Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да се преборим с ГЛУПАЦИТЕ ?!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да се преборим с ГЛУПАЦИТЕ ?!?

Кажете някакъв разумен метод за борба с НЕЩАСТНИЦИТЕ по улиците ? Бухалка? Брадва ? Презервативи с вазелин ? Ето един който е със много специална червена кола, и много бърза, и използва насрещното, което поради паркирани коли е само с една лента за движение. И сега кой е виновния ? Само да кажа че шофьорът на джипа возеше майка с малко детенце, и слезе, и направо започна да го рита другия без коментари. Към всички бързащи - спокойно, на орландовци места има ! И да не бързате - пак ще стигнете там. Айде отивам да видя какво ще стане, и ако трябва - ставам свидетел на шофьораа на джипа. Не за друго, но аз всеки ден излизам от тази улица. Утре някой ще спре така в мен, и дано да нямам нищо тежко в колата, че ще го използвам без да ми мигне окото. Просто някой ще го отнесе за всички, това е!
    Прикачени файлове

"Есть человек -- есть проблема, нет человека -- нет проблемы." Йосиф Висарионович Джугашвили -- Сталин
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Прав си колега .... но какво да правим има ги и такива .... като се качат на малко по-мощна кола си мислят че са безсмъртни .... и изобщо не се съобразяват че има и други участници в движението ... мен одеве един с едно Ауди А4 щеше да ме отнесе на светофара понеже мина на червено .... (по негови думи .... "неможах да спра и реших да мина" след като спря на бензиностанцията)
      AUDI 1.8 20V TURBO
      ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Ако имате възможност бийте ги, това е единственото решение. Един път като му шурне кръв от носа и почва да се замисля ще се прави ли на ербап. Съветвам и тежко да се въоражите, че бая едрички си ги има... Ако ви е страх за пистолет ( а и не върви да го използвате за нападение ), елетрошоковите палки са най-добрият избор. Ама от 500 киловолта нагоре..."Законът е далече, а юмрукът много близо" - Чой Хонг Хи
        www.CarProfi-BG.com
        Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
        Зареждане и ремонт на автоклиматици.
        Най-атрактивните цени в София!

Коментар

В този контекст ще ви разкажа една случка в София отпреди година и половина някъде. Пътувам по Ситняково, пред мен една лада. На светофара с Гео Милев (ако не се лъжа) пред ладата се заби един мерцедес. Човекът от ладата слезе и започна да вика. Човекът от ладата е около 1.90 и доста над 100 кг. От мерцедеса слезе младеж около 1.70 и може би под 70 кг и му вика: Когато си купиш такава кола (мерцедес демек), тогава и ти можеш да си позволиш да се пререждаш. Мъжът от ладата нищо не каза, влезе в ладата, даде малко назад и се заби в дясната врата на мерцедеса. Показа си човекът главата и вика: Ти когато можеш да си позволиш да си купуваш кола всеки ден, тогава можеш да ми говориш така. Иначе - спасение няма за съжаление.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Надявам се си бил свидетел на катастрофата, за да обвиниш така категорично шофиора на БМВ, защото като нищо може и този с джипа да е излезнал неправилно от уличката и шофиора на така "бързата" кола с цел да го избегне да е навлезнал в насрещното!
            Lancia Kappa 2.4JTD
            Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
            Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.

Коментар

Колега, ти да не си от бързащите, щом на очевидно черното казваш бяло и защитаваш Бързакофф ? Тази лента, в която е джипът , който се вижда вляво на снимката - там става задръстване. И такива бързащи като червената шапчица са ежедневие - не, ами ежеминутие! (егати думата) Я се вгледай - мисля че спирачният път на бмв-то е очевиден Пързаляше се поне 10 метра! Тоя с бмв-то е много, много виновен, защото не стига че прави свинщина, ами не я прави безопасно. Ако не се силеше толкова - щеше да успее да спре. Защото джипът спря, и тоя спря в него. Вярно че малко не му достигна, но ако се беше съобразил с мокрото - щеше да спре навреме. Но нали гледа да се изсили за да не чака в задръстване като балъците - сега ще чака повече , щото кат дойде преди малко !

Коментар

ogi28b написа:
                Колега, ти да не си от бързащите, щом на очевидно черното казваш бяло и защитаваш Бързакофф ? Тази лента, в която е джипът , който се вижда вляво на снимката - там става задръстване. И такива бързащи като червената шапчица са ежедневие - не, ами ежеминутие! (егати думата) Я се вгледай - мисля че спирачният път на бмв-то е очевиден
                Колега не съм от бързащите, но съм виждал такифа катастрофи и така застават колите, че найстина може да кажеш на черното бяло, също така толкова глупаци има, че въобще не ти зачитат предимството и съм се разминавал на сантиметри от катастрофа, след като съм бягал в насрещното (където естествено нямаше коли). Така че, ако не си бил очевидец трудно може да кажеш кой е крив и кой е прав В коментара не си казал, че си видял с очите си катастрофата, а съм виждал как някой след извършване на нарушение предизвиква ПТП и после налита на потърпевшия и после пред КАТ излиза невинен
                Lancia Kappa 2.4JTD
                Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
                Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.

Коментар

1.Бой2.Бой3.Пак бой ...
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Да, понякога изобщо не можеш да си представиш кой наккъде се е движел, при по-сериозни удари. Но сега - ударът беше лек, и е очевидно. И нали ти казвам - вижда се много ясен спирачен път, но на снимката почти не личи. Все пак и на снимката го има. А и реакцията на шофьорите е недвусмислена. Очевидец не съм, но в момента на удара - веднага се показах, не повече от секунда по-късно, като дърта клюкарка, и нали ти казвам - в тая лента има задръстване винаги по това време, и движението с висока скорост е нвъзможно, освен в насрещното. Та до бмв-то си имаше коли от лентата, даже този който направи предимство на джипа се наложи да върне леко, за да го заобиколи отдясно.ред. : в горния си пост съм използвал грешно време, и изглежда че съм видял какво ТОЧНО се случва, но не съм. Видях обстоятелствата секунди по-късно, и всичко е очевидно.

Коментар

Princo написа:
                      1.Бой2.Бой3.Пак бой ...
                      Съгласен съм !
                      There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Оги, извинявай, но аз не съм сигурен кой е виновен в случая ... Като гледам нещата така, първо предполагам, че джипа е тръгнал да излиза, бмв-то си е било в неговата лента, макар и бързичко ... и за да не пусне джипа е отишъл в насрещното .... но джипа не го видял ... Виж вече ако е изпреварвал е друго ама ... аре стига уа ... как го разбра ?!?!?
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Е ти просто не си прочел темата и си имаш мнение по снимката, а не по темата. Факти (някои ги повтарям):- ударът е лек, с ниска скорост в момента му- позицията и на двете коли говори за лек удар- няма физичен начин бмв-то да се окаже в такова положение, ако е било в своята лента. Ударът е в другата лента. Ако бмв-то е опитало да го избегне, задницата му щеше да е в правилната, а не в отсрещната. - съвсем ясно се виждаше спирачният път, той се вижда и на снимката ! - в лентата ВИНАГИ има задръстване. Висока скорост е невъзможна. Не повече от 10-15 км/ч Категорично При толкова ниска скорост позицията на БМВ-то е невъзможно да се случи от толкова лек удар. Въпрос - бмв-то ли защитавате, или просто искате да сте ми контра с мек тон ? Ситуацията е очевадна, живея тук, всеки ден виждам подобни идиоти. Понякога АЗ съм джипът. На втория или третия ден като купих колата, сантиметри ме разделиха от удар с подобен ГЛУПАК, просто се изнасях супер бавно, и имах наум че може някой да се залети отляво в насрещното. И се оказах прав.

Коментар

Не ... просто съм имал подобен случай с ПТП ... че БМВ-то е карало бързо ... факт е ... но просто и сега не виждам някакви доказателства, че е пресякъл двойно-непрекъснатата с причина, различна от тази за избягване на ПТП ... просто предполагам джипа е излязъл в първата лента ... демек дясната по посока на БМВ-то ... избягал е по-наляво с нежелание да пусне джипа ... онзи му е обягнал от погледа и това е ... не казвам, че рязко е завил в ляво бмв-то ... А иначе, ако е изпреварвал ... не е за бой а няма да ти кажа ... Ама това май само този в джипа може да го каже А все пак ... КАТ какво казаха ? ! ?
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

двойно непресечената линия е бетон между двете платна така че без коментар

Коментар

Working...
                              X