Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възмутен съм от новините по СКАТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Възмутен съм от новините по СКАТ

Здравейте колеги. Не се сдържах да пусна тема, в която да изразя възмущението си от новините по СКАТ.Та значи днес аз плащам на моите хора заплатите за септември - по договор трябва да ги получат до края на октомври. Платил съм им и квартирите до момента. А какво се получава:Днес сутринта ми идва екип на СКАТ. Извикали ги двама от моите, че не съм им плащал. Разбраха на място за какво става въпрос, казаха "Е ми то проблем нямало, за какво сме дошли?" И като гледам новините , егати и монтажа.А на тази толкова компромиси съм и правил, та даже и когато бяха замъкнали дъщеря и зад граница за ........ Застанах зад нея и й помогнах.Разни хора. Ама и телевизията си я бива. Убедих се с очите си как се манипулират новини. От репортажа (около 15 минути) излъчиха около 1-2 и то с поднодящите извадки на думи. Къде беше интервюто с мен? Защо излъчиха само това с тях? Всичко останало бяха извадки на думи от разговора.Просто нямам думи. И им звъня по време на новитине, те ми казват "Обадете се на репортерите". Нали се сещате как успях да се свържа с тях в 19:15.

ми дааа те са магьосници и си ги вадят от.....
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Трябваше да им биеш шута по отрано на тия двамата,където те прецакват!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Дано си го записал,похарчи малко пари за адвокат и ги съди.
        Marea HLX 147ps

Коментар

Сори за случката, за съжаление е така - дай им сензация, ако няма, сами ще си я направят.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

J T D написа:
            Трябваше да им биеш шута по отрано на тия двамата,където те прецакват!
            От мъжа съм доволен в работата, зе нея не мога да кажа същото и тя го знае.

Коментар

Gofi написа:
              Дане мислиш,че ги е очаквал,та да ги запише!
              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Gofi написа:
                Ооооооо, няма да ги оставя. Материала го има в телевизията, а имаше и свидетели.

Коментар

Не съм го гледал, но знам за какво говориш ... повечето журналисти ... абе т’ва не са хора ... Снимат, снимат ... викат ок така и така така и така ще го направим ... после оди глей ко стаа ... Насе ... оправия от тез няма ...
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

naskobg написа:
                    Gofi написа:
                    Ооооооо, няма да ги оставя. Материала го има в телевизията, а имаше и свидетели.
                    Това имах в предвид колега,щом си прав и имаш свидетели,съди ги за всичко което се сетиш-уронване престижа,губене доверие в клиенти, и т.н.т.
                    Marea HLX 147ps

Коментар

Gofi написа:
                      naskobg написа:
                      Gofi написа:
                      Това имах в предвид колега,щом си прав и имаш свидетели,съди ги за всичко което се сетиш-уронване престижа,губене доверие в клиенти, и т.н.т.
                      А бе то кой ти гледа точно новините по СКАТ, ама що да е така?

Коментар

Ichkin написа:
                        Не съм го гледал, но знам за какво говориш ... повечето журналисти ... абе т’ва не са хора ... Снимат, снимат ... викат ок така и така така и така ще го направим ... после оди глей ко стаа ... Насе ... оправия от тез няма ...
                        Същност тея дето снимат нямат нищо общо.Всичко идва от шефовете и редакторите на дадена тв или вестник ...
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Журналята по принцип са такива - търсят под вола теле. А пък за тези от СКАТ да не говорим Някой гледа ли ги още? А относно двамата служители - аз лично бих ги уволнил веднага, за уронване престижа на фирмата. Пък колкото и да си доволен от работата им, явно те не са доволни от теб. Щом е така - да си търсят другаде друг шеф, от който ще са доволни.

Коментар

Immortal написа:
                            Журналята по принцип са такива - търсят под вола теле. А пък за тези от СКАТ да не говорим Някой гледа ли ги още? А относно двамата служители - аз лично бих ги уволнил веднага, за уронване престижа на фирмата. Пък колкото и да си доволен от работата им, явно те не са доволни от теб. Щом е така - да си търсят другаде друг шеф, от който ще са доволни.
                            Е няма как да си доставя това удоволствие, защото те не са на работа вече. :D

Коментар

Уволни ли ги ? Нормално, да са си прочели договорите.СКАТ няма в Стз.И аз да питам:
                              Immortal написа:
                              Някой гледа ли ги още?
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X