Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да му е честито на колегата emzo новото Стило.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честита придобивка Емо. Жив и здрав да си. Желая ти много безаварийни километри и много, много кеф с тази колица - хубавица.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

честито и от мен, да си я караш много и безаварийно новата кукличкапожелавам ти когато пишеш "Историята на едно стило" вътре да не споменаваш ремонти
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
        пожелавам ти когато пишеш "Историята на едно стило" вътре да не споменаваш ремонти
        Чул те Господ
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Айде честито и от мен! Сега я виждам темата. Лачено изглежда много Кога ще го ремапваш викаш? Много безаварийни и да те слуша само!
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честита придобивка дълги и безаварийни километри.
            преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

ей сега ще имате справочници как се сменя това или онова на стилото,евала на Емзо,откъм писане на такива неща е огън Доста неща ми помогат,като се случи нещо с моята или на брат ми колата,а сега и на братовчеда А писане ще има,той като го виждам,даже и да е здраво нещо,подразни ли го,сменя го
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Първи впечатления за около 300км:- ремапнато Браво = стоково Стило, дори Стилото лепи повече за седалката, в ниските е мудна, ама и това се оправя - Бравото е по-стабилно в завоите, но все пак задните гуми са ми зленце, а не съм карал кола с по-високи от 55 гуми- возията е доста по-приятна, разбирай по-мека- шумоизолацията куца, това лесно се оправя, ама напролет чак- CITYто пристрастява - ASRa само го пробвах, не я настъпвам, че още не съм я обслужил- съединителя ми е по-мек от газта, предавките се сменят идеално, без лашкане- интериора ми поскърцва тук там, това се оправя, но не им прави чест на Италианските инжинери- вграденото озвучаване е страхотно, изумен съм от качеството на колонките, но само на радио карам, няма CD- спирачната система е повече от добра, педала трябва много внимателно да се натиска- фаровете са добре, особено дългитеДруго не се сещам.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А засече ли разхода на гориво за тия километри ?
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

6.4 според компа.Кой знае като сваля възд. филтър, какво чудо ще е, дебитомера ми е за чистене, като му гледам стойностите, ама това са нормални дреболии.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Честито, колега и много безавариини километри :D
                      FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Тонколоните наистина му думкат доволно,салона е перфектен,пак и вече я няма тая мъртва зона в огледалата. :P
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Честито и от мен колега. :D
                          Виж бейби не сме глупаци,
                          ние сме отбор от здравеняци.
                          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                          X