За тези, които нямаме честта да гледаме култовата телевизия СКАТ, дай нещо линк към VBOX ли нещо друго, да разберем за какво става дума. Така, както е написана темата - моите, тази, онази, зад граница..., аз не разбрах почти нищо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възмутен съм от новините по СКАТ
Collapse
X
-
Re: Възмутен съм от новините по СКАТ
naskobg написа:Здравейте колеги. Не се сдържах да пусна тема, в която да изразя възмущението си от новините по СКАТ.Та значи днес аз плащам на моите хора заплатите за септември - по договор трябва да ги получат до края на октомври. Платил съм им и квартирите до момента. А какво се получава:Днес сутринта ми идва екип на СКАТ. Извикали ги двама от моите, че не съм им плащал. Разбраха на място за какво става въпрос, казаха "Е ми то проблем нямало, за какво сме дошли?" И като гледам новините , егати и монтажа.А на тази толкова компромиси съм и правил, та даже и когато бяха замъкнали дъщеря и зад граница за ........ Застанах зад нея и й помогнах.Разни хора. Ама и телевизията си я бива. Убедих се с очите си как се манипулират новини. От репортажа (около 15 минути) излъчиха около 1-2 и то с поднодящите извадки на думи. Къде беше интервюто с мен? Защо излъчиха само това с тях? Всичко останало бяха извадки на думи от разговора.Просто нямам думи. И им звъня по време на новитине, те ми казват "Обадете се на репортерите". Нали се сещате как успях да се свържа с тях в 19:15.
Коментар
-
От клипа си личи,че е напълно скалъпено.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
J T D написа:naskobg написа:Малииии, и в нета го има. А колкото до квартирите - аз им ги платих, но това също го орязаха, че го казвам. И идиота, от десет дена се разкарвал. Та той беше до преди пет дена преди това на работа.
Коментар
-
Абе тва с тая телевизия ми е ясно още от преди две години.Те са манипулатори и сензация за тях става даже и без новина.Тогава се запали на магистралата колата ми и за броени минути цъфнаха да търсят под вола теле.Дори казаха че петимата в колата сме се отървали по чудо живи,само дето бяхме четирима ама кво да се прави добре,че нямам роднини които да гледат тази телевизия.Почти за всички е ясно,че те нямат бъдеще с тези нагласи.Пожелавам ти успех и да се видим скоро.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Е като им плащаш заплатите навреме според договора и си им осигурил квартири,защо изобщо го пускат тоя материал.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
naskobg написа:Няма как колега, освободени са преди това по най-цивилизования начин. Сезона приключи просто.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар