че е напълно скалъпено.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Малииии, и в нета го има. А колкото до квартирите - аз им ги платих, но това също го орязаха, че го казвам. И идиота, от десет дена се разкарвал. Та той беше до преди пет дена преди това на работа.

Коментар

naskobg написа:
                Малииии, и в нета го има. А колкото до квартирите - аз им ги платих, но това също го орязаха, че го казвам. И идиота, от десет дена се разкарвал. Та той беше до преди пет дена преди това на работа.
                Тия от Скат........нямам думи,чак името ти са объркали!
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                  naskobg написа:
                  Тия от Скат........нямам думи,чак името ти са объркали!
                  То и на тая русата името е Диана, ама какво да ти кажа? СКАТ :D

Коментар

Абе тва с тая телевизия ми е ясно още от преди две години.Те са манипулатори и сензация за тях става даже и без новина.Тогава се запали на магистралата колата ми и за броени минути цъфнаха да търсят под вола теле.Дори казаха че петимата в колата сме се отървали по чудо живи,само дето бяхме четирима ама кво да се прави добре,че нямам роднини които да гледат тази телевизия.Почти за всички е ясно,че те нямат бъдеще с тези нагласи.Пожелавам ти успех и да се видим скоро.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Е като им плащаш заплатите навреме според договора и си им осигурил квартири,защо изобщо го пускат тоя материал.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Тия пичове ги уволни за уронване престижа на фирмата вече, нали? Ако не си, бъди така добър да ги уволниш дисциплинарно.

Коментар

naskobg написа:
                          То и на тая русата името е Диана, ама какво да ти кажа? СКАТ :D
                          Абе не се познаваме лично ама нещо не можах да вържа и аз naskobg с Асен ...
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Airfan написа:
                            Тия пичове ги уволни за уронване престижа на фирмата вече, нали? Ако не си, бъди така добър да ги уволниш дисциплинарно.
                            Няма как колега, освободени са преди това по най-цивилизования начин. Сезона приключи просто.

Коментар

naskobg написа:
                              Няма как колега, освободени са преди това по най-цивилизования начин. Сезона приключи просто.
                              Не се коси много - новините по Скат са от ден до пладне - вече вероятно никой не помни къде какво е ставало. Лошото е, че подобен тип хора, като няма какво да правят, почват да се навиват взаимно как са прецакани, докато гледат скат решават, че могат по този начин да си поискат парите по-бързо. От скат сигурно са им навили пружината, после малко са послъгали - и ето ти историята. Можеш да съдиш Скат, но те сигурно имат доста опит и опитни адвокати, можеш да съдиш и работниците, но от тях едва ли някога ще получиш някакво обещетение, пък и те едва ли ще схванат идеята - най-много пак да повикат скат. Но пък ти е почти без пари да пуснеш жалби до където се сетиш. Все пак пиши какво е станало и ... успех :D
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Тук май всички са работодатели.

Коментар

Working...
                                X