Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да се преборим с ГЛУПАЦИТЕ ?!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

westdogg написа:
    Като и трябва да се има едно на ум като се кара в настрещното да се очаква да изкочи някой като тоя с джипа. В случая и двамата са глупави блейки.
    Аз все си мисля, че в насрещното изо6що не тря6ва да се кара
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
      Аз все си мисля, че в насрещното изо6що не тря6ва да се кара
      Защо ? - Защото може да натресат отзад.

Коментар

Оги, приятелю, ще ти кажа един стар, но мъдър афоризъм: Три неща на този свят не се поддават на лечение: Рак, Мерак, Простак. (След измислянето на афоризъмът са открили СПИН-а).
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
          Оги, приятелю, ще ти кажа един стар, но мъдър афоризъм: Три неща на този свят не се поддават на лечение: Рак, Мерак, Простак. (След измислянето на афоризъмът са открили СПИН-а).
          Прав прав много прав,но и АХМАК от мене :D
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Стефанаки, чукни 5 :DНе ми се занимаваше да отварям и да търся закони
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

ако е имало хора на линията пресекли и няма как да се върнат обратно на третоара или да продължат както ни се случва постоянно в ежедневието щеше и тях ли да бутне за да мине 2 коли от пред ... безразсъдна работа

Коментар

jenshen73 написа:
                Това ми прилича на някоя шуменска мъдрост :D Не че не е вярна де...
                N.Y. State of Mind

Коментар

Малко извън темата ама като видях заглавието се сетих. Вчера на светофара, един тъп, прост, нещастен селяк, с едно Поло, си отвори прозорчето и "културно" си изхвърли опаковката от кроасан. Даже не съм сигурен дали не бяха две, защото на два пъти изхвърли по един боклук. Ебати нещастния боклук. Побеснях.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ogi28b написа:
                    Е ти к’во искаш да ми каже сега, че е нормално като има двойна непрекъсната линия - аз да се оглеждам в самото насрещно дали някой не идва отляво, така ли ?
                    Да колега , вече е нормално . Нормално е и като си десностоящ да се оглеждаш в ляво, нормално е вечер при работещ светофар на аварийно жълно почти да спреш на кръстовището , дори да имаш знак за предимсвто. Не заради друго , а защо сами виждате как карат селяндурите. Не е нужно само да спазваш закона за да се опазиш.Баща ми 2 пъти го удрят докато е десностоящ . Викам му "защо не се оглеждаш и в ляво. И той вика " за какво нали аз съм с предимсвто" . Е да ама нямаше 2 пъти да чака КАТ и да се занимава по сервизите.
                    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
                      ogi28b написа:
                      Е ти к’во искаш да ми каже сега, че е нормално като има двойна непрекъсната линия - аз да се оглеждам в самото насрещно дали някой не идва отляво, така ли ?
                      Да колега , вече е нормално . Нормално е и като си десностоящ да се оглеждаш в ляво, нормално е вечер при работещ светофар на аварийно жълно почти да спреш на кръстовището , дори да имаш знак за предимсвто. Не заради друго , а защо сами виждате как карат селяндурите. Не е нужно само да спазваш закона за да се опазиш.Баща ми 2 пъти го удрят докато е десностоящ . Викам му "защо не се оглеждаш и в ляво. И той вика " за какво нали аз съм с предимсвто" . Е да ама нямаше 2 пъти да чака КАТ и да се занимава по сервизите.
                      Разбрах те какво имаш предвид. style34 - аз бих слязъл, да взема боклука, и да му го хвърля обратно, и оня докато се чуди от кой отбор е, да си замина. Разбира се с думите - абе маймуно мръсна, ти колко си доуееееннн.. Вкъщи така ли си хвърляш кроасаните по килима бе въшко такава? Защо слушаш началниците си ти бе.... Примерно...

Коментар

jenshen73, имаще едно интервю с Дзукеро навремето.Сега ... не помня какъв беше контекста на разговора, но някой нещо беше казал за него и му искаха коментар.Та той каза едни думи, които винаги ще помня:"Искате коментар ...Ами ... какво да ви кажа, не мога да коментирам, няма смисъл. Мога само да ви кажа, че в едно съм убеден. На глупаците майка им винаги е бременна, това е което мога да кажа. Те няма да свършат никога."
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

С ГЛУПАЦИТЕ няма оправия! Днес един, кадрови войник в армията, пиян на мотика, размазва чисто ново ФВ Кади Макси на най-добрият ми приятел... Лизинговано, на 2 месеца. Точно в 12:00. На улица, на която може спокойно да се разминат 3 автомобила. Приятелят вози бебе, на което правхме кръщене преди 5 дена...Идиотът, след удара директно изчезнал, тикнал си колата в гаража и се заключил вкъщи, но предният му регистрационен номер остал на местопроизшествието. Отказва да духа на алкотестер, отказва ккръвен тест, отказва да поспише нищичко...... Познавам индивида - прост човек... Пиян на мотика в 12:00......

Коментар

Тя армията ни една армия, мани, мани ...Да ме ’звиняват военните във форума, ама ...
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Humppa написа:
                              С ГЛУПАЦИТЕ няма оправия! Днес един, кадрови войник в армията, пиян на мотика, размазва чисто ново ФВ Кади Макси на най-добрият ми приятел... Лизинговано, на 2 месеца. Точно в 12:00. На улица, на която може спокойно да се разминат 3 автомобила. Приятелят вози бебе, на което правхме кръщене преди 5 дена...Идиотът, след удара директно изчезнал, тикнал си колата в гаража и се заключил вкъщи, но предният му регистрационен номер остал на местопроизшествието. Отказва да духа на алкотестер, отказва ккръвен тест, отказва да поспише нищичко...... Познавам индивида - прост човек... Пиян на мотика в 12:00......
                              Ако един такъв папагал влязъл в редиците на армията преди два дни може да е лицето и евала.Това може би е един недорясляк който е уреден от някой чичко да влезе в армията.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Че те повечето кадроваци са уредени от някой. И да не спорим, че не е така. Бащата на приятелката ми е полковник в МО. Иначе - да, И те са лицето на армията.
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X