Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да му е честито на колегата emzo новото Стило.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еййй,кога ли и аз ще седна в такава.............готина кола
    Marea HLX 147ps

Коментар

Честито ! Много безаварийни км да и навъртиш
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Честито!Със здраве да си я караш и много безаварийни километри да минеш .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

emzo написа:
          Е малко по-скъпа е от на Браво/а/Мареа.01.2003г. JTD115 к.с. екстрите не ги знам още.
          А какво стана с Алфата. Преди време ми беше писал едни работи и аз с нетърпение я чаках :D Иначе колата е супер. Честитo и дано още от началото да е "error free" .... И все пак очаквах от тебе някое 16v JTD :P
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Честито, emzo, само безаварийно каране.Много добър избор.
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Честито! Който разбира, на Стило се спира (и JTD избира)!
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Чудесна колица. Точно такава търсех когато взех Алфата Много безаварийни, колега, ди сте живи и здрави и двамата
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

И все пак очаквах от тебе някое 16v JTD :P
                  Някак си не ми е толкоз дълбок джоба да го поддържам, кой знае само дебитомера му каква цифра е, да не говорим за другите консумативи.И не на последно място ремапа е малко по-друга песен при него
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хихи ,чаках да подхванеш тая тема!!! Стария хакер ,как ще се откаже от JTD-то ве?! Браво и честито за придобивката. Много радостни и безаварийни километри ти пожелавам.п.п. ама тая кола е нещо по-голямка от бравото май...
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Айде честито за новата придобивка! :D Януари 2003, па екстра си се уредил, 115 коня,к’о й плащаш? Със здраве да си я караш и много да те слуша!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

само едно уточнение,за колегата,който питаше за размерите,гледах в ауто.ру сравнение между двете и само на дължина е малко по дълго стилото,с около 20 см,останалото е еднакво...разликата идва в разположението на задните седалки,в бравото явно за по-напред,има много повече място в багажника,но малко за пътници отзад,при стилото багажника е почти наполовина,но пък откъм място отзад е далеч по-щедро!!!Честито, Емзо страхотна колица!
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

Честито и от мен :D Ми тя като я гледам на снимките е абсолютна съща като моята . И боята и обурудването . Моята я купих на 174 500 км и за сега двигателя да не чуе дявола работи отлично . Смених и термостата , днеска след обед и фаровете регулирах в СБАто ,масло ,ремъци и филтри са сменени и вече е готова само за пътуване . Както писах някъде при изминали 250км Ловеч-Търново -Габрово -Севлиево -Ловеч по компа ми даде разход 4.6л при скорост 80-90 и тук там 100км.Така ,че да ти е честита и караш по-живо по-здраво . :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Охо, Ютакар!!! Оттам си купих Киата, пича е много готин и всичките му коли изглеждат перфектно. Честито, Стара Загора стана още по-красив град
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

ь

Честито колега със здраве да си я караш

Коментар

Мерси още веднъж, това ми е втория Фиат от тази автокъща
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X