Кажете някакъв разумен метод за борба с НЕЩАСТНИЦИТЕ по улиците ? Бухалка? Брадва ? Презервативи с вазелин ? Ето един който е със много специална червена кола, и много бърза, и използва насрещното, което поради паркирани коли е само с една лента за движение. И сега кой е виновния ? Само да кажа че шофьорът на джипа возеше майка с малко детенце, и слезе, и направо започна да го рита другия без коментари. Към всички бързащи - спокойно, на орландовци места има ! И да не бързате - пак ще стигнете там. Айде отивам да видя какво ще стане, и ако трябва - ставам свидетел на шофьораа на джипа. Не за друго, но аз всеки ден излизам от тази улица. Утре някой ще спре така в мен, и дано да нямам нищо тежко в колата, че ще го използвам без да ми мигне окото. Просто някой ще го отнесе за всички, това е!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да се преборим с ГЛУПАЦИТЕ ?!?
Collapse
X
-
Прав си колега .... но какво да правим има ги и такива .... като се качат на малко по-мощна кола си мислят че са безсмъртни .... и изобщо не се съобразяват че има и други участници в движението ... мен одеве един с едно Ауди А4 щеше да ме отнесе на светофара понеже мина на червено .... (по негови думи .... "неможах да спра и реших да мина" след като спря на бензиностанцията)AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
Ако имате възможност бийте ги, това е единственото решение. Един път като му шурне кръв от носа и почва да се замисля ще се прави ли на ербап. Съветвам и тежко да се въоражите, че бая едрички си ги има... Ако ви е страх за пистолет ( а и не върви да го използвате за нападение ), елетрошоковите палки са най-добрият избор. Ама от 500 киловолта нагоре..."Законът е далече, а юмрукът много близо" - Чой Хонг Хиwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
В този контекст ще ви разкажа една случка в София отпреди година и половина някъде. Пътувам по Ситняково, пред мен една лада. На светофара с Гео Милев (ако не се лъжа) пред ладата се заби един мерцедес. Човекът от ладата слезе и започна да вика. Човекът от ладата е около 1.90 и доста над 100 кг. От мерцедеса слезе младеж около 1.70 и може би под 70 кг и му вика: Когато си купиш такава кола (мерцедес демек), тогава и ти можеш да си позволиш да се пререждаш. Мъжът от ладата нищо не каза, влезе в ладата, даде малко назад и се заби в дясната врата на мерцедеса. Показа си човекът главата и вика: Ти когато можеш да си позволиш да си купуваш кола всеки ден, тогава можеш да ми говориш така. Иначе - спасение няма за съжаление.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Надявам се си бил свидетел на катастрофата, за да обвиниш така категорично шофиора на БМВ, защото като нищо може и този с джипа да е излезнал неправилно от уличката и шофиора на така "бързата" кола с цел да го избегне да е навлезнал в насрещното!Lancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
-
Колега, ти да не си от бързащите, щом на очевидно черното казваш бяло и защитаваш Бързакофф ? Тази лента, в която е джипът , който се вижда вляво на снимката - там става задръстване. И такива бързащи като червената шапчица са ежедневие - не, ами ежеминутие! (егати думата) Я се вгледай - мисля че спирачният път на бмв-то е очевиден Пързаляше се поне 10 метра! Тоя с бмв-то е много, много виновен, защото не стига че прави свинщина, ами не я прави безопасно. Ако не се силеше толкова - щеше да успее да спре. Защото джипът спря, и тоя спря в него. Вярно че малко не му достигна, но ако се беше съобразил с мокрото - щеше да спре навреме. Но нали гледа да се изсили за да не чака в задръстване като балъците - сега ще чака повече , щото кат дойде преди малко !
Коментар
-
ogi28b написа:Колега, ти да не си от бързащите, щом на очевидно черното казваш бяло и защитаваш Бързакофф ? Тази лента, в която е джипът , който се вижда вляво на снимката - там става задръстване. И такива бързащи като червената шапчица са ежедневие - не, ами ежеминутие! (егати думата) Я се вгледай - мисля че спирачният път на бмв-то е очевиденLancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
-
Да, понякога изобщо не можеш да си представиш кой наккъде се е движел, при по-сериозни удари. Но сега - ударът беше лек, и е очевидно. И нали ти казвам - вижда се много ясен спирачен път, но на снимката почти не личи. Все пак и на снимката го има. А и реакцията на шофьорите е недвусмислена. Очевидец не съм, но в момента на удара - веднага се показах, не повече от секунда по-късно, като дърта клюкарка, и нали ти казвам - в тая лента има задръстване винаги по това време, и движението с висока скорост е нвъзможно, освен в насрещното. Та до бмв-то си имаше коли от лентата, даже този който направи предимство на джипа се наложи да върне леко, за да го заобиколи отдясно.ред. : в горния си пост съм използвал грешно време, и изглежда че съм видял какво ТОЧНО се случва, но не съм. Видях обстоятелствата секунди по-късно, и всичко е очевидно.
Коментар
-
Оги, извинявай, но аз не съм сигурен кой е виновен в случая ... Като гледам нещата така, първо предполагам, че джипа е тръгнал да излиза, бмв-то си е било в неговата лента, макар и бързичко ... и за да не пусне джипа е отишъл в насрещното .... но джипа не го видял ... Виж вече ако е изпреварвал е друго ама ... аре стига уа ... как го разбра ?!?!?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Е ти просто не си прочел темата и си имаш мнение по снимката, а не по темата. Факти (някои ги повтарям):- ударът е лек, с ниска скорост в момента му- позицията и на двете коли говори за лек удар- няма физичен начин бмв-то да се окаже в такова положение, ако е било в своята лента. Ударът е в другата лента. Ако бмв-то е опитало да го избегне, задницата му щеше да е в правилната, а не в отсрещната. - съвсем ясно се виждаше спирачният път, той се вижда и на снимката ! - в лентата ВИНАГИ има задръстване. Висока скорост е невъзможна. Не повече от 10-15 км/ч Категорично При толкова ниска скорост позицията на БМВ-то е невъзможно да се случи от толкова лек удар. Въпрос - бмв-то ли защитавате, или просто искате да сте ми контра с мек тон ? Ситуацията е очевадна, живея тук, всеки ден виждам подобни идиоти. Понякога АЗ съм джипът. На втория или третия ден като купих колата, сантиметри ме разделиха от удар с подобен ГЛУПАК, просто се изнасях супер бавно, и имах наум че може някой да се залети отляво в насрещното. И се оказах прав.
Коментар
-
Не ... просто съм имал подобен случай с ПТП ... че БМВ-то е карало бързо ... факт е ... но просто и сега не виждам някакви доказателства, че е пресякъл двойно-непрекъснатата с причина, различна от тази за избягване на ПТП ... просто предполагам джипа е излязъл в първата лента ... демек дясната по посока на БМВ-то ... избягал е по-наляво с нежелание да пусне джипа ... онзи му е обягнал от погледа и това е ... не казвам, че рязко е завил в ляво бмв-то ... А иначе, ако е изпреварвал ... не е за бой а няма да ти кажа ... Ама това май само този в джипа може да го каже А все пак ... КАТ какво казаха ? ! ?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар