Има един друг фактор!Като купиш нови, дори да скапеш една в някоя дупка има шанс застрахователя да ти плати, а ти да си купиш само една и да не ти се развали комплекта!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови лети джанти - препоръки...
Collapse
X
-
17-ките на FIAT определено не привличат внимание и аз за това съм ги купил, защото изглеждат съвсем обикновено, даже много хора ги мислят за 16-ки А и оригиналните джанти в 99% от случаите не се набиват на очи, защото са направени да подхождат само на конкретен модел (марка) кола - 17-ките на FIAT няма как да изглеждат добре върху Opel или VW.Все тая, аз не мисля, че е по-добре да дадеш 600лв. за чисто нови джанти и после да пестиш от гуми, например
Коментар
-
Vladim написа:Моите нови ляти джанти ги купих от Мотоексперт, като болтовете бяха подарък, а допълнително си купих готини секретни болтове.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
15 ки вървят по 250 лв. Даже вече има и по-ниски оферти!15ки в магазина 4 x ~ 140 лв бройката = 560 лв!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:15 ки вървят по 250 лв. Даже вече има и по-ниски оферти!15ки в магазина 4 x ~ 140 лв бройката = 560 лв!Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар