Честита придобивка Емо. Жив и здрав да си. Желая ти много безаварийни километри и много, много кеф с тази колица - хубавица.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да му е честито на колегата emzo новото Стило.
Collapse
X
-
Айде честито и от мен! Сега я виждам темата. Лачено изглежда много Кога ще го ремапваш викаш? Много безаварийни и да те слуша само!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ей сега ще имате справочници как се сменя това или онова на стилото,евала на Емзо,откъм писане на такива неща е огън Доста неща ми помогат,като се случи нещо с моята или на брат ми колата,а сега и на братовчеда А писане ще има,той като го виждам,даже и да е здраво нещо,подразни ли го,сменя гоex.Мареа ТД100
Коментар
-
Първи впечатления за около 300км:- ремапнато Браво = стоково Стило, дори Стилото лепи повече за седалката, в ниските е мудна, ама и това се оправя - Бравото е по-стабилно в завоите, но все пак задните гуми са ми зленце, а не съм карал кола с по-високи от 55 гуми- возията е доста по-приятна, разбирай по-мека- шумоизолацията куца, това лесно се оправя, ама напролет чак- CITYто пристрастява - ASRa само го пробвах, не я настъпвам, че още не съм я обслужил- съединителя ми е по-мек от газта, предавките се сменят идеално, без лашкане- интериора ми поскърцва тук там, това се оправя, но не им прави чест на Италианските инжинери- вграденото озвучаване е страхотно, изумен съм от качеството на колонките, но само на радио карам, няма CD- спирачната система е повече от добра, педала трябва много внимателно да се натиска- фаровете са добре, особено дългитеДруго не се сещам.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Тонколоните наистина му думкат доволно,салона е перфектен,пак и вече я няма тая мъртва зона в огледалата. :PAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Честито и от мен колега. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар