Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да се преборим с ГЛУПАЦИТЕ ?!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

oblacheto написа:
    двойно непресечената линия е бетон между двете платна така че без коментар
    Тогава защо наистина не са сложили циментови отливки за бордюр между платната?Ако пресичайки я спасиш детски живот пак така ли ще мислиш?А за "бързия" от снимката - затвор
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ichkin написа:
      Оги, извинявай, но аз не съм сигурен кой е виновен в случая ... Като гледам нещата така, първо предполагам, че джипа е тръгнал да излиза, бмв-то си е било в неговата лента, макар и бързичко ... и за да не пусне джипа е отишъл в насрещното .... но джипа не го видял ... Виж вече ако е изпреварвал е друго ама ... аре стига уа ... как го разбра ?!?!?
      Не съществува случай, който да позволява да пресичаш двойно непрекъсната маркировка.Ако ще и за избягване на очевидна катастрофа.Всичко, което е последвало от това, че си пресякъл двойно непрекъсната означава, че си виновен.Това е.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

е нали ви казаха, че има спирачен път, по който очевидно колегата определя откъде е дошло бмв-то. този тип удъри са си ежедневие
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Това е ежедневие във Варна по булеварда на циркова площадка. Системно карат в насрещното и най-нагло - все едно аз съм длъжен да намаля и да ги изчакам да се приберат в своята си лента. Колегиален съм и намалям не за друго, ами просто си пазя колата от идиоти. То ако е нормално времето - ок. Ама днес се прибирам в порой и чистачките на най-бързото не сварват да изчистят. Де виждам, де изобщо не виждам - светят некви фарове в моята лента насреща - намалям, а другия идиот пък зад мен ми свири що намалям. Ясно ми стана, че и той не осъзнава ситуацията. Ся ко да му се вързвам на плиткия акъл - теглих му една наум и усилих ейсидиси.

Коментар

Без значение, кой е крив и кой е прав и без да защитавам никого, нека се радват, че удърът не е с по-висока скорост и че не го е оцелил между вратите, че ... направо не ми се мисли. П.П. Дано някой ден спортните прояви да се правят само и единствено на места, които са предназначени за тази цел или поне всеки да се съобразява с възможностите на автомобила си и съответната му екипировка (разбирайте гуми, спирачки и т.н.).
            Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
            Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
            -------------------------------------------------------------

Коментар

С простак и с глупак преборването е невъзможно. Аксиома!
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ей много бързат тия хора значи. С такива оправия няма.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Добре тоя с БМВ-то че е виновен- виновен е.... Ама и тоя с джипа като излиза от пряката няма ли очи да се огледа хубаво. Винаги трябва да се има едно на ум като се излиза от такива улички. Не за др, а за безопасността на всички. Като и трябва да се има едно на ум като се кара в настрещното да се очаква да изкочи някой като тоя с джипа. В случая и двамата са глупави блейки.
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Е ти к’во искаш да ми каже сега, че е нормално като има двойна непрекъсната линия - аз да се оглеждам в самото насрещно дали някой не идва отляво, така ли ?

Коментар

oblacheto написа:
                      Явно не е, и може би трябва като в щатите да се направи и тука - бетонна стена между платната....С простаците няма преборване, просто ни е такава нацията....
                      1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Princo написа:
                        1.Бой2.Бой3.Пак бой ...
                        Не съм съгласен. Трябва и полови сношения между всеки бой. 1. 2. 3. 4. 5. 6.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Ще ми се да разрешат глобяването по изпратена снимка на КАТ с дата.Въобще не им трябват милиони за камери тогава, само да си чистят пощата често
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

BolgAryan написа:
                            Princo написа:
                            1.Бой2.Бой3.Пак бой ...
                            Не съм съгласен. Трябва и полови сношения между всеки бой. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
                            Аааа,не така,колега! На някого може да му хареса и ще бъде награда,а не наказание! Ще обикаля оживените булеварди и кръстовища, за да си проси "възмездие". Виж за боя съм твърдо "за"!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Stefanaki написа:
                              oblacheto написа:
                              Тогава защо наистина не са сложили циментови отливки за бордюр между платната?Ако пресичайки я спасиш детски живот пак така ли ще мислиш?А за "бързия" от снимката - затвор
                              Мисля, че сам си отговори на въпроса, който зададе към колегата облачето. Иначе спокойно, и бетон да има, и там ще се качи някой. Вчера един състезател с БМВ 3-ка преди 1990 година, не беше взел завоя от Околовръстното към бул. България и беше кацнал на ливадата. Щеше да ме удари на светофара за към Драгалевци.
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
                                Stefanaki написа:
                                oblacheto написа:
                                Мисля, че сам си отговори на въпроса, който зададе към колегата облачето. Иначе спокойно, и бетон да има, и там ще се качи някой. Вчера един състезател с БМВ 3-ка преди 1990 година, не беше взел завоя от Околовръстното към бул. България и беше кацнал на ливадата. Щеше да ме удари на светофара за към Драгалевци.
                                В интерес на истината - не съм си отговорил (ако мен питаш). И затова питам всички които твърдят, че в никакъв случай не се пресича непрекъсната маркировка:
                                Stefanaki написа:
                                Ако пресичайки я спасиш детски живот пак така ли ще мислиш?
                                Аз лично съм го правил и не се смятам за престъпник.
                                ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА написа:
                                Чл. 179. (1) (Предишен текст на чл. 179 - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с глоба от 50 до 150 лв.:... 5. (доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) който не спазва сигналите на пътните светофари, предписанието на пътните знаци, пътната маркировка и другите средства за сигнализиране, правилата за предимство, за разминаване, за изпреварване или за заобикаляне, ако от това е създадена непосредствена опасност за движението;
                                Така, че твърденията:
                                oblacheto написа:
                                ВО написа:
                                Не съществува случай, който да позволява да пресичаш двойно непрекъсната маркировка.Ако ще и за избягване на очевидна катастрофа.Всичко, което е последвало от това, че си пресякъл двойно непрекъсната означава, че си виновен.Това е.
                                са в противоречие с действащия закон.
                                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                                X